View Full Version : зарязана
GalleNo_MoMi4eNce
07-12-2007, 20:41
znam che ima mn0go takiva temi no imam chustvoto che ako ne spodelq shte se prasna...toku shto me zarqza gadjeto :( s koeto sam veche 3 godini i daje sega v nedelq shte imame 3 godishnina a me zarqza kaza mi che ne mu vqrvam che mu nqmam doverie i ne sam mu imala koeto e tochno obratnoto napravo neznam na koi svqt sam :cry: :cry: mn0go mi e zle i iskam da umra :smt010 tova beshe parvata mi istinska golqma liubov...
znam che ima mn takiva temi no prosto iskah da izleq makata si ..
И що? Просто е така те заряза? Има неква друга работа нещо си збъркала или пък не е било както трябва.
sladko_dete
07-12-2007, 21:07
1Sajalqvam
2Vij pak pogovori s nego i ako ti dade vazmojnost mu dokaji 4e mu vqrvash 4e go obi4ash 4e ne mojesh bez nego i t.n.
3Ako pyk nishto ne stane gledai napred moje i da e bilo za dobro
Uspeh!
не се отчайвай ,горе главата и да не ти пука !
6te si nameri6 drug spokoino sled vreme 6te ti mine....ne si edinstvenata pak i za 3 godini kak ne ti e omraznal?
..:sUnRiSe:..
07-12-2007, 21:09
миличката на много хора се е случвало просто се отпусни истината е че не си заслужава да си късаш нервите заради някой неориентиран тип който на всичкото отгоре те е наранил :smt056
Котарана
07-12-2007, 21:10
Не може да те зареже за подобно нещо.Явно нещо сте се поскара ли и той ти се е ядосал.Не се шашкай.Ще видиш, че ще ти се обади утре ;)
thefreak
07-12-2007, 21:32
Е за едно е права авторката, такива теми бол...
За трети път чета неска "искам да умра"
Ами ако смяташ, че ще ти е по-добре давай...
Явно всички си мислят ,че това е начина...
Не изтъкваш причина за неговото решение. Тогава те е зарязал явно просто, защото му е писнало (което е много безочливо по такъв начин, но много коректно), ако бях на твое място ще направя всичко възможно да не показвам, че ме боли, така него може би ще го заболи повече като вижда, че на теб не ти пука. Това е вариант за отмъщение, който си струва да го направиш след като са те зарязали така безочливо! Ако не искаш отмъщение може само да ти накърнят достойнството, защото той тогава ще продължава да те реже.
Не вярвам да има такива хора ето така от нищото да зариват 3годишна връзка с такива думи, но незнам всичко е възможно.
ПС: Всичко, което пиша е възоснова на твоите думи и на информацията, която си дала, но пак казвам не вярвам, че просто ето така ще си реши да ти наговори такива неща, явно има защо.
Винаги има причина!!!
GalleNo_MoMi4eNce
07-13-2007, 07:50
vinagi kogato sme sse karali nikoga ne e imalo osnovatelna prichina toi e mn osoben i az prosto neznam kak sam se vliubivla do poluda v nego no e taka...ami znachi svalihme si nqkakva programa na kompovete ush toi da gleda v moq komp. a az v negoviq i taka az otidoh na skype i vidqh koi sa mu abonatite i tam hop vidqh edna negova bivsha i gi potam kakvo e tova a toi kazva mi imam q ot mn otdavna ama sega she q blokiram i taka i napravi blokira q sled tova az otivam na hronologiq i gledam che sa si chatili obache ne zabelqzvam che e bilo mn mn otdavna i toi izkliuchi programata i izchezna sled 10 min mi se obajda da izlezna i az izlizam vijdame se i toi pochna da govori kak ne sammu vqrvala kak nikoga ne mu vqrvam che ne moje poveche taka...i taka tragna si i ne mojah da napravq nishto..mn chesto se e sluchvalo da se karame taka obache vinagi do 1ili 2 chasa sme se razbirali no sega ne stana taka tozi pat mina cqla nosht i nishto.Nadqvam se dnes da stane neshto zashtoto m0je bi vchera e bil umoren ot rabotata licheshe che mu beshe krivo i taka nadejdata umira posledna.
Vinagi sam chela takiva temi kato moqta no nikoga nesam predpolagala che i az shte puskam takava tema...no takav e jivota.. :cry: :cry: :cry:
alkobalko
07-13-2007, 07:57
Оправданието му е глупаво, мисля че има другапричина. Но не това е от значение.
Колкото и да ти е гадно трябва да го превъзмогнеш. С раздялата ви не свършва света. И няма да умреш, спокойно.
Програми за следене на чуждия компютър, ХААХАХАХХАХАХХАХАХХАА. А що не си инсталирате видеокамери в жилищата? Всъщност не, закачете си по едно следящо устройство в задниците и се следете през сателит. Как може да има такива ограничени хора, божичко.
Човекът си бил писал с бившата. Хехе, че аз с бившите поддържам постоянен контакт, излизаме заедно понякога, а почти няма ден да не се чуем с някоя от тях.
Тука обаче явно са почитатели на връзките от селски тип - ако единия пръдне, другият ще го пита що не мирише на манджата, която ядоха заедно.
Та твоят човек може да е странен, ама ти си тъпа. Без мое позволение, никой няма право даже да ми докосва телефона, да не говорим да тръгне да проверява каквото и да е, да ми държи сметка с кой и защо излизам, с кой и защо съм говорил/писал и т.н. Това си е моя работа. Аз имам минало, момичетата обикновено също, всеки води собствен живот и никой не навлиза в територията на другия.
Аз ако бях на мястото на твоя човек, досега щях да съм ти бил шута многократно и щях да потърся някоя жена с освободени разбирания, а не цербер, който ми следи всяка крачка. Ходи да завържеш кравите.
alkobalko
07-13-2007, 08:13
Постъпила си гадно като си му ровичкала из компютъра. Ако наистина му имаш довеие нямаше да ти пука дали си пише с бившата. Аз също имам много приятели момчета, с които си пиша, но приятелят ми никога не е тръгнал да чете разговорите ми. Колкото и да сте си близки и да се обичате, от колкото и време да сте заедно, трябва да уважавате личното си пространство. Все пак на никой не му е приятно да бъде постоянно следен. И после искаш да ти има доверие.
Обади му се и му се извина за постъпката си и дано нещата се оправят.
За дълга връзка си била готова,а не си ли наясно че нищо не е вечно.?
Горе главата.Продължвай напред,без да робуваш на миналото.Та нали всяко едно ново начало е край на нещо друго ; )))
mechtaq_za_teb
07-13-2007, 09:30
E 3 godini ne sa malko i razbiram zashto se 4uvstvash taka.Az kato hodih s mom4eto,koeto sega obi4am nqkolko meseca se 4uvstvah adski zle,kogato se razdelihme.Predstavqm si na teb kakvo ti e.
No zashto ste se razdelili?Zaradi tova,che uj mu nqmash doverie?A moje bi prosto veche ne iska da byde s teb i si izmislq nqkakvi prichini?Ili ima neshto drugo,koeto si napravila?A moje bi prosto taka e trqbvalo da stane.Prosto kraqt e doshal i sega trqbva da si gledash jivota i da ne se obryshtash nazad.
BunnYY_f
07-13-2007, 09:33
Спокойно, няма да умреш! Също така 3 години сте били заедно, ми нормално е да скъсате! Горе главата ! И да ти е за урок-не тършувай в чужди компютри! :wink:
kofti_nick
07-13-2007, 09:41
znam che ima mn0go takiva temi no imam chustvoto che ako ne spodelq shte se prasna...toku shto me zarqza gadjeto :( s koeto sam veche 3 godini i daje sega v nedelq shte imame 3 godishnina a me zarqza kaza mi che ne mu vqrvam che mu nqmam doverie i ne sam mu imala koeto e tochno obratnoto napravo neznam na koi svqt sam :cry: :cry: mn0go mi e zle i iskam da umra :smt010 tova beshe parvata mi istinska golqma liubov...
znam che ima mn takiva temi no prosto iskah da izleq makata si ..
Ша си намериш друга голяма Любов :smt007
mi sorri 4e ti go kazvam oba4e toi po tapo izvinenie nemoje li da izmisli :roll: vsi4ki maje sa takiva spokoino 6te nameri6 druga golqma lubov razberi 4e ne si struva da xodi6 s nego :!:
А защо не му се обадиш? Помоли го да говорите. Без негово разрешение ли си чела кореспонденцията му с това бивше гадже? Ако да, то той има пълно право да е ядосан. Няма да навреди да се извиниш и да кажеш, че е било чисто женско любопитство и че го обичаш и му имаш доверие. 3 години са много време - такава връзка не се прекъсва за 10 минути. Обясни му, че не искаш да го изгубиш - просто поговорете. Успех...
KyKJlu4KaAa
07-13-2007, 17:22
EMI GOVORI S NEGO BE MOMICHE kaji my che go obichash che ne mojesh bez nego che my imash mnogo golqmo doverie..da ne si misli gluposti :smt006
aide uspeh i ne se otchaivai
zareji toq tip.qvno si ima druga i gleda da se ot1rve ot teb ,za6toto go e zagrizala s1vestta prekaleno da te l1je.ima o6te mnogo m1je po sveta. :)
galqivanova
07-17-2011, 17:39
i men dnes me zarqzaha ..... ni6to ne moga da ti kaja sry .... :| :( ;(
SisiStrange
07-17-2011, 17:43
i men dnes me zarqzaha ..... ni6to ne moga da ti kaja sry .... :| :( ;(
Бе, ти в ред ли си, бе? Това е тема от 2007. ОТДАВНА са я зарязали.