PDA

View Full Version : help me ...

demimur
07-16-2007, 13:34
zdraveite ... mn se nadqvam da mojete da mi pomognete ... zna4i az si haresvam edno mom4e i se nadqvam 4e i toi me haresva (natiska mi se , vinagi nezavisimo dali sme v kompaniq ili ne mi obru6ta vnimanie i t.n.)lo6oto e 4e spored sestra mi toi e playboy i nz dali naistina izpitva nqkvi 4ustva kam men ili ne!!!problemite mi ne svur6vat do tuk !!! toi zamina za 2 meseca (lqtnata vakanciq) ... a kato se vurne nz dali 6te e su6toto ... a o6te po lo6oto e 4e slu4aino se zapoznah s bratov4et mu .... a toi me haresva .. a az nego ne .. ve4e dva puti mi predloji da trugnem i dvata puti mu otkazah .. mn sam oburkana i nz kvo da pravq mn si lofkam .. no bratov4et mu ne se spira a ne moga da mu kaja 4e ne iskam da trugna s nego zaradi bratof4et mu .... kakvo da pravq?! :?

sasha_90
07-16-2007, 13:55
Правилно постъпваш,като отказваш на братовчед му.
Не бива да си играеш с чувствата на хората.
Казваш,че този който харесваш е заминал,....->ако наистина има искрени чувства към теб,те няма да изчезнат за 2 месеца.-Ще се запазят.Ако те харесва ви пожелавам да се съберете и да бъдете щастливи.

demimur
07-16-2007, 14:07
mersi mnogo :wink: i az silno se nadqvam ni6to da ne se e promenilo :)

Need_A_Girl
07-16-2007, 21:34
Opredeleno ne trygvai s bratov4eda, samo i samo, za da ne go narani6...prosto mu obqsni 4e haresva6 drug i tva e. Pyk za mom4eto, koeto haresva6...nadqvam se ne6tata da ne se promenqt, ama za celta, vzemi mu pi6i nqkvi smsm-4eta, 4uite si tva-onova. nedei prekysva vsqkakva vryzka s nego 6toto tva sa 2 meseca i ne se znae dali ako napylno go ignorira6, 6te si zapazi 4uvstvata :] Ina4e si trygnala po praviq pyt :P Good Luck!

Boar
07-16-2007, 21:40
Добре си направила, че си отказала на бративчеда. 8) Аз ако бях на тебе бих изпратила едно смс-че на момчето което харесваш от рода на " Ти замина и вече голяма звезда стана и не се обажаш" или нещо от сорта. От там ще стане лафа и ще си мисли за теб. :wink:

nasty_f
07-16-2007, 21:46
Ми,не знам какво да ти кажа...Според мен няма смисъл да си пропиляваш лятото в надежди и копнежи по някакво момче,което ще видиш след 2 месеца.До тогава може да се хванеиш с друг,да скъсаш с него,да се влюбиш в него и да забравиш въпросното...

Mementomori
07-16-2007, 21:49
Здравей,demimur!Изчакай и виж какво ще стане с момчето,което харесваш,само времето ще покаже резултата!А колкото до братовчед му;ако продължава да настоява да тръгнете,му обясни,че харесваш друго моче и нищо не може да се получи между теб и него!Предполагам,че след като му го заявиж по най-демонстративния и ясен начин,ще престане да ти досажда!Успех!

MimityYy
07-17-2007, 09:48
ми в крайна сметка имаш правото да ходиш с когото искаш...а колкото до това,че момчето,което харесваш,е плейбой ..мога да ти кажа от собствен опит ,че плейбоите са такива до един момент ..доакто не намерят момичето,което наистина харесват и после от тях излизат дори още по-готини момчета ...така че -не се отказвай от него !

demimur
07-17-2007, 12:14
mersi mnogo na vsi4ki :) tva e 4e az sam kazala na bratov4et mu 4e ima drugo mom4e ... no toi pak nastoqva i nz kvo da mu kaja ... :?

ili_l
07-17-2007, 12:18
значи изчакай да се върне за да видиш как ще се държи ако продължава да се държи така поговорете и му кажи какво изпитваш питай го дали и при него е така и ако е така :smt008 добре правиш че не даваш напразни надежди на братовчед му

demimur
07-17-2007, 12:25
10x mersi mnogo na vsi4ki :wink:

[B]a[N]D[i]T[k]a
07-17-2007, 14:04
10x mersi mnogo na vsi4ki :wink:

е,считам темата за приключена :smt016