View Full Version : Маркер...
Търся маркер (или друго средство за писане върху тялото), което да е безвредно за кожата. Сетих се за боди-арт бои, но незнам къде се продават и дали са безвредни? Ако някой има идеи ще съм много благодарен ако ги сподели. :)
emilythestrange
07-13-2007, 20:11
къна,не знам само как се приготвя
VerryBerry
07-13-2007, 20:12
1 priqtel risuva s tu6,moje da probva6 a i sa mi kazvali 4e s moliv za o4i sa6to stava-ama ne sam probvala
emilythestrange
07-13-2007, 20:19
да,и аз съм рисувала по приятели с туш,но изобщо не е траен
VerryBerry
07-13-2007, 20:21
na men mi izdarja 5 dena,samo deto predi da se risuva s tu6a kojata se praska s dezodorant(majki,za jalost0 i sled tva se deistva-tai izdarja pove4e
къната се разрежда във вода докато стане леко течна кашичка. после се рисува върфу чиста кожа с четка или нещо подобно и се повтаря 1-2 пъти докато не е изсъхнало. После чакаш да изсъхне без да го пипаш и стоиш възможно най-дълго време. За предпочитане няколко часа (колкото повече толкова повече ;) в смисъл колкото повече часа седиш толкова повече време... аз седях 2 часа и след един месец още имаше някакви отенъци). И като решиш че не искаш повече си миеш това където не е попило. Не прави линийте по-дебели от предпочитането защото няма как да го оправиш. Най-лесно е със шаблон. И не разтваряй цялото пакетче къна. Можеш в който цвят си избереш. Най-нормалния и натурален цвят на къната е червен (за информация), не случайно индийките като рисуват са с червени ръце и крака, защото къната като е узряла се прави червена боя.
упс. когато индийките танцуват*
малко съм объркала думите.
къната не трябва да попада на кожата [-X
emilythestrange
07-14-2007, 11:57
къната не трябва да попада на кожата [-X
ъъъъъ :-s да и случайноса използва за боя за коса и тн....къната е натурална..
къната, с която се рисува по тялото не е къната, с кяото си боядисвате косите :wink:
emilythestrange
07-14-2007, 17:39
^аз съм драскала и с обикновена къна
но въпросът е ,че къната е направена от естествени мат.и не е вредна
бтв, рисуваното с къна яко съкс, цветът на тая за рисуване е отвратителен, някво кафяво остава на кожата, рисува се трудно и се чисти още по-трудно, авторът по-добре да си измисли нещо друго
one_more_minute
07-15-2007, 15:47
Благодаря за отговорите.
А дали флумастри като http://www.pazaruvaj.com/pribori-za-pisane-c3427/flumastri-jolly-p12420961.html тези са напълно безвредни при горе-долу честа употреба? Според мен са правени за деца, които мацат себе си повече отколкото рисунката и би трябвало да са безопастни, но знам ли...
tedinkata_
07-15-2007, 16:05
edna pritelka si beshe risuvala po tqloto neshto kato tatoo s 4eren lak za nokti :smt005 no puk beshe qko da si priznaq :::
emilythestrange
07-15-2007, 16:20
фулмастерчетата може и да са безвредни,също така и са лесно отмиващи се...хах..аз ги използвам за чернова,защото ако нещо не ти харесва веднага го махаш.КАкВОТО И дА ПРАВИш САМО НЕ сИ ДРАцКАЙ с маРкеР супер Токсично Е
аз харесвам къната,ако се нанася на няколко пласта е яко.
самоче не излиза лесно и цветът избелява преди да изчезне... #-o
KaTinCeTy
07-15-2007, 19:12
Az imam specialni tu6iove za tatoo. Ima i obicnoveni cvetove i ot tezi, koito svetqt v diskotekite. Daje v samite paketi ima i mostri za pravene na tatoo. Prodavat gi v nqkoi knijarnici. :wink: