View Full Version : Имам ли шанс?!
Здравейте,
случаят е следниат: Влюбен съм в едно момиче, с което се познаваме от 2 години- учим в съседни класове- аз в А, тя в Г..
От известно време започна много да ми харесва (и тя най-малкото обича да си говори с мене) и я поканих на среща и тя прие.
Излязохме, бяхме 3 часа в едно кафе и през цялото време си говорихме, на нея и беше мн интересно и смешно :D
Лошото е че не показа по никакъв начин че ме харесва, дори обратното- при всяка удобна ситуация едва ли не ми казваше "аз не съм лесна"....
Дали ми го е натяквала просто защото няма чувства към мене, или пък да се прави на недостижима...
Вчера пак и предбожих да се видиме и тя ми каза "еми може"
Дали имам шансове или е загубена кауза :?
cashmere
07-16-2007, 06:49
EMI DAI NA MOMI4ETU MALKO POVE4E VREME DA SI IZQSNI KAKVO 4UVSTVA KAM TEB APUK AKO NE Q HARESVA6 4AK TOLKOZ MN Q OSTAVI DA SI VARTI NOMERATA NA NQKOI DRUG
sasha_90
07-16-2007, 07:00
Не се цупи. :-D Имаш шанс.
Slun4evko
07-16-2007, 07:07
Имаш шанс,покажи й че държиш да има нещо между вас без да ставаш нахален.Успех!
Първо да и кажа с думи, или направо да и покажа? :-k
прави се на важна :-D
сигорно иска да кае с тва че няма да ти е лесно толкова много да я забиеш или просто си го казва това за да не си мислиш че е некфа курва...
На мен лично това 'ми може' не ми вдъхва особено доверие, понеже до колкото знам или поне при мене е така когато не съм особено сигурна в нещо примерн0 да изляза с някой и до някаде не ми се иска казвам 'ми може' абе всъщност не знам..Попитай я да или не ...кво е тва 'ми може' :lol:
..:sUnRiSe:..
07-16-2007, 08:55
оф имаш шансове прави ти се на важна ама май не е лудо влюбена в теб
personal_jesus
07-16-2007, 09:03
знаеш ли кое е кофтито..тва,че може би е излязла с теб, защото те е приемала САМО като приятел и е искала да си прекара забавно няколко часа в компанията на свой ПРИЯТЕЛ... след втората покана се е усетила какво е твоето отношение към нея. до преди тва сигурно не е била сигурна. когато се е уверила, се е отдръпнала.
има, разбира се, и друг вариант... сам каза, че се правила на "важна"... може би иска да те накара да я преследваш и така да повишиш интереса си към нея... затова е отговорила и с "ми може"...за да не ти е в кърпа вързана... би било мн умно от нейна страна да е постъпила така, но шансовете са 1 към милион...
тва, че ти е казвала, че не е лесна, въобще не ме притеснява... притеснява ме, че не е приела втората среща ;-)
хайде сега е времето малко да си дадеш почивка и да вкараш безразличие. контактувай с повечко жени пред нейните очи, живей си живота... тя не била лесна. а ти да не би да си?
в никъв случай не и тичай по задника точно сега. дай и малко време да преосмисли "лесността" си ;-)
`Death`Whore``
07-16-2007, 09:05
Ако не те харесваше, щеше да си го каже. Имала съм такъв случай и го натяквах точно защото харесвах човека. :)
Лошото че на мене ми се носи славата на някъв плейбой (и аз нз защо) и можеби затова тя се праи на "недостижимата" :-s
`Death`Whore``
07-16-2007, 09:11
Нужно ли е да се прави на недостижима? Просто иска да ти покаже, че не иска само да се чукате.
personal_jesus
07-16-2007, 09:19
тва, че ти се носи такава слава, е огромен плюс. вече започвам да виждам светлина в тунела...може би ще успееш ;-)
сега ще ти предложа 1 стратегия...
изчезваш за 1 седмица. пренасочваш вниманието си през това време върху целия свят, само не върху нея...
ако имаш огромен късмет, тя ще търси поводи да те заговаря през това време... тайно ще се чуди защо вече не се занимаваш с нея...заговори ли те, поддържай забавен разговор за известно време, като не забравяй да бъдеш самоуверен през цялото време! след това й поискай телефона.
ок, да предположим,че имаш телефона. не й звъни по-рано от петия ден след като си взел телефона...след това я покани на среща и късмет ако приеме...ако не приеме - повече не се занимавай с нея.
хм, а можеби ти отдавна й имаш телефона... в такъв случай просто не й се обаждай веднага след вашия разговор... изчакай седмица... основното, което искаш, е тя да те приема като НЕнуждаещ се от нея, забавен и уверен в себе си...
Mementomori
07-16-2007, 10:50
Здравей,JOJOJO!Пвечето от момичетата обичат да се правят на недостъпни!Ти сам каза,че "и тя най-малкото обича да си говори с мене" и мисля,че не е нужно да ни задаваш този въпрос,но явно желаеш обективно мнение и моето е,че имаш шанс!Успех!
Звънах и и тя не вдигна, след 2 часа пак се повтори сцинарият..
Явно нямам шанс :cry:
Мерси все пак.