View Full Version : Времето лекува всичко
Дали времето помага да забравиш един човек? Дали скъсването на всякакви връзки и отношения може да те накарат да забравиш гаджето си? А приятелите, които не са ти истински приятели и се подиграват с теб? Ако просто престанеш да им пишеш в чата и им изтриеш телефонните номера не е ли по-безболезнено? Не е ли по-добре вместо да си късаш нервите със скандали с приятелите и гаджето просто да се отдръпнеш от зловредните хора?
Може би не лекува, а притъпява болката.Не знам.
Направо към въпроса - с какво помагат шумните раздели със скандали пред цялото училише. Мен една дебелана така ми се развика пред училище, че не ми била приятелка, че само се преструвала и че ме съжалявала. Колко е жалка горката, тя ме използваше да й нося чантата (защото е супер интелигентна), а сега и неблагодарно прасето му селско с прасе. Ебаси тъпачката. Такава скандалджийка, не ме остави на мира. А нямаше ли да е по-добре, както го бях планирал - без скандал да се отдалеча от тая мечка-стръвница? Честно, с нея нямаме нищо общо. Добре ли постъпих като й изтрих тъпия номер от телефона си и сега изобщо не поддържам контакт с нея?
{sweet4e}
07-15-2007, 14:04
Скъсваш всякакви отночения и връзки-само тогава може да забравиш за всички.Но ако са ти били много близки и много са те наранили ще ти е нужно време.
{sweet4e}
07-15-2007, 14:06
Направо към въпроса - с какво помагат шумните раздели със скандали пред цялото училише. Мен една дебелана така ми се развика пред училище, че не ми била приятелка, че само се преструвала и че ме съжалявала. Колко е жалка горката, тя ме използваше да й нося чантата (защото е супер интелигентна), а сега и неблагодарно прасето му селско с прасе. Ебаси тъпачката. Такава скандалджийка, не ме остави на мира. А нямаше ли да е по-добре, както го бях планирал - без скандал да се отдалеча от тая мечка-стръвница? Честно, с нея нямаме нищо общо. Добре ли постъпих като й изтрих тъпия номер от телефона си и сега изобщо не поддържам контакт с нея?
Според мене много добре си постъпила.По този начин не падаш на нейното ниво.А както разбрах имащ много много лошо мнение за нея...
Според мене много добре си постъпила.По този начин не падаш на нейното ниво.А както разбрах имащ много много лошо мнение за нея...
Първо, момче съм. И второ, как да нямам лошо мнение, като тя ме направи на гъз пред цялото училище. Но, всъщност не ме направи, никой не обърна внимание, те са й свикнали .знаят, че не може да си контролира нервите. И постоянно говореше лошо за гаджетата на брат си и как им правела скандали. Тя не би трябвало да му се бърка, той е отделен човек. Плюс това животът си е негов и той е по-голям от нея. Освен това аз си мисля, че е ненормална - не всеки човек би откачил от най-малкото нещо. В класа ни не можеха да я понасят. Е пред нея се правеха и рядко спореха, защото знаят, че е опасна. Лошото е, че ми казаха, че настройвала класа ми срещу мен. А на мен ми каза, че ме защитавала.
Mi "zlovrednite hora" poznavat si4ki :mrgreen: T.e precakan si... dve napred, edna nazad.. kato tangoto, samo dety e ob1rnato - edna napred, dve nazad.. Precakan si! Ne6tata takiva, kakvito sa! Vzemi si Sprite! Toi lekyva :mrgreen: A пък времето - не точно лекува, просто е нещо като go over it, то си минава и.. така.. :mrgreen:
Проблемът не ми е свинята и нейната компания, без тях ми е по-добре. Проблемът ми е, че привличам утайката на обществото, а до пролетта на 2001-ва не беше така. Друг проблем е, че повечето момичета харесват фешъни. Ето, днес вместо с мен да говори една на изпита, си говореше с фешъна, вероятно защото му са по-хубави дрехите (розова ризка и коса на иглички - топ фешън). Направо съм бесен.
Дали времето помага да забравиш един човек? Дали скъсването на всякакви връзки и отношения може да те накарат да забравиш гаджето си? А приятелите, които не са ти истински приятели и се подиграват с теб? Ако просто престанеш да им пишеш в чата и им изтриеш телефонните номера не е ли по-безболезнено? Не е ли по-добре вместо да си късаш нервите със скандали с приятелите и гаджето просто да се отдръпнеш от зловредните хора?
ima teoriq za lybovta --
nujno ti e 1/3 ot vremeto pres koeto e produljila vruzkata za da se vustanovish demek ako vruzkata e 1 godina sa ti nujni 4 meseca :] taka che spox
{sweet4e}
07-15-2007, 14:48
Първо, момче съм. И второ, как да нямам лошо мнение, като тя ме направи на "задни части" пред цялото училище. Но, всъщност не ме направи, никой не обърна внимание, те са й свикнали .знаят, че не може да си контролира нервите. И постоянно говореше лошо за гаджетата на брат си и как им правела скандали. Тя не би трябвало да му се бърка, той е отделен човек. Плюс това животът си е негов и той е по-голям от нея. Освен това аз си мисля, че е ненормална - не всеки човек би откачил от най-малкото нещо. В класа ни не можеха да я понасят. Е пред нея се правеха и рядко спореха, защото знаят, че е опасна. Лошото е, че ми казаха, че настройвала класа ми срещу мен. А на мен ми каза, че ме защитавала.
Упс sorry че обърках...кофти положение.Не знам как ще се оправиш ама ако ти кажа,че навсякъде ги има такива не знам дали ще те успокоя.Ох и аз имах такъв проблем...направо не искам да се сещам.Ама животът ни раздели слава Богу.Ама при тебе положението е яко смотано.Спокс животът всичко връща. :)
HopeLesss
07-15-2007, 14:52
Всичко отминава, избледнява и след време изчезва. Остава само онзи сладко-горчив за нещото, което си имал, а по една или друга причина си изгубил. Ако сега ти е кофти, след време ще си спомняш и може би ще ти навява хубави емоции.
Да, определено скъсаването на всякакви взаимоотношения помага да забравиш дадения човек... Друг въпрос е, дали наистина това е най-доброто решение.
Не лекува! Просто има някои нещо,които ти напмнят за него и това си е !
Наистина с времето се притъпяват чувствата,но просто остнава спомен!
Ако го превъзмогнеш,остава само спомен,за който понякога се сещаш,но ако не го направиш ...
Може и да се самоизмъчваш! :)
slan4iceto_n
07-15-2007, 14:57
не съм убедена че времето лекува. смисал зависи колко държиш на някой. но аз от година и половина някъде не мога да се излекувам от едно ниастина зловердно влюбване. и мен също ме поставиха в подобна ситуация. обаче аз тупачката, нали съм си мн добричка, след едно глупаво и нескопосано извинвние пак си го обичках и пак бях готова на вс. така де по твоята тема. хубавото при теб е че си убеден, че оная е тъпа свиня. при това положение ще ти е лесно да я забравиш. ще ти трябва само малко време. и най-важното-не си и помисляй да се опитваш да откриеш положителни черти у нея.
sexy_for_you
07-15-2007, 17:34
Не лекува! Просто има някои нещо,които ти напмнят за него и това си е !
Наистина с времето се притъпяват чувствата,но просто остнава спомен!
Ако го превъзмогнеш,остава само спомен,за който понякога се сещаш,но ако не го направиш ...
Може и да се самоизмъчваш! :)
Съгласна съм.И съм на мнение,че не времето,а единствено любовта лекува всички рани!
miloto_girl_4e
07-15-2007, 18:14
Аз лично не бих избягала така позорно ...
Защото това си е чисто бягство, може ти да се чувстваш по-добре(което не е сигурно ...), но това според мен не е най-доброто решение..
Като се замисля е по-безболезнено, но може ли човек да бяга така от нещата, които не му харесват?
Лесно - да..
Правилно - не мисля...
Относно времето и болката :arrow: на свой гръб съм го изпитала(за съжаление) и ще ти кажа, че времето само притъпява болката, но в никакъв случай не я лекува :!: :!: [-X [-X
Шляп^Шляп
07-15-2007, 18:30
Не мисля ,че времето лекува. Естествено ,че ще е по-добре ,ако човекът който ти къса нервите го няма,а гаднярите около теб ги изтриеш с гумичка ,но това не става.Спомена го има и той напомня за миналото при всеки удобен момент. :---)
sasha_90
07-15-2007, 18:38
Незнам дали точната дума е "лекува",но поне с времето някакси забравяш за нея.
Помага да.
Но напълно никога няма да забравиш..поне ако е било истинско ;)
personal_jesus
07-15-2007, 19:00
ей тва сега е моята теория....слушайте внимателно ;-)
да приемем,че в случая питаш за любовта (за приятелство не ми се говори.)
любовта е като един средноголям, средносмръдлив SHIT. веднъж озове ли ти се на килима, започва да те омайва със своята воня. а ти разбира се нямаш метла. след като нямаш "уред за премахване", започваш да търсиш нови и нови начини да се отървеш от лайното. изведнъж се обръщаш и виждаш купчина одеала зад себе си. тези одеала в реалния живот са една алегория за заместителите (мъже/жени/хермафродити), които много от нас използват, за да забравят "истинската си любов". та така... ти започваш да трупаш одеалата едно след друго върху лайното. то може да се сплеска. но ще остане там въпреки всичко! времето също няма да го премахне... напротив! с времето ще замирише още повече, моите съболезнования... на всичкото отгоре ще вмирише и одеалата.... и всеки път, когато погледнеш към одеалото, ще виждаш лайното. ще го чувстваш (с всичките си сетива). така не само прецакваш себе си, а и одеалата. сега е времето да се замислиш над ситуацията... от къде е дошло това лайно? разбира се, че ти си го изсрал, пич. то е плодът на твоето самовнушение, наречено любов, прераснало в обсесия... "и само този, който е дал живот, може да го отнеме"... съответно - само ти можеш да махнеш лайното. не метлата (която дори нямаш). не одеалата. одеалата прикриват, но не затриват. затва тряа да теглиш една майна на живота, правилата в него и собствените си очаквания... да поемеш дълбоко дъх....да се наведеш и сголи ръце да хванеш скапаното лайно. а след това с голи ръце да го занесеш до прозореца и да го метнеш отвъд личната си територия... след тва дай боже да са ти останали още одеала с които да се завиваш. чак сега, когато сам си се отървал от лайното, когато си го "убил с голи ръце", чак сега времето може да ти дойде на помощ... с времето вонята, носеща се от ръцете ти, ще изветрее...
bloodranger
07-15-2007, 19:03
evala i az 6tqh da napraq taka+o6te nqkoi ne6ta koito nqma da komentiram :::
изгонена__от__рая
07-15-2007, 19:43
ДА!!!Времето лекува всичко :smt006
..:sUnRiSe:..
07-15-2007, 19:46
времето не лекува...ако просто чаках да забравиш [-X тц според мен тва не е редно Човек трябва да се бори за щастието си а не да чака времето да му излекува раните... поне за мен така стоят нещата Дай си време да се адаптираш ама не се оставяй времето да те повлече вс си зависи от волята ти
Надявам се да лекува... :smt009
изгонена__от__рая
07-15-2007, 19:51
На сила хубост не става!!!Колкото и да се бориш за щастието си и за "любимия човек", ако и от двете страни не искат едно и също няма смисъл.А и съм на мнение,че ако обичаш някой му даваш щастие, дори и това да значи да е с друг/друга
mechtaq_za_teb
07-15-2007, 21:13
Vinagi sam se zamislqla varhu tova i sam stigala do izvoda,che vremeto lekuva.Naprimer az se chuvstvam po savsem razlichen nachin den sled razdqla i mesec sled razdqla.Toest sled edin den ot razdqlata neznaesh kyde se namirash i za teb sveta e svyrshil.A sled mesec osyznavash,che jivota prodaljava i bez tozi chovek,vypreki 4e toi ti lipsva.Tova e.Ostavat spomenite,chuvstvata sashto.No s vremeto vsichko ostava nadaleche.Ima q bolkata,no ne tolkova silna.Minava vreme.Sreshtash novi hora i neshta.I rano ili kysno useshtash che veche si zabravil za tozi chovek.
HopeLesss
07-16-2007, 07:27
Относно времето и болката :arrow: на свой гръб съм го изпитала(за съжаление) и ще ти кажа, че времето само притъпява болката, но в никакъв случай не я лекува :!: :!: [-X [-X
Зависи от времето. След 2-3 години може би дори и няма да си спомняш, а какво остава да те боли все още. Аз също имам зад гърба си разочарования, имам и загуби. И аз като теб смятах, че времето само ще притъпи болката, но не е така. Времето, или по-скоро хората, които срещаме през това време, успяват да излекуват раната и да запълнят празнотата.
Абе лекува...Нищо не лекува...Поне според мен е така! Ако човек сам не се оправи то просто няма кой да му помогне дори и времето не заличава всичко! Та аз съм на мнение ако ти искаш да забравиш нещо, ще успееш без тая мисъл 'времето лекува'!