View Full Version : Предложение
sweet_boy_sexy
07-13-2007, 19:30
Аз искам да предложа на едно моми4е да си станем гаджета. Как да и го кажа?
Ти: Много те харесвам.
тя: и аз
ти: айде да тръгнем
тя: Окей-сам ли го измисли?
ти: не, питах във форума.
тя: ама как бее - там има 1000 такива теми, защо си пуснал още една?!?????
thefreak
07-13-2007, 19:36
С устата чрез думи.
PrI$Tra$TeNa
07-13-2007, 19:41
Ти: Много те харесвам.
тя: и аз
ти: айде да тръгнем
тя: Окей-сам ли го измисли?
ти: не, питах във форума.
тя: ама как бее - там има 1000 такива теми, защо си пуснал още една?!?????
xhaxxhaxha ybi vojda s toq dialog!!!...ne che neshty ama kvo ti prechi da idesh i da si i go kajesh...vqrno nqma da q vpechatlish tolkova kolko ako idesh s golqm byket cvetq kytiq ot liubimite i bonboni i q pomolish da hodite...ama vse pak ne si tragnal da se jenish za neq nali?!...prosto pokani da izlezete i i go kaji...nqma nishty slojno!!! :mrgreen: \:D/
Mementomori
07-13-2007, 19:47
Здравей,sweet_boy_sexy!Напрежение то е голямо,трудно е!Но трябва да признаеш чувствата си пред нея и да се вслушаш в отговора й!Можете да излезете на разходка и след това,седнали на някоя пейка,да направиш признанията си!Ще е много романтично и приятно!Успех!Обръщам се към останалите,които са си дали мнението,няма нужда да се подигравате на изказванията на хората!Всеки има различни проблеми!Ако няма какво да кажете,по-добре не пишете!Ако не можете да говорите,можете да мълчите!Глупаво и жалко е да се правите на интересни,като използвате чуждите терзания!Дано сте се посмяли,защото на мен определено ми беше смешно жалкото ви състояние!
GaNgStAz
07-13-2007, 19:54
еми излезте некъде и й го кажи, или ако те е срам.. й го намекни, накарай я да разбере, че имаш некфи чуфстфа.. само не спичай, важното е лаф да има ;) ае успех
{SwEeT_anGeL_F}
07-14-2007, 13:48
Ами ако ти е трудно да и го кажеш,по-добре да й го покажеш.Излизате на кафе,разходка или т.н. и като останете сами съвсем небрежно направи опит да я целунеш,но ако се дърпа не настоявай.Така ще разбереш сам дали тя иска да има нещо между вас :) Но преди това и покажи с действия, че те интересува (прави и комплименти, прегръщай я от време на време..) \:D/
тия обясняваници вече са смотани
просто направи така че да седне колкото се може по близо до теб или ти до нея
и нешо слади1ко и кажи от сорта на "мн си сладинка" или нешо такова и ако ти се усмихне или нз кфо там
я целуни ама не я награбвай и не я стискай :-D (преди тожа си измий зъбите ,дъвчи дъвки и тн)
haha ....."Iskash li da si stanem gadjeta?"-SAMO TOVA NE KAZVAI!!!tova go pravqt v treti klas....prosto q celuni :!:
кметицата:)
07-14-2007, 23:17
Ми последното момче, което искаше да ходи с мен го направи много романтично.
Излязохме на разходка извън града в една горичка и той постоянно ми обясняваше че му е много приятна моята компания и че с хора, които не са му приятни не прекарва толкова време. По едно време заваля и се скрихме под една върба. Заговорихме се нещо за това колко ни е хубаво заедно и той ми каза: "Знаеш ли, нещо ме мъчи!" аз го попитах какво, а той леко притеснен ме погледна право в очите и ми каза: "Много искам да разбера какъв е вкуса на устните ти! Вчера също много ми се искаше, но днес ми се иска още повече! Стоя си у дома и си мисля как ако си до мен ще те нацелувам цялата, но когато те видя смелостта ми отива в чорапите!". Тогава аз му казах че има разрешението ми да опита вкуса на устните ми когато си пожелае. Той ме накара да си затворя очите и ме целуна съвсем лекичко. Само с устни. Никога няма да забравя този момент. Ако искаш да впечатлиш момичето измисли нещо подобно :wink:
Кажи и,че имаш силикон в устните и я питай иска ли да провери дали е истина :-D
[B]a[N]D[i]T[k]a
08-10-2007, 18:04
темата е вече на месец :) да се надяваме че авторът или и е предложил или я е забравил :)