View Full Version : хай да се позамислим малко :/
lesstats
07-16-2007, 19:59
такааа първо да кажа че не искам да нападам никой ,а просто ми е чудно много как мислите вие
такааааа представете си момче на 16 със момиче на 11 - ужас нали ?
ама защО?
разликата е сааамо 5 години
и нали разликата няма значение ????
ама какво от това че момичето си играе с кукли а на момчето му се ч*ка...
на кой му дреме ..... [-(
явно това момиче ще започне половия си живот много преди да е готова и после какво ли ще стане с нея ....
все едно .... нали?
а защо се случва това ?????
не толкова защото момчето е "педофил"
а може би защото всички момичета от 13 нагоре ходят със по 4+ по големи от тях
често ми се случва да разбирам за двойки 13-23 или 14-24 или даже 15-32 ...
и то да беше от форума ... добре тука все се събират хора с проблеми
ама работата е там че аз тия хора ги познавам
и че не са единсвените случаи
мн ми е интерсно тия момичета мислят ли се за много зрели ?
тооолкова много злели и тооолкова много изпреварили поколението си че да ходят с много по големи от тях
мдааа наистина има момчета на по 22+ години които са си със мисленето на 14-15 годишни
ама не вярвам да са тоолкова много колкото са момичетата които ходят с "батковци"
а всъщност момичета какво толкова намирате в тях ?
след 18-19 години телосложението вече не се променя особено
надявам се не сте от тези които са заради парите или колата защото тогава ще е жалко
вобще ако смятате това за плюс значи ...
мн се надявам да не е така
а момчета вие защо си хващате толкоз по-малки от вас ?
това също ми е много чудно
особено ако сте от зрелите аз съм сиг че можете да си намерите гадже и над 20
мдаа сигурно във някакъв процент от тези двойки съществува истинска любов
но дали е при всики ????
не мисля
мдаа ако ми кажете 25-35 - разбирам
след 20 дори 10 години разлика не е много
ноо ако единия е под 20 и разликата е 4+
......
нз ...
разяснете ми
п.п. ще е хубаво да напишете и дали имате нещо общо с въпроса или сте просто наблюдатели
pi4 napalno sum suglasen s tebe..ima 2 momi4eta 13-14 koito se hva6tat s po 18-22 koito sa bili v zatvora a tiq mom4eta hodqt po maloletni diskoteki i t.n. i 6ti kaja koi sa tiq mom4eta...tva sa tiq tipove deto na po 14-15 sa gi otritvali tva sa zadrustenqcite,zubarite,"golemite holigani" i prosto tva prodaljava i kato nikoi na tqhnata vuzrast ne im obra6ta vnimanie i gi maltretira i bie te trugvat po malkite da si vdignat samo4uvstvieto na nekvi SUPER pi4ove
MakeMeLaugh
07-16-2007, 20:05
Радвам се да срещна един човек, дето да мисли трезво... всичко, което каза и аз го мисля + някои неща, но сега лягам :)
=D>
Майка ми и баща ми са тръгнали съответно на 15-29 :) и досега се обичат, никога не са се разделяли :)
Съгласен съм.
Затвор за такива :smt011
Съгласен съм.
Затвор за такива :smt011
me
sexy_for_you
07-16-2007, 20:10
Нямам нищо общо с това.Да,има много такива.Аз съм на 14 и си обичам едно момче на моята възраст.Забелязала съм,че момичета на мочта възраст,дори и по-малки си харесват много по-големи от тях момчета.Не знам защо е така.Може би заради по-развити тела или не знам просто.Но според мен по-големите момчета,даже и мъже,желаят не просто целувчици,държене за ръце и т.н.Те искат секс.А не смятам,че всички момичета,които започват да водят полов живот по-малки са напълно готови и донякъде по този начин си пропиляват живота.Аз не одобрявам.Но това е факт.
само едно не разбрах в последния пост защо да си пропиляват живота като запо5нат да водят полов живот от по малки?????верно не е хубаво но пък чак да си пропилееш живота........ не мисля....
хората си имат глава на раменете нека се оправят.Умни или не нека се обичат........... :::
Няма лошо да ходят с по-голям. По-големите са по-зрели и по-приятна партия, от колкото някой лигльо на 14 ;) Нищо лично.. аз съшо съм се дразнел, когато някоя мацка, която харесам си фане батко, но това е живота. Аз също предпочитам по-големи...
sexy_for_you
07-16-2007, 20:32
само едно не разбрах в последния пост защо да си пропиляват живота като запо5нат да водят полов живот от по малки?????верно не е хубаво но пък чак да си пропилееш живота........ не мисля....
хората си имат глава на раменете нека се оправят.Умни или не нека се обичат........... :::
Да,вярно е,че всеки има право на избор.Но какви ще бъдат след няколко години тези,които от малки са започнали да го правят.Аз съм на мнение,че за всичко си има време и нещо,което е направено преждевременно не е нормално. :-D
lesstats
07-16-2007, 20:34
защо е лошо да се започва половия живот рано ще отговоря в друга тема
а иначе
аз не съм на 14 ,не съм лигльо и изобщо не става въпрос за мен самия
не е работата там дали мога да си намеря гадже :-D
напротив...
проблемите тук са два
1. че това води до можество реакций които променят "правилата" във тази част на обществото
преди 10 години това би се смятало аз абсурт
а след 10 години? какво правим тогава ?
тряя се озъзнаят някои хора ...
2."батковците " не ги е грижа особено за тия момичета
понякога не е така нооо доста често се среща
така де те ги "развалят"
/това е малко метафорично /
Дам,и аз съм съгласна с теб.Едно момиче от моя клас (демек на 14 год.) излиза с някъв над 20 години ... много глупаво ми звучи.Една моя приятелка каза, че момичетата харесват момчета като бащите им,макар и подсъзнателно.При мен не е така,определено, но при много други явно е така.Не знам какво намират в двайсет годишните ... всмисъл аз няма за какво да си говоря с тоя човек.Та,той ходи на работа (предполагам),а аз още ходя на училище.Просто интересите ни са съвсем различни.Признавам, че и аз не харесвам момчетата на моята възраст,предимно ,защото са шматки - не знаят и те к'во искат.А и всички са фешъни ... доста често съм харесвала по-големи от мен, но най-големият е бил на 19 години, но само съм го харесала, нищо повече - не ми минават разни мисли, просто ме радва.А, бе, няма угодия .. или ще е малък (т.е. горе-долу колкото нас) и още дете, или голям, но ГОЛЯМ. :smt012
BlueMushroom
07-16-2007, 20:43
prekaleno mnogo mislite kak da promenite sveta.tova koeto ste napisali po nikakav sluchai nqma da promeni sadbata na nqkoi (ako moga taka da go nareka).jiveem v 21vi vek vseki e svoboden da pravi kakvoto si iska i vseki sam reshava kakvo da pravi s jivota si no i si nosi sam posledstviqta.ako otdelqhte poveche vreme za sobstvenite si problemi vmesto da se chudite kakvo da pravite s jivota na drugite nqmashe da sme na tova dereje!!!
passion92
07-16-2007, 20:49
az sym na 15 a priqtelq mi na 19 ... 4 godini razlika ...no 20 godi6en ve4e mi izglejda stari4yk pyk kakvo ostava za pove4e ot 20 .... predi tazi razlika mi izglejda6e golqma no se prizvyrzah stra6no mnogo kym nego i ne mi se struva takava ... mislq 4e momi4etata haresfat po-golemi .. nz za6to moje bi zaradi tova 4e sa po-zreli no ne na vyn6en vid a na harakter , misyl i t.n. ... nz ... as naprimer ... mi haresvat to4no zaradi tova .. po-zreli sa v misleneto si ... a i nali momi4etata se razvivat s nqkade 2 godini po-rano ... iii mom4etata na moqta vyzrast mi izglejdat nqkfi lapeta s malki izkliu4eniq de .... no ... poznavam momi4e koeto na 11 godini napravi abort ... tova e ujas .... a edna ot biv6iq mi klas hode6e s nqkyf s 10 godini po-golqm ot neq ... kazvat 4e za liubovta nqma granici ... ami hubavo ... ma kfo razbira nqkfa pikla kat mene 4e i po-malka ot liubov (s izvinenie kym men de 6tot as mislq 4e ve4e razbiram :D ) amm a tezi momi4eta koito roditelite kato po malki se sa gi ograni4avali da izlizat do kysno bla bla ... kato otidat da u4at v drug grad se razpuskat bez kontrol tva onova ... i stavat tipi4ni bukluci ... a i naistina tezi koito sa otbqgvani ot tezi na tqhnata vyzrast po4vat da mislqt 4e kato se natiskat s nqkoi batko po diskotekata i po4nat da pravqt sex 6te gi haresat ... edno drugo momi4e naprimer ot biv6iq mi klas be6e mn zatvorenka predi ... i minalata godina na edna diskoteka be6e pravila svirki i mislq 4e to4no zaradi tova .....
<black soul>
07-16-2007, 20:53
Радвам се да срещна един човек, дето да мисли трезво...
и аз съм на същото мнение... аз съм също наблюдателка... не знам дали имам нещо общо с темата... моят приятел е почти 3 години по-голям. аз на 14, той на 17... обаче наща разлика не се усеща много много... докато имам една позната /не мога да я нарека приятелка, защото е прекалено тъпа за да ми е приятелка/ която е на 15, а приятелят й - на 24... при тях разликата е толкова забележима че чак става смешно. мислят различно, личи си че са с голяма възрастова разлика, действа различно, говорят различно... изобщо не намирам какво са намерили един в друг... пък и момчето е много хубаво, а момичето... :smt012 :-D
общо зето ми е се едно мн колко е, но да има здрав разум и да може да го използва. А това не съм го забелязала при повечето момчета на моята възраст (16). На мен ми е по-приятно да си говоря с по-големи. Ходила съм с мах. 23-годишен.
Но и на мен ми е трудно да разбера зрелите мъже какво могата да намерят в едно "малко" момиче. Просто с опеделена разлира се разминават светогледите на двамата, въобще възприятието на света... нз :roll:
Аз ако бях момче на 20+ щях да си търся приятелка над 18 поне.
общо зето ми е се едно колко е разликата м/у нас, но да има здрав разум и да може да го използва. А това не съм го забелязала при повечето момчета на моята възраст (16). На мен ми е по-приятно да си говоря с по-големи. Ходила съм с мах. 23-годишен.
Но и на мен ми е трудно да разбера зрелите мъже какво могата да намерят в едно "малко" момиче. Просто с опеделена разлира се разминават светогледите на двамата, въобще възприятието на света... нз :roll:
Аз ако бях момче на 20+ щях да си търся приятелка над 18 поне.
За мен приемлива разлика между жена и мъж е 3 най много 4 години.Говоря в зряла възраст примерно, жената да е на 20 а мъжа да е на 24 звучи напълно приемливо. :) Но тинейджърската възраст разлизка между 14 и 18 фрапираща ми звучи, най-много 2 години, може и 3, но за мен пак са много,но това е си е мое мнение, не мога да променя реалността,каквото мога променям, но то винаги е твърде малко...
Аз съм съгласна с автора на темата.И аз много пъти съм се замисляла защо някакви 11,12,че дори 13,14,15 годишни момичета ходят с толкова големи.Аз на 11,12,13 години съм се събирала децата от улицата и съм си играла с тях,на криеница и т.н...А това,СЕГА,за тези момичета и момчета на тази възраст имам чувството,че биха го приели,като обида,как така ще се срамят да си играят,те вече са пораснали и трябва да си играят с други неща [-X Това е бъдещето на новото поколение...Народа пропада ли,пропада...Не искам да си представям какво ще е след нащо поколение,ако има въобще такова ](*,) Много на зле отиват нещата,ама много.Не че аз съм кой знае колко голяма,дори и аз избързвам в някой неща,например стоенето до по-късно,за 15 годишно момиче,нооо не правя нищо нередно,гаджето ми е на 17,мисля,че е нормална разликата.Е,веднъж ми се случи да "се имам" с един 20 годишен,не съм правила секс с него,само kiss...Но при нас беше различно,защото се влюбих,той също,но си ми го каза човека,че колкото и да му е гадно трябва да прекрати нещата,защото съм малка,и не че не ме харесва,но не иска да страдам.Каза ми,че за в бъдеще може да стане нещо,но на този етап е невъзможно... ](*,)
ти не ме разбра...тия 20 годишните са по тъпи и от нас и 3-пъти не толкова зрели...един здравомислещ 20 годишен пич си фане приятелка на неговата възраст а не пикла на 13-14 с извинение.....нима един зрял би ходил на мачове биел се по цял ден кибиче на пейките и се налива като свиня има няква раота играе нон стоп мач,...цс ама нон стоп ходи по дедтски дискотеки....кой с по зряло мислене ще го направи
а и ще цитирам приятелка на 14 1.57-1.58 "уф..мене някак си ме е срам да излизам с малък то тия на 15-16 срам ме е да се движа с някъв пиклио просто не мога да си се представя"ква си ти мааа пиклооо с извинение не се виждаш къв си тирбошон...както и да е а пък друга приятелка.."ти кво как да ходи лилито с такива глупаци като вас пиклиовци оше"а тва ме разби от смях...добре те се имат за големите,а да ви кажа момичета в тая възраст сте не по-малки боклуци от нас.... ние сме били такива на устата ми беше да и кажа че и на мене би ми се искало да седна с 20 годишна здравомислеща пичка и да водим интересен разговор и да се забавляваме от колкото да слушам оле милинко мноо си те бицъм ама мноо оле ама знайш ли тая ква е проста как ша ми говори че съм тъпа оле а пък много те обичам аз тебе цунк цунк а мило(говори на приятелката си)ти видя ли го оня а....хахахаахх или пък тоя как можа да напраи тва с прозореца....хахахахаах....ха хахах...хахаха оле тая ша я отрепа оле мило бицъм те :roll: :roll: :roll: :?
аре де чакам отговори :-D :-D :-D момичетата каде се изгубихте
ти не ме разбра...тия 20 годишните са по тъпи и от нас и 3-пъти не толкова зрели...един здравомислещ 20 годишен пич си фане приятелка на неговата възраст а не пикла на 13-14 с извинение.....нима един зрял би ходил на мачове биел се по цял ден кибиче на пейките и се налива като свиня има няква раота играе нон стоп мач,...цс ама нон стоп ходи по дедтски дискотеки....кой с по зряло мислене ще го направи
Ами, не е така... Не всички 20-годишни си търсят само секс ;) И не всички са толкова несериозни. Има такива, но има и просто хора, които се влюбват. А едно момиче на 15-16 примерно вече си е почти жена ;)
Хммм, ама какво да ви кажа...то си зависи от човека. Аз (18), например, преди време бях започнала да се срещам с един, който бе на 24. Еми да ви кажа - твърде различни бяхме. Той мисли само за работа, на мен ми е още до разходки?! :oops: :D пък и то си е нормално. А за всички онези дето са тръгнали с 13-14 годишни и те самите са на по 20 и нагоре.....ами абсурдно си е от където и да го погледна. Това, което тези момичета търсят е да се изфукат (най-често, винаги има изкючения), за момчетата ...ами ясно си е. Според мен най-разумната разлика е от порядъка на 2 до 4 години. Не повече. Поне аз така мисля :)
edin potrebitel si go kaza
...jiveem v 21vi vek...
to4no zaradi tova 6toto vremenata sa takiva zatova stavat i takiva ne6ta
za6to na vremeto ne e imalo takiva ne6ta?
Az lichno poznavam edno momiche na 15 i hodi s 45 godishen dqdka a toy s neq hodi samo za da q chuka i zashtoto na momicheto bashtata e bogatashche i tq mu dava pari kogato toy poiska a toy i iska vinagi kogato se vidat demek vseki den.Az lichno nenavijdam tiq "muje" uj "zreli" da hoda s nqkakvi na 12-13-14-15-16 godini toy ako e "zrql" nikoga nqma da trugne s nqkakva pikla(s uvajenie kam jenskiq pol) az deto sam na 16 skoro gi prava 17 de me e sram da pogledna 13 godishna pa kamoli da trugna s neq a za vas momicheta shte kaja che ste tapi kat kauchokova obuvka kakvo interesno i gotino vijdate v nqkakyv durtofelnik mnogo ste zreli napravo nqma zashto zadeto ste zreli pravite nekakvi bebeshki gluposti ne che az nesam pravil golqma glupost nie momchetata sme nezreli no vie momichetata pak ste oshte bebeta toq pich det e dal temata evalata na picha nadqvam se slet tazi tema mnogo momicheta da se zapomislqt varhu tova kakvo pravqt i kakvo biha mislili tehnite ako razberat za tehntie vryzki s nqkakvi "muje" zamislete se malko za vashte roditeli abe kakvo li govora momichetata nqmat popraviq no hodete s max 4 godini po golqm ot vas kakvi sa tiq 10+ godini razlika
Е тва отторе ме потресе.................... не ми се вярва #-o
Не оправдавам такива които си хващат с по десет години по-големи от тях, но пък защо не се замислиш защо е така. Може би защото една голяма част( не всички ), които да кажем са на тяхната възраст все още са с лапешки акъл... Доказано е че момчетата се развиват по-бавно от момичетата затова и може би търсят момчета, които да имат сходни разбирания и т.н. Но е нормално да кажем разлика от няколко години да речем 5 максимум за тази възраст. Защото направо е смешно като видиш някоя на 13 с някой на 25..
добре сега как да тръгнем с момчета на нашата възраст като те постоянно висят пред тъпите компове и "играят дота" или квото и да е ( незнам какво значи но постоянно момчеттата от нашия клас говорят за това) не се опитват да си намерят приятелка а 4атят ок.. кой би искал такова момче ?? ние гледаме момчета с нашите нтереси и да и аз съм от момичетата които ходят с по-голям гаджето ми е на 18 аз на 14 просто мога да си говоря за всичко с него да му помагам за изпити (кандидатства) да играем с племенницата му ... той е още дете и се забавляваме и колкото и да ви се стори странно още не сме спали заедно а ходим от 10 месеца... просто момичетата се развиват по рано от момчетата
просто момичетата се развиват по рано от момчетата
И завършват развитието си по-късно от момчетата ...
добре де.помислете малко....неможе ли едно момче на 20+ да се влюби наистина в момиче по малко от него и в същото време да е зрял да мисли трезво и да не е с акъл на 13-14 пиклйо???????
примерно аз съм на 17 а приятеля ми на почти 24.невиждам нищо лошо в това защото ние наистина много се обичаме и знам че не е с мен само заради секса защото сме заедно от близо 1 година.с него се разбираме много, говорим си за всичко , разбирам го както и той мен.ако беше само заради самия секс щеше отдавна да ме остай.може да си намери много други, но е с мен въпреки разликата ни...............
зависи много от момчето и момичето.не всички са боклуци...
добре сега как да тръгнем с момчета на нашата възраст като те постоянно висят пред тъпите компове и "играят дота" или квото и да е ( незнам какво значи но постоянно момчеттата от нашия клас говорят за това) не се опитват да си намерят приятелка а 4атят ок.. кой би искал такова момче ?? ние гледаме момчета с нашите нтереси и да и аз съм от момичетата които ходят с по-голям гаджето ми е на 18 аз на 14 просто мога да си говоря за всичко с него да му помагам за изпити (кандидатства) да играем с племенницата му ... той е още дете и се забавляваме и колкото и да ви се стори странно още не сме спали заедно а ходим от 10 месеца... просто момичетата се развиват по рано от момчетата
ti ili si mnogo tupa ili sa te udari po kofata s 4uk.......momi4eta ne se razvivat po-rano PROSTO IMAT DRUGI INTERESI BE MAMKA MU TUPA LI SI ILI....kakto i da e ima mnogo mom4eta na tvoqta vuzrast koito sa to4ni pi4ove prosto ti sudi6 po nqkvi oligofreni ot klasa..prosto ne si gi otkrila a i momi4etata ne se razvivat po rano prosto vie mesto da kibi4ete pred kompa(v pro4em i vie go praite kolkoto i nas kato izskliu4im horata bez li4en jivot t.e. komp maniacite)ta vmesto da kibi4ete i da igraete "dota" vie kliukarite...,grimirate se......,i tam va6ti si ne6ta i da ima pi4ove deto sa to4ni prosto ti poznava6 zadrustenqci.a i kato4ili mom4etata na 16-17 ne su muje mi kvi sa ovce???!!!!
a i otnostno momi4etata haresvali po razviti tela...mi prosti p*tki i nie haresvame po razviti tela i na nas ne ni se iska da izlizame s momi4eta ploski kato duski i to 6lifovani i na nas ni se iska po oformeni formi ama karai..zadovolqvame se s masi za gladene kato vas pfff tiq teen momi4eta se mislqt za golemite kaki we maina bati i raotata 4ak mi e sme6no :D
DejaVu31
07-17-2007, 16:51
Ами за мен и 5 години са си много разлика..едни от най-добрите ми приятели са по на 20+ ,но никога не съм се замисляла да ходя с някой от тях..незнам просто не ме привли4ат,докато някои други мои връстни4ки (14) си падат по тях..така 4е предполагам 4е си зависи от 4овека.Поне за мен това е голяма разлика в вижданията ,разбиранията и т.н,да оставим настрана колко смешно изглежда.Ама както се казва коя съм аз 4е да ги съда ,за всеки влак си има пътници,ако се оби4ат наистина (което малко ме съмнява) няма лошо да са заедно. :-({|=
lesstats
07-17-2007, 17:29
ами на тая възраст има момчета които не играят дота :-D
аз съмм жив пример за това
това че има много такива не означяава че няма и други
тия работи са смешни и не вървят за оправдание . има мн момчета със 1-2 години по големи които са мн по зрели от дадено момиче ,но не тя трябва да ходи с по -голям ...
вярно е че не всички са боклуци и някои наистина ги е грижа за момичето до тях обаче определено не са всички .....
lesstats
07-17-2007, 17:34
мистър "гост"
ti ili si mnogo tupa ili sa te udari po kofata s 4uk.......momi4eta ne se razvivat po-rano PROSTO IMAT DRUGI INTERESI BE MAMKA MU TUPA LI SI ILI....kakto i da e ima mnogo mom4eta na tvoqta vuzrast koito sa to4ni pi4ove prosto ti sudi6 po nqkvi oligofreni ot klasa..prosto ne si gi otkrila a i momi4etata ne se razvivat po rano prosto vie mesto da kibi4ete pred kompa(v pro4em i vie go praite kolkoto i nas kato izskliu4im horata bez li4en jivot t.e. komp maniacite)ta vmesto da kibi4ete i da igraete "dota" vie kliukarite...,grimirate se......,i tam va6ti si ne6ta i da ima pi4ove deto sa to4ni prosto ti poznava6 zadrustenqci.a i kato4ili mom4etata na 16-17 ne su muje mi kvi sa ovce???!!!!
a i otnostno momi4etata haresvali po razviti tela...mi prosti p*tki i nie haresvame po razviti tela i na nas ne ni se iska da izlizame s momi4eta ploski kato duski i to 6lifovani i na nas ni se iska po oformeni formi ama karai..zadovolqvame se s masi za gladene kato vas pfff tiq teen momi4eta se mislqt za golemite kaki we maina bati i raotata 4ak mi e sme6no :D
целта на тая тема не е да плюе по тия хора
иначе е вярно че момичетата се развиват по бързо /умствено де /
но те се развиват със макс 2 години напред така че това не важи при разлика 4+
[-X а и има супер много изключения /за момчетата гогоря/ които се развиват горе -долу наравно с момичетата
KyKJlu4KaAa
07-17-2007, 18:45
ima i momicheta koito se razvivat mnogo burzo na 13-14... ](*,) [-X :::
eeee tova e ludost da vi kaja az imam poznata na 17god. deto hodi s 41godi6en sus sin na 6 god. e tva normalno li a? huu da si hodi s nego ma toi ima dete. i e na 41. otka4ena rabota. zatvor za takiva.
+ tva maika i znae i nqma ni6to protiv UJAS
Една дебела и проста курва от моя бивш клас още няма 19 и ходи с мъж по-голям 10 години от нея (28).
mr.Bundy :D :D :D лестатс пич виж кво обикновенно не се дразня толкова често ама тая ме ядоса много не смятам че "големите момичета" трявба да слагат сичките момчета под общт знаменател и аз познавам много тупи п*тки ама не казвам че сички са толкова задръстени..както и да е разбра ме
то по тая логика аз като съм на 14 , 7 годишни ли да си ги свалям :smt010 :smt010 :smt010 дам то верно не остана свободно за нас , тия пачи с некви големи ходят :smt012
Не знам какво намират в двайсет годишните ... всмисъл аз няма за какво да си говоря с тоя човек.Та,той ходи на работа (предполагам),а аз още ходя на училище.Просто интересите ни са съвсем различни.Признавам, че и аз не харесвам момчетата на моята възраст,предимно ,защото са шматки - не знаят и те к'во искат.А и всички са фешъни ... доста често съм харесвала по-големи от мен, но най-големият е бил на 19 години, но само съм го харесала, нищо повече - не ми минават разни мисли, просто ме радва.А, бе, няма угодия .. или ще е малък (т.е. горе-долу колкото нас) и още дете, или голям, но ГОЛЯМ. :smt012
Няма какво повече да кажа 8)
такааа първо да кажа че не искам да нападам никой ,а просто ми е чудно много как мислите вие
ама защО?
явно това момиче ще започне половия си живот много преди да е готова и после какво ли ще стане с нея ....
все едно .... нали?
тооолкова много злели и тооолкова много изпреварили поколението си че да ходят с много по големи от тях
мдааа наистина има момчета на по 22+ години които са си със мисленето на 14-15 годишни
ама не вярвам да са тоолкова много колкото са момичетата които ходят с "батковци"
надявам се не сте от тези които са заради парите или колата защото тогава ще е жалко
но дали е при всики ????
не мисля
......
нз ...
разяснете ми
п.п. ще е хубаво да напишете и дали имате нещо общо с въпроса или сте просто наблюдатели
Не мога даразбера къв ти е проблема?
нямаш си мацка, така ли да го разбирам???
жалък си.
какво само си пъхаш носа в отношенията на другите??
НОРМАЛНО е мъжете да бъдат с ПО-МЛАДИ жени от тях самите, това е така, защото мъжете запазваме половата си функция до дълбока старост, а за жените половият живот свършва на 50.
за това си говорим, от там нататъка вси4ко е хормони, кой кого харесва, с кого се хванал да бъдат гаджета, на каква възраст и про4ее.. теб тва кво те ебе??
Slun4evko
07-18-2007, 05:54
иначе е вярно че момичетата се развиват по бързо /умствено де /
но те се развиват със макс 2 години напред така че това не важи при разлика 4+
Взе ми думите от устата,клавиатурата де !
Малко ненормално ми е като гледам деца на по 12-15 години да ходят с 20+ Айде,разлика от порядъка на 3-4 години макс я разбирам.но разлика от 10-20 години :shock: #-o :smt017
Аз лично съм на съвсем друг полюс-аз на 18,приятелят ми на 16/фактически разликата ни е 1год и 10 месеца/ и той си е живо доказателство,че момчетата съзряват достатъчно бързо,даже по-бързо от някои от връстниците си,даже и от моите.А кой знае,може аз да съзрявам бавно макар че надали някой,който ме познава би помислил така.Но съм чувала какви ли не глупости и подигравки по наш адрес-и то най-вече от необвързани хора,които нямат какво друго да ми кажат. :roll: Е,всеки избира сам живота си,жалко за онези връзки ,в които едната страна използва другата.Съжалявам такива хора...Дано поне потърпевшите вземат да се осъзнаят!
pak mistur Gost :D
07-18-2007, 07:47
ама защО?
все едно .... нали?
но дали е при всики ????
не мисля
......
нз ...
разяснете ми
жалък си.
НОРМАЛНО е мъжете да бъдат с ПО-МЛАДИ жени от тях самите, това е така, защото мъжете запазваме половата си функция до дълбока старост, а за жените половият живот свършва на 50.
за това си говорим, от там нататъка вси4ко е хормони, кой кого харесва, с кого се хванал да бъдат гаджета, на каква възраст и про4ее.. теб тва кво те ебе??
1-vo temata e da se pozamislim,a i da 6te govorq malko po kulturno nie sme kak da go kaja a da "ob6testvo"(blagodarete na baba mi za dumata :D )ta taka nie kato ob6testvo ne smqtame za prieto deca da izlizat s muje t.e. nie ne obi4ame pedofiliqta
2.pedofiliqta e nezakonna i se nakazva
3.nie prosto komentirame glupovoto vi povedenie
Шляп^Шляп
07-18-2007, 08:00
На първо място ,момичетата се развиват малко по-бързо от момчетата.В моя клас има 13 момчета,но по поведението им трудно можеш да разбереш дали са 11 клас или 8.Но едно момиче,на 16 години иска сериозен приятел,който да има отношение,да и показва ,че е харесвана, да не е лигаве и да е наясно какво иска.И когато неможе да го открие сред връстниците си ,го търси сред по-голямите мъже.(който,често просто си търсят забавление).
Но не е нормално едно 11 годишно момиченце,да излиза с батковци на по 17-18 години,вместо да си играе пред блока на гоненица. Но всяко следващо поколение става все по-пропаднало.14 годишните са с чички на по 30 години,само за да се правят на интересни. Ама тепърва ще се случват ненормални работи :::
Автора на тази тема го мислех за по голям!
:roll:
#~LuDa_FeNkA~#
07-18-2007, 10:27
[color=indigo]Ami az sam saglsna s tova.Primerno edin moi priqtel e na 16 a hodi 11 godi6na i samo 4*kane misli apa tq e edno momi4ence deto o6te izliza da igrai,No v nqkoi slu4ai ima istinska libov.
lesstats
07-18-2007, 12:16
жалък си.
Ай чети по внимателно !
аз вече написах че проблема не е в мене .аз мацки си намирам 8)/ ама това не е от значение/
проблема е в това че цялата история е мн тъпа
ти хубаво ме мисли за жалък , само че жалкия ще си ти ако ходиш с някоямного по-малка...
ии само да те светна че май нещо не си особено компетентен
при жените половия вижот не свършва на 50
всъщност говори се че чак тогава започват да изпитват най-голямо удоволствие от секса
и още нещо /щот май не си слушал в даскало мн мн /
при жените желанието за секс достига максимума си много след този на мъжете /26 години приблизително/
след това има един щастлив период при който и мъжа и жената имат горе-долу еднакъв сексуален апетит
след това желанието на мъжа започва да отслабва ...
и едва няколко години след това започва да отслабва желанието на жената .....
mimi7373
07-18-2007, 12:23
prekaleno mnogo mislite kak da promenite sveta.tova koeto ste napisali po nikakav sluchai nqma da promeni sadbata na nqkoi (ako moga taka da go nareka).jiveem v 21vi vek vseki e svoboden da pravi kakvoto si iska i vseki sam reshava kakvo da pravi s jivota si no i si nosi sam posledstviqta.ako otdelqhte poveche vreme za sobstvenite si problemi vmesto da se chudite kakvo da pravite s jivota na drugite nqmashe da sme na tova dereje!!!
\:D/ да точно така
amii napulno razbiram ama poznavam dosta hora na koito razlikata mi e nakude 4-5 godini no se pak se obi4at ne e mn normalno da si haresva6 `batkovcite` no i az naskoro minah prez edin tkauv `glupav` period taka 4e donqkude gi razbiram.e da ne e mn normalno za momi4encata ama seki sma si re6ava za sebe si :)
LaDy_DaQnA
07-18-2007, 12:58
На първо място ,момичетата се развиват малко по-бързо от момчетата.В моя клас има 13 момчета,но по поведението им трудно можеш да разбереш дали са 11 клас или 8.Но едно момиче,на 16 години иска сериозен приятел,който да има отношение,да и показва ,че е харесвана, да не е лигаве и да е наясно какво иска.И когато неможе да го открие сред връстниците си ,го търси сред по-голямите мъже.(който,често просто си търсят забавление).
Но не е нормално едно 11 годишно момиченце,да излиза с батковци на по 17-18 години,вместо да си играе пред блока на гоненица. Но всяко следващо поколение става все по-пропаднало.14 годишните са с чички на по 30 години,само за да се правят на интересни. Ама тепърва ще се случват ненормални работи :::
Syglasna sum! osobenno za 2-rata 4ast to4no v4era s moq nai dobru priqtel obsujdahme edna takava dvoika ama pyyyylen absurd!Razbiram jelanieto na momi4etata da si hvanat batko za gadje i ne gi vinq vse pak ...az sum na 13 i tova da trugne6 s nqkoi na 17-18 ta i pove4e e taka...za intelektualnonedorazviti.Momi4etata moje da si iskat ama pyk nemoga da razbera kak 1 "batko" go privli4a momi4e koeto bi trqbvalo da sedi s o6te 2-3 momi4enca i da igrae na kukli barbi.Razlika do 3 nai mnou 4 godini mejdu dvamata e priemliva no ot 4 negfore ve4e.Abe btw kude otivate vie moje bi?Kum dobroto byde6te edva li ne. \Napulno sym suglasna sus vsi4ki koio sa podkrepili avtora i sa dopulnili mislite mu.EVALA!Imalo i syvestni misle6ti hora ei to4no takyv tip mnou se radvam 4e sy6testvuva 6tot bqh po4nala da se symnqv am EVALA!
sladkata_presi
07-18-2007, 13:16
Вижте сега,нямам нищо против но понякога възрастта има значение.
11-16 това е голяма разлика,моята най-добра фр.имаше гадже 4 години разлика,скъса с него заради мен-разбра че съм права,нещата им не потръгнаха.
Просто понякога възрастта си оказва значение,но и за любовта няма граници! :smt007
Manenkoto
07-18-2007, 21:56
И да го мислите и да не го мислите и да го разбираш и не тва е живота правим си кото си искаме че живота е кратък!! В т'ва да си хванеш някой по голям аз не намирам нищо лошо! Всеки си прави своят избор и тея момете дето се хващат така според мене мислят за себе си пък има и много свястни хорица :roll:
koli_nikoli
07-18-2007, 23:23
и аз сам съгласна с теб. аз ли4но си имам лимит максимум 2 години пой4е не6та, а по малки не, някак си ми е наудобно, но ина4е нема лошо =]