PDA

View Full Version : ТОЙ Е ЖЕНЕН,АМИ СЕГА?

ruso_koska
07-13-2007, 11:51
Имам връзка с един мъж който е перфектен за мен,но единственния му недостатък е че е женен.Когато се запознахме той тъкмо се бе върнал от сватбата си, но искрата пламна и...От 11м. сме заедно но нещата не вървят перфектно защото в мен има огромно количество ревност към жена му и едно недоверие към него.Казал е че ще се разведе защото иска да е с мен и брака му не е съвсем по любов, отколкото по задължение.Но в него има един страх от това да не се разделим след това.А аз не мога дори да дишам без него.Немога да го збравя и да искам защото работим заедно и...няма начин.Майка му доскоро незнаеше за нас и той трябваше да и каже но не го направи, при което реших да го направя аз.А тя реагира сякаш нищо не е станало, и поради факта че и с нея работим заедно ние дири се сближихме още повече.Сега обаче незнам какво да правя.Обичам го с цялото си същество и просто не мога дори да погледна друг с очи на жена.Той дори ми е първия и това ме кара да го обичам още повече и да не мога да се разделя с него.Били сме на моменти на ръба да се разделим но нищо.Нито той го иска нито аз.Незнам какво да правя.Той ми казва да изчакам и ще дойде момента да сме заеднол.Но колко ще трябва да чакам?Знам че не е с мен зареди секса защото дори това правим рядко.Обичам го и искам да бъда с него, но незнам има ли смисъл и дали да му вярвям!Страх ме е че заради дъщеря си (която е на 8м.) той ще остане с нея.Какво да правя?Само на 19 съм и вече се побърквам.Моля ви дайте ми съвет...

Обичам го страшно много.Искам да сам с него,но незнам има ли надежда.Има ли смисал да давам всичко от себе си заради него.В един момент всичко започна да се руши а аз искам да го сахраня.Може би нещо в работата го прдпени?Незнам,но ще се радвам да ми пишете и посаветвате.Рискувах всичко заради него но незнам дали си заслужава.Трябва ли да го обичам?Помогнете ми!

beb4ety
07-13-2007, 12:16
emi...4esno da ti kaja tq ako ne te obi4a nqma smisal da se xabi6 ima mn mn dr momi4eta :wink:

Seducti0n
07-13-2007, 12:19
Здравей.В какъв смисъл оставаш на второ място :?: Има ли дуго момиче в живота му :?: Въобще дай малко повече инфо относно връзкат ти с него.Хубаво е,че искаш да сте заедно и занапред....Но смисъл такъв,в случай,че той не иска да има общо бъдеще с теб от тук насетне,ти каквито и усилия да полагаш,нещата едва ли ще се развият в благоприятна посока.Някак си страно ми позвуча-,,Трябвя ли да го обичам,,.Така написано звучи,все едно любовта е някакво задължение и ти един вид ни питаш,дали трбва да го поемеш-не е така.Тук става въпрос,за чувства,ако ти имаш такива към въпросното момче,няма да изниква думичката-,,Трябва,,. :wink: Разбери как те възприема въпросното момче......Когато си наясно със ситуация,тогава вече му мисли....Успех :wink:

sasha_90
07-13-2007, 12:20
Не че разбрах....
"Аз съм едно ....момче и от 1 година съм е 1 момче" ](*,) ......

Seducti0n
07-13-2007, 12:27
Не че разбрах....
"Аз съм едно ....момче и от 1 година съм е 1 момче" ](*,) ......Авторката на темата е момиче-съдейки по ника и.Става въпрос за любовни дерзания с момче. :wink:

07-13-2007, 20:55
az sam na 18,predi 3 godini i az haresvah mnogo 1 mom4e i to4no togava toi se ojeni i stradah mnogo :smt010 :smt010 :smt010 no mi mina

CuteBaby
07-13-2007, 21:17
Щом е женен значи го е искал.НЕ му разваляй семейството :!: Въпреки силните ти чувства го остави да живее със семейството си..отначалото ще ти е трудно,но с времето ще свикнеш и ще си намериш някой,с който ще си още по-щастлива !!! Постави се на мястото на жена му..дали ще ти е приятно ако си на нейно място все пак и тя го обича..та тя дори му е родила дете ! А и дори той сега да има някакво увлечение към теб не мислиш ли че след време ще му дойде акъла в главата и ще предпочете да е с жена си и с детенцето си :?: :!: Не прави глупости и не разваляй семейства [-X

07-14-2007, 12:39
Няма нищо по лошо и гадно от това да застанеш на пътя на лубовта мъжду двама човека ! Недеи ги разделя, защото вярваи ми ,ако искаш или не някои ден и теб ще те сполети.

mysi
07-14-2007, 12:58
Въпреки,това ,което той ти казва,че е от задължение...НИКОЙ човек не може да те накара дасе обвържеш с жена НАСИЛА...имало е любов,най-вероятно още има...всички женени мъже говрят ли говорят.... всички са такива...той има дете... МИсля ,че това е най-важното ..и нещото ,което трябва да те накара да се почувстваш малко ненамясто.... остави ги.... от личен опит искам да ти кажа,че женен мъж ..това е много страхливо същество... няма да си оставят СМЕЙСТВОТОО ..... никога...птосто изчезни от пътя им..макар и с много болка..,защото ако един ден жена му разбере,нямаш идея коло повече,ще те боли...той няма да остави нея а ТЕБ... по-добре сега....докато не е късно!!!

Th3MaN
07-14-2007, 13:27
Ако не направиш нещо веднага ще си провалиш целия живот. Познавам такъв случай и тя за съжаление си е провалила живота заради такъв случай. Кажи му че ако не се разведат късаш с него и тва ще е!

malone
07-14-2007, 13:37
Може да го обичаш много,но бих те посъветвал да го оставиш.Той има дете и предполагам че ако е здравомислещ мъж няма да се разведе защото така детето му ще израстне в грижите само на единия родител.Пък и ти си в позицията на човек който един вид е разбил брака му-което е доста гаднооо а и не е правилно.

gurlivia
07-14-2007, 14:52
Напълно съм съгласен с мнението на malone.Азсъм женен отдавна.Няколко пъти съм се влюбвал.Единия път бях жестоко влюбен.Само това,че имам син ,който безумно обичам ме спря да не се разведа с жена си.Не искам да ме разбираш,че не обичам жена си.Обичам я истински.Но има моменти в живота на мъжа,които могат да бъдат фатални за семейството.Ако някой мъж ти каже,че е обичал само една жена в живота си,лъже да знаеш.Моя съвет към теб е напусни въпросния.Той няма да се разведе с жена си.Знам,че ще ти трудно.Но времето лекува всичко.Желая успех.

rakiQ
07-14-2007, 14:59
мила ..опитай се да го избегнеш...не е лесно но...недей да "разваляш" един брак..... постави се на мястото на жена му... се едно той да е женен за теб да ти казва че ти е верен и че те обича , а в същото време да мисли за другата и да си има любовница... кофти е нали?

BeBsItO
07-14-2007, 16:04
nedei da mu razbiva6 semeistvoto, malak li e fakta 4e te e izlagal i tebe i jena si. mainata mu na tva govoedo...sry 4e go obi4a6 ama takav 4ovek ni6ot ne zaslujava..........

lilcheto
07-14-2007, 16:28
Не разбвай семейства!!! [-X Помисли за жена му, за детето му .... не отнемай един баща и съпруг от семейството му.

lilcheto
07-14-2007, 16:30
Слушала ли си на Галена песента Утешителна награда .... тя е точно за момичета в твоето положение. Чуй я.