View Full Version : Проблем със зъбите
Имам едно горно зъбче, което е малко по-напред от другите и едно долно зъбче, което е почти незабележимо по-напред от другите. Въпросът ми е как да ги изправя? Идеята за шини или брекети не ме привлича първо, защото съм много суетна и бих носила такива само вкъщи, но не и навън; и второ, защото не ми се дават 1000-2000лв. само за две зъбчета, които леко не са си на място (даже долното не се забелязва, но като се вгледам аз си го виждам). Какъв начин ще ми препоръчате за тези две зъбчета? Обяснете по-подробно и моля пояснете приблизителната цена на услугата, както и към кого да се обърна.
Другият ми въпрос е свързан с избелването - от зъболекар ли се прави и за колко пари?
И последният ми въпрос - ще ми се да ми се изпилят някои зъбчета, за да имам идеална усмивка, затова питам отново при зъболекар ли се извършва тази процедура и срещу какво заплащане?
Благодаря предварително!
За изкривяването,щом искаш само във вас мисля ,че решемието е шини,! за избелването процедурата се извършва на 4 дена:първо лява долна част ,дясна долна,лява горна и дясна горна част на зъбите,и струва около 100/150 лв,За избелването си мисля,че пак става при заболекър,но с това не съм запозната :roll: Успех :-D
Шините могат да се махат и слагат, така ли? А те какво точно представляват и всички ли зъби обхващат? И колко струват?
А това за 4-те дни - за избелването или за изпилването говориш? :)
cherinka
07-14-2007, 10:25
Оо, миличка, щом имаш само два зъба за поправяне, спокойно може да сложиш СКОБИ!.. които да си ги махаш, когато излизаш примерно и не искаш другите да те виждат с тях... а и скобките са супер готинки такива и са много нежни и ИЗОБЩО не се забелязват.
Аз моите не съм ги махала вече две години (дори когато излизам) и след година и половина носене, един пич от моя клас ми вика ОЛЕЕе ама ти скоби ли имаш :mrgreen: (щот нещо се бях захилила супер яката..)
.. та, разбираш, че хич не си личат.
Моите бяха 200лв, защото имаше и едни други работи да ми сеправят в устата, иначе без тия работи.. възлизат на около 100лв мисля.
За избелването и на представа си нямам как стоят нещата.
А за изпиляването, полиране ли имаш предвид? Мисля, че е едно и също и то става супер бързо.. машинката е рулес, хич не боли.. просто ти заглаждат зъбките и стават гладички като ги пипнеш с езичето..
А мацката по-горе има предвид за избелването, а не за изпиляването.
Прочети го още веднъж и ще разбереш.
Айде, успех, и пак ти казвам - крънкай зъболекаря си за скоби, не за шини или нещо друго!
thefreak
07-14-2007, 10:25
Има 2 варианта:
1.Удар - прав и премерен, изправя зъби за част от секундата, безплатен е(понякога може да се използва за вадене на зъби)
2.Примиряваш се с желязо в устата ти.
cherinka, мерси много! \:D/
Значи ще питам за скоби. :) Искам за бала ми (след 2 години) зъбите ми да са идеални, нали ще стане? :)
А за полирането и изпилването - да, може би точно за това говоря. Просто искам да са на едно ниво отдолу и да няма по-заостренички. :)