View Full Version : ТОЙ Е ЖЕНЕН,АМИ СЕГА?
ruso_koska
07-13-2007, 11:51
Имам връзка с един мъж който е перфектен за мен,но единственния му недостатък е че е женен.Когато се запознахме той тъкмо се бе върнал от сватбата си, но искрата пламна и...От 11м. сме заедно но нещата не вървят перфектно защото в мен има огромно количество ревност към жена му и едно недоверие към него.Казал е че ще се разведе защото иска да е с мен и брака му не е съвсем по любов, отколкото по задължение.Но в него има един страх от това да не се разделим след това.А аз не мога дори да дишам без него.Немога да го збравя и да искам защото работим заедно и...няма начин.Майка му доскоро незнаеше за нас и той трябваше да и каже но не го направи, при което реших да го направя аз.А тя реагира сякаш нищо не е станало, и поради факта че и с нея работим заедно ние дири се сближихме още повече.Сега обаче незнам какво да правя.Обичам го с цялото си същество и просто не мога дори да погледна друг с очи на жена.Той дори ми е първия и това ме кара да го обичам още повече и да не мога да се разделя с него.Били сме на моменти на ръба да се разделим но нищо.Нито той го иска нито аз.Незнам какво да правя.Той ми казва да изчакам и ще дойде момента да сме заеднол.Но колко ще трябва да чакам?Знам че не е с мен зареди секса защото дори това правим рядко.Обичам го и искам да бъда с него, но незнам има ли смисъл и дали да му вярвям!Страх ме е че заради дъщеря си (която е на 8м.) той ще остане с нея.Какво да правя?Само на 19 съм и вече се побърквам.Моля ви дайте ми съвет...
Обичам го страшно много.Искам да сам с него,но незнам има ли надежда.Има ли смисал да давам всичко от себе си заради него.В един момент всичко започна да се руши а аз искам да го сахраня.Може би нещо в работата го прдпени?Незнам,но ще се радвам да ми пишете и посаветвате.Рискувах всичко заради него но незнам дали си заслужава.Трябва ли да го обичам?Помогнете ми!
emi...4esno da ti kaja tq ako ne te obi4a nqma smisal da se xabi6 ima mn mn dr momi4eta :wink:
Seducti0n
07-13-2007, 12:19
Здравей.В какъв смисъл оставаш на второ място :?: Има ли дуго момиче в живота му :?: Въобще дай малко повече инфо относно връзкат ти с него.Хубаво е,че искаш да сте заедно и занапред....Но смисъл такъв,в случай,че той не иска да има общо бъдеще с теб от тук насетне,ти каквито и усилия да полагаш,нещата едва ли ще се развият в благоприятна посока.Някак си страно ми позвуча-,,Трябвя ли да го обичам,,.Така написано звучи,все едно любовта е някакво задължение и ти един вид ни питаш,дали трбва да го поемеш-не е така.Тук става въпрос,за чувства,ако ти имаш такива към въпросното момче,няма да изниква думичката-,,Трябва,,. :wink: Разбери как те възприема въпросното момче......Когато си наясно със ситуация,тогава вече му мисли....Успех :wink:
sasha_90
07-13-2007, 12:20
Не че разбрах....
"Аз съм едно ....момче и от 1 година съм е 1 момче" ](*,) ......
Seducti0n
07-13-2007, 12:27
Не че разбрах....
"Аз съм едно ....момче и от 1 година съм е 1 момче" ](*,) ......Авторката на темата е момиче-съдейки по ника и.Става въпрос за любовни дерзания с момче. :wink:
az sam na 18,predi 3 godini i az haresvah mnogo 1 mom4e i to4no togava toi se ojeni i stradah mnogo :smt010 :smt010 :smt010 no mi mina
CuteBaby
07-13-2007, 21:17
Щом е женен значи го е искал.НЕ му разваляй семейството :!: Въпреки силните ти чувства го остави да живее със семейството си..отначалото ще ти е трудно,но с времето ще свикнеш и ще си намериш някой,с който ще си още по-щастлива !!! Постави се на мястото на жена му..дали ще ти е приятно ако си на нейно място все пак и тя го обича..та тя дори му е родила дете ! А и дори той сега да има някакво увлечение към теб не мислиш ли че след време ще му дойде акъла в главата и ще предпочете да е с жена си и с детенцето си :?: :!: Не прави глупости и не разваляй семейства [-X
Няма нищо по лошо и гадно от това да застанеш на пътя на лубовта мъжду двама човека ! Недеи ги разделя, защото вярваи ми ,ако искаш или не някои ден и теб ще те сполети.
Въпреки,това ,което той ти казва,че е от задължение...НИКОЙ човек не може да те накара дасе обвържеш с жена НАСИЛА...имало е любов,най-вероятно още има...всички женени мъже говрят ли говорят.... всички са такива...той има дете... МИсля ,че това е най-важното ..и нещото ,което трябва да те накара да се почувстваш малко ненамясто.... остави ги.... от личен опит искам да ти кажа,че женен мъж ..това е много страхливо същество... няма да си оставят СМЕЙСТВОТОО ..... никога...птосто изчезни от пътя им..макар и с много болка..,защото ако един ден жена му разбере,нямаш идея коло повече,ще те боли...той няма да остави нея а ТЕБ... по-добре сега....докато не е късно!!!
Ако не направиш нещо веднага ще си провалиш целия живот. Познавам такъв случай и тя за съжаление си е провалила живота заради такъв случай. Кажи му че ако не се разведат късаш с него и тва ще е!
Може да го обичаш много,но бих те посъветвал да го оставиш.Той има дете и предполагам че ако е здравомислещ мъж няма да се разведе защото така детето му ще израстне в грижите само на единия родител.Пък и ти си в позицията на човек който един вид е разбил брака му-което е доста гаднооо а и не е правилно.
gurlivia
07-14-2007, 14:52
Напълно съм съгласен с мнението на malone.Азсъм женен отдавна.Няколко пъти съм се влюбвал.Единия път бях жестоко влюбен.Само това,че имам син ,който безумно обичам ме спря да не се разведа с жена си.Не искам да ме разбираш,че не обичам жена си.Обичам я истински.Но има моменти в живота на мъжа,които могат да бъдат фатални за семейството.Ако някой мъж ти каже,че е обичал само една жена в живота си,лъже да знаеш.Моя съвет към теб е напусни въпросния.Той няма да се разведе с жена си.Знам,че ще ти трудно.Но времето лекува всичко.Желая успех.
мила ..опитай се да го избегнеш...не е лесно но...недей да "разваляш" един брак..... постави се на мястото на жена му... се едно той да е женен за теб да ти казва че ти е верен и че те обича , а в същото време да мисли за другата и да си има любовница... кофти е нали?
nedei da mu razbiva6 semeistvoto, malak li e fakta 4e te e izlagal i tebe i jena si. mainata mu na tva govoedo...sry 4e go obi4a6 ama takav 4ovek ni6ot ne zaslujava..........
lilcheto
07-14-2007, 16:28
Не разбвай семейства!!! [-X Помисли за жена му, за детето му .... не отнемай един баща и съпруг от семейството му.
lilcheto
07-14-2007, 16:30
Слушала ли си на Галена песента Утешителна награда .... тя е точно за момичета в твоето положение. Чуй я.