Влез

View Full Version : Искам просто да ми се почисти лицето

napalno_totalno_ot4aqna
07-16-2007, 15:22
:smt010 :smt010 :smt010 Tova me mychi ot godini.Ne moga poveche. :cry: Tova gadno akne.Ne moga da se ponasqm.Neprekysnato sam tajna zaradi tova,ne izlizam ot kashti ponqkoga i mi e mnogo zle.Izpolzvala sam mnogo neshta,hodila sam po razlichni dermatolozi,no problema se reshava za kratyk period i posle pak se proqvqva :cry: :cry: :cry: Molq vi daite mi syvet kakvo da napravq veche?Ili da se primirq? :smt010 Iskam prosto da mi se poiz4isti liceto.Tolkova li mnogo iskam :cry: Ako ne mi pomognete vie naistina gubq vsqkakva nadejda. :cry:

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Exothermic
07-16-2007, 16:11
единственото решение да продължаваш да ходиш на дерматолог,докато акнето не се премахне изцяло...имах един приятел със същият проблем и с малко търпение и процедурки е супер и лицето му се изчисти...така че споко не се сдухвай

Presley
07-16-2007, 16:48
Такам...
Първо те съветвам да си купиш готови маски эа лице!Купи си на Nivea Visage,много са добри!Имат всякави,но ти си вэеми хидратираща и против маэна кожа!Иэполэвай ги 3-4 пъти в седмицата (въпреки ,че пише 1-2)!Също така си вэеми Селицилов спирт 1%,той също е мното ефикасен!Почиствай лицето си с него всяка сутрин и вечер.Вэеми си и Скинопен.Аэ го иэполэвах и помогна.Но с него мажи само челото,эащото в областта на брадичката и около устните иэгаря и се появяват червени петна (поне при мен така стана)...!И раэбира се крем Эдраве и Бочко-страхотни се!Когато си си вкъщи си почиктвай лицето със спирта и след това си нанасяй на цялото лице крем Эдраве,като маска!Стой примерно 1 час и го отстрани!Хмммм можеш да си купиш и Билково Прополисов лосион `Анти Акне` на фирма `Хигитест`-ефтино е ,но е добро.Иии общо вэето това е ,мисля ,че ако редовн иэполэваш теэи продукти ще има подобрение!
А ето ти и някорко линкчета с повече информация,съвети и т.н,дано ти помогнат...раэрови се
:arrow:
http://www.pudriera.com/f/viewtopic.php?t=237&postdays=0&postorder=asc&start=0

http://www.akne.startirai.com/

http://rozali.com/advice.php?l=a&p=96

http://www.teenproblem.net/s/1303.html

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=110629&highlight=%E0%EA%ED%E5

07-16-2007, 17:24
:smt010 :smt010 :smt010 Tova me mychi ot godini.Ne moga poveche. :cry: Tova gadno akne.Ne moga da se ponasqm.Neprekysnato sam tajna zaradi tova,ne izlizam ot kashti ponqkoga i mi e mnogo zle.Izpolzvala sam mnogo neshta,hodila sam po razlichni dermatolozi,no problema se reshava za kratyk period i posle pak se proqvqva :cry: :cry: :cry: Molq vi daite mi syvet kakvo da napravq veche?Ili da se primirq? :smt010 Iskam prosto da mi se poiz4isti liceto.Tolkova li mnogo iskam :cry: Ako ne mi pomognete vie naistina gubq vsqkakva nadejda. :cry:

Ами не знам какво точно да те посъветвам..аз нямам този проблем и се радвам...можеш примерно да използваш това което си използвала,което ти е премахнало пъпките и червенините.

zaiobaio
07-16-2007, 19:25
И аз доста неща съм използвала, но само Зинерит успя да ми помогне. Малко е скъпичко- 14-15 лева и шишенцето стига за 1 месец, но пък на мен лично само това ме спасява от отвратителните пъпки..
Успех ти желая и не се депресирай, на доста хора им се случва същото, не си само ти спокойно . :D
Горе главата ! :smt006

cveti01
11-03-2007, 20:49
ми и аз имах същия проблем.ходих на дерматолог-уж най добрата-нищу.спасението ми се оказа едно простичко лосионче и кремче на цена около 7 лв двете фирмата е биле GD-акне гел и акне тоник.дано сам ти помогнала :) :) :) :)

LuCiFersAngeL
11-03-2007, 21:30
ми и аз имах същия проблем.ходих на дерматолог-уж най добрата-нищу.спасението ми се оказа едно простичко лосионче и кремче на цена около 7 лв двете фирмата е биле GD-акне гел и акне тоник.дано сам ти помогнала :) :) :) :)
И аз, вчпреки че нямам акне съм използвала този гел на Биле ГД, защото преви кожата съвършена :smt007 Бях позабравила за него, не сега се подсети и го препоръчвам. Също така "Акне аут" е добро за акне. Можеш да пробваш и Диакнеал на Авен - малко по-скъпичак е, но така е с медицинската козметика. Термалната вода пак на Авен също е много подходяща за възпален и чувствителна кожа и акне. Крем "Бочко" също успокоява възпаленията. Горещо препоръчвам етеричните масла! Има специално разработени комбинации за всеки тип кожа, включително и за акне. Аз ползвам за чувствителна кожа и съм адски доволна. Само дето не можеш да се мацотиш с него като излизаш, защото кожата става лъскава, но вечер и когато си стоиш вкъщи можеш да се намажеш. А със спирта не прекалявай - слагай сами върху пъпките. И маски, маски, маски... Казват, че не ехубаво да се правят всеки ден, защото изсушават, но като се намажеш после с кремче или масло няма как да ти се изсуши кожата. Аз лично си правя маски почти всеки ден и кожата ми е супер.
Айде дано съм помогнала. Горе главата и по-спокойно, защото акнето се влияе и от вътрешното ти състояние. Аз като се вбеся много ми цъфва някоя пъпка. Затова - СПОКОЙСТВИЕ :wink:

christina_aguilera
11-03-2007, 21:43
И аз така бях преди и една аптекарка ме посъветва да си взема силицилов спирт и 5 таблетки хлорнитромецин. Те се разтварят в спирта и се мажеш с него сутрин и вечер. За няколко дена се изчиства лицето, а вече като са понамалели или почти нямаш може и само вечер да го ползваш. Само че е препоръчително след спирта да се мажеш с някой хидратираш крем, защото от спирта малко се изсушава кожата ама поне пъпките се махат.

sladku_bebzi
11-04-2007, 05:44

На мен тва кремче ми действаше само 2 месеца, след тва явно лицето ми свикна с него...

На мен салициловия спирт ми премахна пъпките, но много ми изсуши кожата, явно защото не съм го използвала правилно.Значи купи си от 1%, някви стотинки струва.Мажи се с него само в/у пъпките.След тва си мажи цялото лице с някъв овлажнител.

За Акне Аут и Скинорен също съм чувала добри неща.