View Full Version : Преживявали ли сте подобно нещо?
Така..първо..Здравейте :| Пише ви едно момиче на 16,което се чувства..адски тъжна.. С приятеля ми сме разделени от близо месец вече..и имам чувството,че навсякъде и във всеки виждам само него..всичко ми напомня за него и.. :smt010 ужасно е.. :smt010 Нашата история започна преди около 2 години..накратко ще ви кажа какво стана...В началото още като се запознахме той е решил,че много му харесвам и иска да е с мен..и действително се бори за мен..тича ми след задника близо 10 месеца (докато аз бях с друг :smt012 ) Както и да е,накрая се събрахме,той беше АДСКИ щастлив..и в действителност..никога не съм се чувствала по-обичана.. :smt010
..Но мина време...и около 6-я месец откакто бяхме заедно нещата започнаха да се разклащат..не вървеше... :smt010 Имах чувството,че каквото и да направех винаги го дразнех.. И..един "слънчев" ден..той ми каза,че чувствата му са прекалено слаби вече,за да сме заедно..с 2 думи..каза ми,че не ме обича.... :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
И..ето резултата...от момче,което даваше ВСИЧКО,за да е с мен..сега аз плача за него.. :smt010 ..на всичкото отгоре първият ми път беше с него..и....в момента се чудя дали не направих грешка и с това..защото...исках да е с човек,който ме обича...а..когато го направихме нещата пак не бяха цветущи..и аз си мисля,че още от тогава е започнал да охладнява..но не го е осъзнавал :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 И..не знам....не знам дали не сбърках..и от една страна се чувствам леко използвана.. :smt010 просто..1 месец след като му пуснах се разделихме.... Знам,че не е бил с мен заради тва..но...въпреки всичко се чувствам гадно... :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
Е..дано на някой му се чете.... бих се радвала на съветите ви.. и..Благодаря..
Luda_glava_F`
07-15-2007, 20:14
Hi4 da ne ti puka.Zna4i toi ne e bil za teb.A za parviq ti pat ne se trevoji ima hora s po tejki slu4ai vajno e da ti e qko.Name ri si po qko gadje ot nego
personal_jesus
07-15-2007, 20:23
според мен цялата работа се е прецакала още в началото...той твърде много се е борил за теб. и изведнъж те е получил. изпълняването на мечти е нож с две остриета. да изпълниш мечта по която си хвърлил всичките си усилия е като да паднеш от небостъргач...иронично. през всичките 10 месеца, в които те е преследвал, той те е идеализирал. и накрая се е сблъскал с реалността. а реалността е,че няма идеални хора. мда, и ти не си била идеална. но това не е намалило интереса му кой знае колко...съвсем малко. в същото време обаче е задвижило цял един процес на деидеализация...
ти сигурно си се държала като безнадеждно влюбена по време на вашата връзка, а? била си като отворена книга за него. от идеал си се превърнала в даденост. сега е моментът да се замислиш как и кога си позволила да се превърнеш в даденост. не го допускай повече. никога не си позволявай да изглеждаш в очите на гаджето си предвидима, скучна, неизменима величина... това омръзва адски бързо. => прецаква връзката.
това, че си му пуснала... иска ми се да вярвам,че не е прецакало отношенията ви. ама май е било просто поредния фактор, който е намалил интереса на гаджето ти към теб... сама казваш,че нещата тогава вече не са вървели => вече те е имал за даденост. нека кажем, че си била 80%-ова даденост. единственото неподнесено на тепсия нещо във вашата връзка е бил сексът... явно след като го е получил, твоят пич вече те е видял като 100%-ова даденост.
съжалявам.
live2beCooL
07-15-2007, 20:37
i pri men e imalo po4ti su6tata slu4ka ,no az sum mom4e i bqh v negovata rolq :D no s momi4eto hoihme samo 2 sedmici :D :D :D :D
mechtaq_za_teb
07-15-2007, 20:47
Imah podobna sluchka.Momcheto varveshe sled men,tarseshe me postoqnno i iskashe pone da izlezem.No az bqh slqpa i vazdishah po drug.Edin den obache si kazah "Kakvo pyk,edin pyt shte izlezem da mu mine meraka".I kakvo stana?Edna sreshta i lubovta plamna.Az mnogo se privyrzah i vmesto da go ostavq,naprotiv ne mojeh bez nego.I po deistviqta i dumite mu licheshe,4e darji na men.No izvednyj neshto se prekyrshi vyv vryzkata ni i toi ohladnq.Zapo4naha problemite,i taka doide kraq.I tochno sega az stradam za nego,a na nego edva li mu puka. :smt010 I loshoto e 4e ne osyznah kak rolite ni se obyrnaha..zashtoto sega az sam tazi,koqto ne moje bez nego.I vse pak ne si govorim,zashtoto edva li nqkoga shte mu prostq.No az shte go zabravq.Vsqko neshto ima svoq krai.
KisskilleRcHe
07-15-2007, 21:10
ООоооо боже писна ми този първи път. Какво толкова особено има в него. Вярно само един път в живота на момичето се случва, но след това секи ли път в който си лягаш с момче ше мислиш дали те обича до лудост дали би дал всичко за теб и т.н. А отностно 6-те мсеца с него... Просто ги остави като част от твоя живот и не мисли за него повече.
Е,да..всяко нещо има своя край,но..хах,та ние сме в един клас..... :(
ООоооо боже писна ми този първи път
А относно това твое изказване..... :-# Благодаря ти за мнението все пак и за труда,че си прочела манджите ми..,но аз смея да твърдя,че съм адски сантиментален човек..и някак си...сега се чувствам разочарована..макар,че знам..почти изключено е да прекараш живота си с момчето,с което си спала за първи път..но все пак...мечтите са безплатни.. :?
Hi4 da ne ti puka.Zna4i toi ne e bil za teb.A za parviq ti pat ne se trevoji ima hora s po tejki slu4ai vajno e da ti e qko.Name ri si po qko gadje ot nego
=D> Podkrepqm :smt016
Scared_Straight
07-16-2007, 14:09
Много хора първо харесват някакъв човек. След това се появява нещо повече от харесване. Като нещата се проточат вече на този човек му става цел да тръгне с даденото момиче/момче и след като тръгнат някакси се загубва интерес.
Шляп^Шляп
07-16-2007, 15:09
Чесно казано мен много ме е страх да не загубя момчето до мен.Когато чета подобни истории ,поставям и себе си в тази ситуация и само при мисълта ,че това може да се случи ,усещам болка.... Но знаеш ли,в живота ти ще има много мъже,някой ще те обичат,други ще те нараняват.Случилото се между вас остава прекрасен спомен,за който един ден ще можеш да разкажеш на децата си.След като си дала всичко от себе си няма за какво да съжаляваш :roll:
Нормално е все някога да стане това ти да не мислеше че цял живот ще ст е заедно
Albinos.com
07-16-2007, 15:35
пак почнаха женските психози ! ХаХа
Винаги искате това, което не може да имате, нали ?
ami gadna istoriq no vinagai stava taka...... horata SA MAZUHISTI! i kogato polu4at tova koeto iskat to ve4e ne im e interesno, qvno im e po got da se ma4at i da se borqt za nedostijimoto...... tva go ima i pri m i pri m . lo6oto e 4e sled vreme 6e go osaznae....a ti moje bi nqma da ima6 sili se varna6e pri nego
пак почнаха женските психози ! ХаХа
Винаги искате това, което не може да имате, нали ?
Не! Аз ИСКАХ това,което имах и просто все още го искам! ХаХа :smt012 :smt011
cashmere
07-16-2007, 16:35
spored men kogatu nqma6 ne6tu (v slu4aq teb) go iska6 o6te po-silno (10 meseca da ti4a sled teb) a kogato go polu4i6 ve4e prosto go ima6 ne go iska6 silno i ne6tata ohladnqvat sled vreme :smt009 ne e priqtnu ama tova e polojenieto :smt009 prosto go zareji i tarsi nakoi po-dovar
Хей горе главата не се отчайвай !!
Тази случка не се е случвала само на теб има и други хора с същите проблеми-убеден съм.
Понякога любовта угасва просто не е същата както първите дни
Гледай напред не клони глава-момчето което ще те обича можеби е близо до теб огледай се-живота продължава!
п.п аз пък как се чувствам не е истина-момичето което ми обърна света на 180градуса е далече от мен и ми е супер гадно,но не се отчайвам скоро много скоро ще я вида пак-и вие можете да се съберете или да си намериш твоето момче на живота
Успех :wink:
spored men kogatu nqma6 ne6tu (v slu4aq teb) go iska6 o6te po-silno (10 meseca da ti4a sled teb) a kogato go polu4i6 ve4e prosto go ima6 ne go iska6 silno i ne6tata ohladnqvat sled vreme :smt009 ne e priqtnu ama tova e polojenieto :smt009 prosto go zareji i tarsi nakoi po-dovar
Mhm..i spored men e taka :? Sorry,macka,ama..ko da praish-sudba..gore glavata i spoko :wink: