Влез

View Full Version : Nqmam si nikoi i boli ;(

nqmam_si_nikoi
07-17-2007, 07:00
Az sam edno mnogo tajno momiche.Naranqvali sa me mnogo silno.Dori bqh se otkazala da si tarsq momche.Nikoi ne mojeshe da se dobliji do syrceto mi,dokato ne sreshtnah nego. :smt010 Edinstveniq chovek,koito uspq da vleze v syrceto mi.I uj bqhme shtastlivi.Lubv,lubov.Usmihvah se ot syrce.No toi me narani nai-silno :smt011 Sigurna sam,4e nqma da go zabravq.I sega si nqmam nikoi. :cry: Vijdam go usmihnat i neka da byde takav.Vijdam go s priqteli,momicheta.Bravo.Radvam se za nego ot syrce.Ne bih mu pojelala da izpita tova,koeto az. :smt009 A mi kazvashe,4e i nego go bolqlo.Laji,laji!!! :smt010 Nqmam si nikoi,samichka sam.Tolkova naranena,4e dori ne si predstavqm kak shte obikna drug.A dali sled tazi bolka shte moga da dopusna drug?Edva li.. :smt011 Veche meseci taka...a chuvstvata se usilvat i bolkta raste. :cry: Iskam da si prodalja jivota,da sam usmihnata,no ne moga.Kakvi li usiliq ne napravih,no ne!Negovoto lice,negovite ochi iznikvat pred men i me vryshtat nazad,tam kydeto bqh s nego. :smt010 Imam chuvstvoto,4e nikoga nqma da byda onovo momiche,ne.Nqmam sili za nishto,dori da placha.
Sajalqvam,4e vi zanimavah s moite problemi. :cry: Pojelavam vi nai-golqmoto shtastie.

sasha_90
07-17-2007, 07:14
Горката ти.Такъв е живота-изпълнен с гадости.
Незнам какво ти е сторило това момче,но важното е колко много те е наранил.Трябва да се пребориш с тази болка.Ти си по силна от нея сигурна съм.Гледай напред.И запомни:когато някой те нарани не обръщай толкова голямо внимание.Защото когато този който те наранява види как страдаш това му доставя удоволствие...
Така че от сега нататък започни да се усмихваш напук на всичко.Нека това момче види колко си силна и че нищо не може да те нарани!

tedinkata_
07-17-2007, 07:20
Gospodi :smt010 cheta i mi se stryva do bolka poznato.. ;[ vse edno az sam go pisala...nz kakvo da ti kaja..toest znam no e dosta dulgi4ko i oburkano..molq te nameri me v skype da ti kaja nqkolko neshta :( napulno te razbiram i iskam da ti kaja nakratko da ne se ot4aivash-opitai da gledash napred v protiven sluchai moje da izpusnesh taka narechenata istinska lubov..vapreki 4e i az ve4e jesotko se samnqvam 4e q ima no.. :smt009

Gothique♫
07-17-2007, 07:46
Миличка тва е ужасно,но замисли си и на него може да го боли но да го прикрива и аз бях така един път супер гадно ми беше но излизах с приятели виждах се с други момчета бях усмихната въпреки че от вътре всичко ме изгаряше.Споко и други ще има и после сще се чудиш защото си си вгорчила толкова живота зарди едно момче :)

free_spirit
07-17-2007, 09:01
Слънчице, не си заслужава да страдаш толкова за някой ,който не струва 5 пари, още повече да се отчайваш от всички момчета. Аз също съм имала много тежки раздели,губила съм приятели,но това не ми е попречило да гледам на пред и да срещна човека ,с който съм щастлива вече 3 години.Недей да твърдиш, че си нямаш никой-сигурна съм че имаш приятели,а и загрижени родители. Помисли си- с едно момче света не свършва, както обичам да казвам-"нито е първия нито ще е последния". Радвай се на живота и не търси-когато му дойде времето истинската любов сама ще те намери.
Нещо ме изби на философия :smt016 ,но това е моят съвет-горе главата, ще имаш още много момчета в живота си... :smt023

tujni4ko
07-17-2007, 09:26
macka,spokoino ii az sum v shodno polojenie i mi e mn kofti :cry: oba4e trqbva da se durjim..kaji mu muj i ne go obijdai pove4e..v takiva momenti se se6tam sa za misulta "Mujete sa kato vuzduha-mrusni,no neobhodimi..."..postoqnno ni naranqvat bez da im migne okoto i da pomislqt kolko nie kofti,a nie vse pak si gi obi4ame.. :( ..a i da pitam tedinka_ moje li da mi kaje6 koq pesenta ot klip4eto:"Любов и болка-ръка за ръка" v podpisa ti :roll:

IKisseDAGirL
07-17-2007, 09:32
Мда, и гадни работи се случват понякога, успокой се. Важното е, че рано или късно идва и нещо хубаво :) Най-тъмно е преди изгрев :) И аз съм имала подобни моменти, но виж, че още съм жива и дори съм щастлива :wink: Така че е въпрос на време да се появи някой друг в живота ти и да те накара отново да се усмихнеш :D

MimityYy
07-17-2007, 09:45
точно в момента се чувствам по същия начин ...заради абсолютно същия проблем !!! да ти кажа честно едва ли ще се оправиш докато не срещнеш друго момче и не се влюбиш в него ! спокойно ..все някога ще се появи и друг на хоризонта ;) не се отчайвай ,а за сега се опитай да си изкараш яко лятото...макар без гадже :)

07-17-2007, 09:52
Az sam edno mnogo tajno momiche.Naranqvali sa me mnogo silno.Dori bqh se otkazala da si tarsq momche.Nikoi ne mojeshe da se dobliji do syrceto mi,dokato ne sreshtnah nego. :smt010 Edinstveniq chovek,koito uspq da vleze v syrceto mi.I uj bqhme shtastlivi.Lubv,lubov.Usmihvah se ot syrce.No toi me narani nai-silno :smt011 Sigurna sam,4e nqma da go zabravq.I sega si nqmam nikoi. :cry: Vijdam go usmihnat i neka da byde takav.Vijdam go s priqteli,momicheta.Bravo.Radvam se za nego ot syrce.Ne bih mu pojelala da izpita tova,koeto az. :smt009 A mi kazvashe,4e i nego go bolqlo.Laji,laji!!! :smt010 Nqmam si nikoi,samichka sam.Tolkova naranena,4e dori ne si predstavqm kak shte obikna drug.A dali sled tazi bolka shte moga da dopusna drug?Edva li.. :smt011 Veche meseci taka...a chuvstvata se usilvat i bolkta raste. :cry: Iskam da si prodalja jivota,da sam usmihnata,no ne moga.Kakvi li usiliq ne napravih,no ne!Negovoto lice,negovite ochi iznikvat pred men i me vryshtat nazad,tam kydeto bqh s nego. :smt010 Imam chuvstvoto,4e nikoga nqma da byda onovo momiche,ne.Nqmam sili za nishto,dori da placha.
Sajalqvam,4e vi zanimavah s moite problemi. :cry: Pojelavam vi nai-golqmoto shtastie.
mi kakvo da ti kaja-i az sam prejivqla mnogo, no vsi4ko 6te otmine/spokoino/znam 4e i da ti govorim tuk nqma da ti olekne koi znae kolko no vse 6te ti e po dobre kogato ima nqkoi koito da te izslu6a i da ti dade savet.i men mnogo hora sa me naranqvali no znai edno vsi4ko rano ili kasno se vra6ta/badi sigorna/...a otnosno tova 4e nqma da obikne6 nikoi drug ili 4e nqma da bade6 6tasliva tova ne e vqrno.ne 4e nqma da stane prosto ti ne iska6, ne go pozvolqva6 4e da stane...kakvo da se pravi jivota e gaden
sorry 4e 6te te pitam ama ti na kolko godini si ?

neverand
07-17-2007, 11:29
е
хаха,айде сега,зарязали са ги и живота става гаден,оо повярвайте ми,има много по гадни неща.

cherinka
07-17-2007, 11:46
no znai edno vsi4ko rano ili kasno se vra6ta/badi sigorna/...
!

:smt023

sasha_90
07-17-2007, 11:53
е
хаха,айде сега,зарязали са ги и живота става гаден,оо повярвайте ми,има много по гадни неща.
1.никой не ме е зарязвал
2.не говоря за любов а за други по сериозни проблеми

ili_l
07-17-2007, 12:05
така е винаги болка раздели.. неможе без това но ти предлагам да спреш да мислиш за него да излизаш повече с приятелки да си намериш хоби за да нямаш свободно време и да милиш за него и съм сигурна че когато най малко очакваш ще срещнеш момчето което е достойно за теб и не би си помислило да те нарани... УСПЕХ :smt006

neverand
07-17-2007, 12:47
е
1.никой не ме е зарязвал

отнасяше се за нея.

sasha_90
07-17-2007, 13:05
е
1.никой не ме е зарязвал

отнасяше се за нея.
да но си написал:"зарязали са ги" :-D

07-17-2007, 13:55
dai skype

Scared_Straight
07-17-2007, 14:51
Всеки е имал такива моменти.. Аз дори самият в момента съм в такъв но не от влюбване а от разочарование общо... Какъвто и съвет да ти дам едва ли ще ти помогне. Бавно по бавно ще ти размине и се опитвай да не мислиш само за това

drozila
07-17-2007, 20:46
momi4e trea da razbere6 4e ima mnogo po-lo6i ne6ta ot tova da te narani mom4e. sega tepurva navliza6 v jivota i 6te sre6tne6 to4niq 4ovek. a znae6 li kakvo e da stava6 sqka sutrin s misulta 4e nikoga pove4e nqma da vidi6 4oveka na kogoto dulji6 tova koeto si. pomisli ima o6te mnogo jivot pred teb 6te sre6tne6 4oveka koito 6te te nepravi naistina 6tastliva. nedei da si gubi6 vremeto v sulzi i muka a izlez i mu pomogni da te nameri.

hiphopka
07-17-2007, 21:22
Преди време и аз бях така....но не обичах никой...просто си стоях САМА!!!Но,доиде ТОЙ и ме направи щастлива,затова единственото което ще ти кажа е-НЕ ЧАКАЙ!!!ТЪРСИ ГО-ТОЗИ ЧОВЕК,КОЙТО ЩЕ ЗАВЛАДЕЕ СЪРЦЕТО ТИ!!! И АКО СИ ГО НАМЕРИЛА ВЕЧЕ-БОРИ СЕ ЗА НЕГО!!! КАЖИ МУ ЧЕВСТВАТА СИ!! УСПЕХ!!!

07-17-2007, 21:41
po princip az sam mujko i imam dosta shodni situacii,samo 4e s momi4eta...vqrno e boli mn mn...no vsi4ko shte se opravi s vremeto..siguren sam 4e shte nastapi moment na ideal v jivota ti kogato doide nqkoi drug..m/y drugoto mujete su6to sa 4uvstvitelni ne govorete gluposti zaradi podoben slu4aiii..zashtoto te naistina sa mnogo i pri dvata pola ](*,)

young_rich_famous
07-18-2007, 05:47
Няма да се плашиш, силно напред и усмихната до уши ... сега е времето да се забавляваш, да се отпуснеш и да погледнеш живота от нормалната и приятната му страна ... забрави болката, зарежи я настрани и я " убий " в щастие ... В момента аз съм същия ... доверявам се на едно единствено момиче, което не осъзнава като че ли колко много някой може да я обича и този месец ме игнорира ... ноо живота си продължава ... макар че като се замисля няма да има друго момиче след нея ... наистина истинската любов остава завинаги, но има и други ... успех, сладурче и както казах давай смело напред !!! :smt006 :smt008

Zealot
07-18-2007, 06:37
Такъв е живота...пълен със хубави и щастливи моменти както и гадни и нещастни моменти.Ето затова не трябва да се сближаваш и да допускаш до себе си хора който могат да използват това срещу тебе,а именно когато си се отдал до такава степен че ставаш най-уязвим.Съжелявам за трагедията ти,но ще го преодолееш и ще срещнеш някой който найстина те цени и заслужава такава каквато си!Горе главата!

07-18-2007, 06:47
Абе тая па, като си кучка като всички кво цивриш тука?

07-18-2007, 12:20
Абе тая па, като си кучка като всички кво цивриш тука?
a ti kato si putka ko pi6e6 tuka?

Шляп^Шляп
07-18-2007, 13:30
О мила,колкото и тъжно да звучи ,рядко получаваме това ,което искаме.Обичаш го ,не му мислиш злото,радваш се за него,е нека бъде щастлив. Сега помисли за себе си.Запознай се с нови хора,тренирай йога или танци,запълни деня си с нещо.Няма да спре да те боли,просто ще разсееш мислите си далеч от него ,поне за малко.
И въпреки ,че едва ли ще те успокои, в живота ти ще има толкова много мъже,още толкова много пъти ще обичаш,а сигурно и ще страдаш. Важното е да посрещаш с усмивка всяко нещо ,да виждаш доброто във всяка ситуация,по лесно е . От опит ти го казвам. Успех :wink:

beb4ety
07-18-2007, 13:31
ima takiva momenti i az ijivqvam v momenta takav :smt010

sladkata_presi
07-18-2007, 13:36
Чакай чакай ве.
Той тъжил ли е за тебе?Не!Еми тогава какво му ревеш пък!Прави му напук-животът продължава-не си струва да пишеш такива глупости само за едно момче на което в момента не му пука за тебе и не дава пет пари за теб.
Спри с тези депресий-не си заслужава! [-X [-X [-X

nqmam si nikoi
07-18-2007, 13:50
Чакай чакай ве.
Той тъжил ли е за тебе?Не!Еми тогава какво му ревеш пък!Прави му напук-животът продължава-не си струва да пишеш такива глупости само за едно момче на което в момента не му пука за тебе и не дава пет пари за теб.
Спри с тези депресий-не си заслужава! [-X [-X [-XZnaesh li?Prava si!Razbiram go.No postavi se na moe mqsto.Ne e tolkova lesno da go zabravq.I vsichki,koito sa stradali po izgubena lubov go znaqt.No az sam si postavila za cel da sloja krai na ot4aqnieto.Jivota prodaljava sas ili bez nego.Vqrno e,prejivqhme mnogo.E i?Vremeto si leti,a az go propilqvam v gluposti.Veche propilqh meseci.Moje da mi trqbva oshte malko vreme za da go zabravq,no obeshtavam 4e nqma da placha!Mainata mu!Bilo kakvoto bilo!

10x za vsichki Seriozni otgovori.

sladkata_presi
07-18-2007, 14:01
Чакай чакай ве.
Спри с тези депресий-не си заслужава! [-X [-X [-XZnaesh li?Prava si!Razbiram go.No postavi se na moe mqsto.Ne e tolkova lesno da go zabravq.I vsichki,koito sa stradali po izgubena lubov go znaqt.No az sam si postavila za cel da sloja krai na ot4aqnieto.Jivota prodaljava sas ili bez nego.Vqrno e,prejivqhme mnogo.E i?Vremeto si leti,a az go propilqvam v gluposti.Veche propilqh meseci.Moje da mi trqbva oshte malko vreme za da go zabravq,no obeshtavam 4e nqma da placha!Mainata mu!Bilo kakvoto bilo!

10x za vsichki Seriozni otgovori.

Браво миличка!Точно така!Зная че не е лесно защото и аз често изпадам в подобна ситуация-животът е пред теб,много по-гадни работи ще ти се случат,това е само началото.
Животът продължава.
Много сладко сега пък почна да разсждаваш-иде ми да те цункам.
Браво,трябва да възприемеш че той не е единствения,че има и други момчета.
А и не си сама-имаш приятели,имаш родители който те обичат-това сама ли е?
Някой хора и толкова нямат-ти се радвай и се благодари че имаш роднини и хора който те обичат-него го остави,той просто е едно нищожество.

kameliqbaby
07-18-2007, 20:46
Sega shte ti razkaja neshto Dano go prochetesh!
Car Solomon imal prasten,i vinagi kogato bil vesel i usmihnat go poglejdal i vednaga staval tyjen.I obratnoto kogato bil tajen-poglejdal go i vednaga se usmihval.Znesh li kakvo pishelo na prastena?Vsichko Otminava!
Gore glavata!Napravih si tattoo na arabski i pishe "vsi4ko otminava" za da mi napomnq,che kolkoto i oblaci da ima vinagi sled tova izgrqva slance!Samo ne se otchaivai i zapomni tova!

koli_nikoli
07-18-2007, 20:56
mili4ka spokoino :cry: ne se natyjavai, pri men e su6toto samo 4e mejdu men i mom4ety ne stana ni6ty za6toto toi nikoga ne e izpitval ne6ty kum men, no puk za smetka na tfa ne me e naranqval a naprotiv. no az kato teb be moga da spry da mislq za nego... :smt010 :smt010 :smt010

koli_nikoli
07-18-2007, 21:02
na men li govori6 :smt005

koli_nikoli
07-18-2007, 21:19
=] e tfa sa vika dybro mom4e \:D/ \:D/ \:D/

07-18-2007, 22:07

Ако не беше идиот бих ти помогнал. Не ако не беше идиот нямаше да имаш подобни проблеми.

lovers
07-18-2007, 22:19
Mnogo gadno!Ponqkoga tezi koito nai-silno obichame ni naranqvat nai-mnogo! :smt010 I az sum precakana v lubovta!Ama vaobshte ne mi vurvi vaobshte! :(