View Full Version : Искам просто да ми се почисти лицето
napalno_totalno_ot4aqna
07-16-2007, 15:22
:smt010 :smt010 :smt010 Tova me mychi ot godini.Ne moga poveche. :cry: Tova gadno akne.Ne moga da se ponasqm.Neprekysnato sam tajna zaradi tova,ne izlizam ot kashti ponqkoga i mi e mnogo zle.Izpolzvala sam mnogo neshta,hodila sam po razlichni dermatolozi,no problema se reshava za kratyk period i posle pak se proqvqva :cry: :cry: :cry: Molq vi daite mi syvet kakvo da napravq veche?Ili da se primirq? :smt010 Iskam prosto da mi se poiz4isti liceto.Tolkova li mnogo iskam :cry: Ako ne mi pomognete vie naistina gubq vsqkakva nadejda. :cry:
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Exothermic
07-16-2007, 16:11
единственото решение да продължаваш да ходиш на дерматолог,докато акнето не се премахне изцяло...имах един приятел със същият проблем и с малко търпение и процедурки е супер и лицето му се изчисти...така че споко не се сдухвай
Такам...
Първо те съветвам да си купиш готови маски эа лице!Купи си на Nivea Visage,много са добри!Имат всякави,но ти си вэеми хидратираща и против маэна кожа!Иэполэвай ги 3-4 пъти в седмицата (въпреки ,че пише 1-2)!Също така си вэеми Селицилов спирт 1%,той също е мното ефикасен!Почиствай лицето си с него всяка сутрин и вечер.Вэеми си и Скинопен.Аэ го иэполэвах и помогна.Но с него мажи само челото,эащото в областта на брадичката и около устните иэгаря и се появяват червени петна (поне при мен така стана)...!И раэбира се крем Эдраве и Бочко-страхотни се!Когато си си вкъщи си почиктвай лицето със спирта и след това си нанасяй на цялото лице крем Эдраве,като маска!Стой примерно 1 час и го отстрани!Хмммм можеш да си купиш и Билково Прополисов лосион `Анти Акне` на фирма `Хигитест`-ефтино е ,но е добро.Иии общо вэето това е ,мисля ,че ако редовн иэполэваш теэи продукти ще има подобрение!
А ето ти и някорко линкчета с повече информация,съвети и т.н,дано ти помогнат...раэрови се
:arrow:
http://www.pudriera.com/f/viewtopic.php?t=237&postdays=0&postorder=asc&start=0
http://www.akne.startirai.com/
http://rozali.com/advice.php?l=a&p=96
http://www.teenproblem.net/s/1303.html
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=110629&highlight=%E0%EA%ED%E5
:smt010 :smt010 :smt010 Tova me mychi ot godini.Ne moga poveche. :cry: Tova gadno akne.Ne moga da se ponasqm.Neprekysnato sam tajna zaradi tova,ne izlizam ot kashti ponqkoga i mi e mnogo zle.Izpolzvala sam mnogo neshta,hodila sam po razlichni dermatolozi,no problema se reshava za kratyk period i posle pak se proqvqva :cry: :cry: :cry: Molq vi daite mi syvet kakvo da napravq veche?Ili da se primirq? :smt010 Iskam prosto da mi se poiz4isti liceto.Tolkova li mnogo iskam :cry: Ako ne mi pomognete vie naistina gubq vsqkakva nadejda. :cry:
Ами не знам какво точно да те посъветвам..аз нямам този проблем и се радвам...можеш примерно да използваш това което си използвала,което ти е премахнало пъпките и червенините.
zaiobaio
07-16-2007, 19:25
И аз доста неща съм използвала, но само Зинерит успя да ми помогне. Малко е скъпичко- 14-15 лева и шишенцето стига за 1 месец, но пък на мен лично само това ме спасява от отвратителните пъпки..
Успех ти желая и не се депресирай, на доста хора им се случва същото, не си само ти спокойно . :D
Горе главата ! :smt006
ми и аз имах същия проблем.ходих на дерматолог-уж най добрата-нищу.спасението ми се оказа едно простичко лосионче и кремче на цена около 7 лв двете фирмата е биле GD-акне гел и акне тоник.дано сам ти помогнала :) :) :) :)
LuCiFersAngeL
11-03-2007, 21:30
ми и аз имах същия проблем.ходих на дерматолог-уж най добрата-нищу.спасението ми се оказа едно простичко лосионче и кремче на цена около 7 лв двете фирмата е биле GD-акне гел и акне тоник.дано сам ти помогнала :) :) :) :)
И аз, вчпреки че нямам акне съм използвала този гел на Биле ГД, защото преви кожата съвършена :smt007 Бях позабравила за него, не сега се подсети и го препоръчвам. Също така "Акне аут" е добро за акне. Можеш да пробваш и Диакнеал на Авен - малко по-скъпичак е, но така е с медицинската козметика. Термалната вода пак на Авен също е много подходяща за възпален и чувствителна кожа и акне. Крем "Бочко" също успокоява възпаленията. Горещо препоръчвам етеричните масла! Има специално разработени комбинации за всеки тип кожа, включително и за акне. Аз ползвам за чувствителна кожа и съм адски доволна. Само дето не можеш да се мацотиш с него като излизаш, защото кожата става лъскава, но вечер и когато си стоиш вкъщи можеш да се намажеш. А със спирта не прекалявай - слагай сами върху пъпките. И маски, маски, маски... Казват, че не ехубаво да се правят всеки ден, защото изсушават, но като се намажеш после с кремче или масло няма как да ти се изсуши кожата. Аз лично си правя маски почти всеки ден и кожата ми е супер.
Айде дано съм помогнала. Горе главата и по-спокойно, защото акнето се влияе и от вътрешното ти състояние. Аз като се вбеся много ми цъфва някоя пъпка. Затова - СПОКОЙСТВИЕ :wink:
christina_aguilera
11-03-2007, 21:43
И аз така бях преди и една аптекарка ме посъветва да си взема силицилов спирт и 5 таблетки хлорнитромецин. Те се разтварят в спирта и се мажеш с него сутрин и вечер. За няколко дена се изчиства лицето, а вече като са понамалели или почти нямаш може и само вечер да го ползваш. Само че е препоръчително след спирта да се мажеш с някой хидратираш крем, защото от спирта малко се изсушава кожата ама поне пъпките се махат.
sladku_bebzi
11-04-2007, 05:44
На мен тва кремче ми действаше само 2 месеца, след тва явно лицето ми свикна с него...
На мен салициловия спирт ми премахна пъпките, но много ми изсуши кожата, явно защото не съм го използвала правилно.Значи купи си от 1%, някви стотинки струва.Мажи се с него само в/у пъпките.След тва си мажи цялото лице с някъв овлажнител.
За Акне Аут и Скинорен също съм чувала добри неща.