View Full Version : piersing
ihkljpoo
07-13-2007, 11:42
zdr :smt006 iskam da vi popitam dali moje da se maja sas spirt sled kato imam obica na pupa i ako ne s kakvo drugo
не, не може. вземи си физиологичен разтвор и с него се промивай по 3-4 пъти на ден, и някакъв антибиотик на паста - гентамицин или банеоцин, може и оксикорт(това е спрей) и по 1-2 пъти се мажи в продължение на около седмица
повече инфо в сайта в подписа ми
krasivata_luvica
07-13-2007, 11:44
нз мн но защо ти е да се мажеш? =P~
аз друг въпрос имам...защо си се дупчила при лекар или козметичка(щот ако си се дупчила в студио е тряало да са ти обяснили че не може със спирт)
thefreak
07-13-2007, 11:56
Аз не виждам пречка. Аз само със спирт се мазах и нямах проблеми.
аз друг въпрос имам...защо си се дупчила при лекар или козметичка(щот ако си се дупчила в студио е тряало да са ти обяснили че не може със спирт)
=D>
Nadeto :)
07-13-2007, 12:07
Абе хора поне като решавате че искате да се дупчите някъде се интересувайте малко повечко преди това защото освен тва че изглежда готино пиърсинга има и рискове...Препоръчвам ти да почетеш малко в сайтчето написано в подписа на fake ще ти е от полза ;)
a kolko struvat tiq raboti adeto trqbva da se maja s tqh
кислородна вота.... левче най много хаха..и морска сол май ставаше..не помня вече много време мина от както се дупчих.. :-& :-& ама..кислородната вода помня,че действа за по-бързото зарастване ;]
OnlyThisMoment
07-16-2007, 21:42
Абе хора само антибактериален сапун ще ви свърше работа..по три пъти на ден....а кислородната вода се ползва когато е замърсено мястото...поне аз позлавам само антибактериален и за сега нямам проблеми вече 6,7 месеца
какъв спирт та гони тебе? Луда ли си? Най-много да си разраниш кожата на пъпа. Значи...първите 1- дена промивай с кислородна вода, след това си вземи физеологичен разтвор и може да ползваш и антибактериален сапун. Чувала съм, че и розовата вода вършела чудеса :wink:
lunnoto_momi4e
07-17-2007, 07:09
За всички пиърсинги забрави за спирта - ако искащ,моеш и на езика да си я промиващ със спирт :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,сигурна съм че много добре ще ти понесе... :smt005 :smt005 :smt005
Та пъпа си го промиваш 1вата седмица с кислородна вода,после продължаваш с физиологичен разтвор
a kato se kupe kakvo da izpolzvam
Първия ден с кислородна вода а след това с антибактериален сапун по три пъти на ден :) Аз съм доволна за сега :)