PDA

View Full Version : Цялата ИСТИНА.Отговорите на всички въпроси-ТУК

Ghostа
07-17-2007, 08:23
От доста време чета форума и направо немога да си обясня как
може днешното поколение да е толкова зле ебаси...На 19 год съм бтв.

1.Момиченца хубаво си вярвате ама аре поспрете се малко де!
Гледам някои пуснал тема от рода на 'всички жени са материалистки
и вие ведна почвате да преказвате Аз не съм такава,аз гледам
душевната красота на мом4етата ,външния вид е без значение за мен.
хаха-пълни глупости 99% от днешните моми4ета са си прости
МАТЕРИАЛИСТКИ,които ИЛИ гледата само парите на 'пича' ИЛИ
в по добрия случаи гледат външния вид.Ако има ланец или не6то
по-лъскавичко веднага ви е фаворита в една компания.А момчетата
които искат да постигнат не6то в тоя живот са пренебрегвани и отбъсквани.Така 4е моми4енца недеите да се правите на големите
самарянки- колко пъти сте дали пренебрежителния си поглед на
някое по скромно и не толкова лъскаво обле4ено мом4е,колко пъти
сте искали да сте с 'гъзарите' тип яко фе6ани с о4ила 'азис вакраи ми го'.с розови блузки и скъп телефон??

2.Гледам много комплексари има сред тиин4етата-някакви мом4ета
които са слаби4ки ходят да дигат във фитнеси за да заякват и да са по
харесвани от мацките.Пичове възрастта в която моми4етата си избират
гаджета по това колко са им 6ироки раменете или колко им е голяма
ръката е до към 22-23 год.После на пове4ето от тях умът им постепенно
запо4ва да се завръща .Така 4е недеите да блъскате като ненормални
ж фитнеса и да пиете разни помиики които само ще ви скапят организма!

3.За6то мъжете гледат да пе4елят много пари и да си купуват скъпи
апартаменти и коли??-За6тото искат да се изфукат пред жените.
Е ЗА ТВА СЕ ПРАИ СИ4КО ЗАРАДИ ТЪПИТЕ П*ТКИ!
Мислят си 4е като имат лъскава кола някоя мноо яка кака 6те им
върже.То всъ6тнсот може и да им жърже ама друг въпрос е 4е в
тиквата и няма никои.хахаха

аре ако някои го про4ете тва 6те съм му много благодарен
и само някакви парцалеси-самарянки да не пи6ат тъпи и безсмислени
отговори.
О4АКВАИТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ сега ме мързи да пи6а.:)

Valar
07-17-2007, 08:31
Пич успокои се ше земе да те тръшне удар в тея жеги!?
И какви отговори на какви въпроси има тук сладкодумнико!? :roll:
Това са прост твойте размисли и страсти.

07-17-2007, 08:32
Определено разбрах какво каза, но защо трябваше да си толкова груб?! Излишно перчене, според мен...както и да е. Прав си, че повечето момичета наистина са материалистки. Но да кажеш, че всички са така?! Просто, за да ти дам пример ще кажа, че последният младеж, с който бях започнала да се срещам през цялото време ми обясняваше какви апартаменти купували, какво праел и т.н. Мислиш, че ме впечатли ли? Напротив. Това ме отблъсна. И не мисля, че съм само аз. Кой не иска всичко да му е наред - дори и във финансово отношение? Това обаче не е най-важното. Може и да не споделяш мнението ми, но все пак би трябвало да го приемеш. :)

07-17-2007, 08:39
хаха еми щото мъжете не гледат външността а? Дали са много тия дето ще се хванят с някоя не толкова красива мацка? Тия с парите, ланците и колите си търсят кукла барби - така, че за всеки влак си има пътници.

Valar
07-17-2007, 08:45
ОК, , според теб е така. Обаче както всяко правило и това си има ИЗКЛЮЧЕНИЯ. Аз лично познавам един пич, който не е в завидно финансово състояние, но в крайна сметка из**ква 80% от момичетата, с които се запознае! А тези момичета не са shitface, напротив - супер машинки, като ги видиш ше свършиш.
Иначе човече, прав си! Ако имаш кинти в джоба няма да можеш да се отървеш от мацки с мерки на манекенки...
Но и тук си има някакъв лимит - ако си толкова грозен, че майка ти има тайно желание да беше абортирала....... ще си сам, без красиви мацки и ше "клатиш зарчетата" пред Spice Platinum...

nata6ka
07-17-2007, 08:47
saglasna sam s teb ama vsi4ki zabravqt 1% momi4eta koito ne gledat lancite,pak i 99% ot mom4etata pak gledat kak e nadareno momi4eto.i naistina po4ti nikoe mom4e ne razbira 4e kato e na 14-15 ili 16-17 trqbva da se trepe za nqkva deto daje ne go znae 4e e jiv

отговори.

otnosno tva ne mislq 4e sma parcelesta samarqnka :wink: temata e mn smislena spored men

mechtaq_za_teb
07-17-2007, 08:54
Saglasna sam.Mnogo ot momichetata gledat parite na momcheto ili pyk vanshniq mu vid.Tova e glupavo.Neka ne zabravqme obache,4e ne vsichki sa ednkavi!Vinagi ima izklu4eniq.I vse pak bravo.Shte o4akvame prodaljenieto ;)

Aileen
07-17-2007, 08:57
Пич намали кофеина. Разбирам, че някоя (или няколко) мацки са те отебавали заради някой "фьешън", но това не значи, че всички са такива. Това, което ще ти кажа си е чистата истина! Ако щеш ми вярвай, но всякакви "фьешъни", "пичове на даскалото/квартала" и т.н. не само не ме привличат - те са ми смешни. Вярно е че има и много куклички, които им се връзват, но не всички. За съжаление тъжната истина е, че 95, а може би и повече процента от българските момичета (и не само българските) са такива. Но не забравяй останалите 5% и си потърси гадже след тях! :)

IKisseDAGirL
07-17-2007, 09:15
Пфф недей така, че някой ще вземе наистина да ти повярва :lol:

Сега ще ти кажа как стоят нещата при мен, ама да не вземеш пак да си вадиш изводи и за цялото женско общество, че така както си почнал..:roll:
Някой беше казал: "Някои жени твърдят, че всички мъже са еднакви, но не е ли това твърде богат опит?", та и ти така, само че относно момичетата..

Да, гледам винаги първо външният вид. А какво да гледам? Как да разбера какъв е характерът на един човек, когато го виждам за първи път? Освен това, ако просто харесвам характера му, не е ли това предпоставка за добро приятелство? Ами извинявай, ама за да има нещо повече, нали трябва да съществува някакво физическо привличане, химия ако щеш, м/у нас? Как да съм с някой, който просто не ме привлича външно, няма тръпка, няма влечение? Защото преди чувствата е точно това, те не могат да се появят ей така изведнъж, първо мочето трябва да ми привлече вниманието по някакъв начин, след това да го опозная и на края да го заобичам.

Сега за "пичовете" с пари, кола и т.н. :arrow: не държа човека до мен да ги има, няма да го избера по това. Но пък ако ги има никак няма да ми е лошо. :wink:
Смятам, че има много нормални момчета, които с поведение на ниво, излъчване и държание могат да спечелят много повече от тези богатите.. познавам такива, въпреки че не са бъкани с пари, не им липсват момичета просто защото са самоуверени, знаят как да се държат и вдъхват уважение 8) Най-важното, което е - и те се отнасят с уважение към другите и по-специално към жените - възприемат ги като равни и не ги наричат "тъпи п*тки" като познай кой :wink:
За това, че мацките бягат от теб, за да отидат при някой по-осигурен материално, можеш да виниш само себе си ::: Явно отношението и нагласата ти са под всякаква критика. Дори от това, което си написал, си личи.
Плюс това не всички, които имат коли, веднага могат да бъдат причислени към групата на глупаците и тъпанарите, има и свестни. Не всички, но има такива, и какво сега, дай да го изкараме виновен само защото може да си го позволи ли? Комплексарско е от твоя страна, не от на някой друг...

И мога да ти кажа само, че постът ти е провокиран от изключително много завист и яд, които толкова явно изпъкват, че лично на мен не успя да ми въздейства по никакъв начин :roll:

Sam90
07-17-2007, 09:23
Не се пали толкова. Това е реалността и като ругаеш по тийн форумите няма нищо да направиш.
Няма нищо лошо в това момчетата да се стемят към добра фигура и пълен джоб, дори и да е с цел да впечатлят момичетата.
А момичетата, които търсят само пари и мускули, рано или късно осъзнават дали това е правилно ;)

free_spirit
07-17-2007, 09:27
Хора,разсъждавате над теми,стари колкото света,красота,пари-естествено че винаги това се търси,както от мъжете така и от жените. Т'ва е първият сигнал ,по който животните си избират партньор -външния вид, а ние все пак сме животни. Наистина има много мацки дето си търсят само интереса,но не правят ли това и богатите мъже-те си търсят кукличка,евентуално да я ъпгрейднат малко и да я спукат от чукане,да се похвалят на приятели с нея,и след това давай следващата,а по някога може и по 2-3-никой не ти търси интелект в днешно време и не е нужно да се учудваме ,че днешното поколение расте с тия идеали,пък и какво очакваш,като още от 13-14 годишни се интересуват майките и татковците на другите по колко взимат...(имаше такава тема във форума),дори в един клас всичко е подредено по социални параметри-парите в днешно време въртят света,а любовта е просто приказна ку*ка,която във тях се взира... :smt016
Нещо ме е хванала словесната диария-за това спирам до тук ,въпреки че тая тема ме подпали...

07-17-2007, 09:37
ще ти кажа само едно - недей да слагаш Почти всички под общ знаменател

AFT
07-17-2007, 11:00
Аз пък харесвам кльощави и бедни хора.Някъв мутант ли съм?!?!?!? :shock:

IlLuSi0nS`
07-17-2007, 11:14
хахахаах абе що си мислите, че тъпите фешънски чалгарски педали са гъзета хахахаахахах мн сте зле.. или аз живея в някакъв друг свят май.. доколкото аз имам 12-годишни наблюдения за живота в училище (понеже навън си бръмча с мойта компанийка и изобщо не общувам с т.нар. фешъни, метъли и всякакви други) та в даскало на тях им се смеят, щото да се носиш като педал е смешно и мн ясно, че всички ще ти се подиграват.. и да, на такива хора им се подиграват, поне от това, което аз съм наблюдавала..
П.П. най-готините хора (ако можем да съдим по облеклото за това) са с широките смъкнати гащи (погледайте малко клипчета на wu-tang) е това си е real nigga style..
аре пийс, заблудени лапета :mrgreen:

Coolguy
07-17-2007, 11:19
хехе, Valar пак ме разби с последния си пост. Keep it up mate!

Авторе,
мъжът който има успех с жените, намира нови и нови причини защо да ги обича.
Мъжът който няма успех, намира нови и нови причини защо да ги мрази.

Не говори за комплекси пич, виждам мнооооого комплекси в поста ти.

Aileen
07-17-2007, 11:23
хахахаах абе що си мислите, че тъпите фешънски чалгарски педали са гъзета хахахаахахах мн сте зле.. или аз живея в някакъв друг свят май.. доколкото аз имам 12-годишни наблюдения за живота в училище (понеже навън си бръмча с мойта компанийка и изобщо не общувам с т.нар. фешъни, метъли и всякакви други) та в даскало на тях им се смеят, щото да се носиш като педал е смешно и мн ясно, че всички ще ти се подиграват.. и да, на такива хора им се подиграват, поне от това, което аз съм наблюдавала..
П.П. най-готините хора (ако можем да съдим по облеклото за това) са с широките смъкнати гащи (погледайте малко клипчета на wu-tang) е това си е real nigga style..

От къде остана с впечатление, че ние ги намираме за много печени. Според това, което аз чета тук повечето са на точно обратното мнение. Те само казват за по-голямата част от тийнейджърското общество какво харесва.

flowerlina
07-17-2007, 11:58
Не поставяй всички момичета под общ знаменател :!: Не всички сме еднакви.Има много момичета,който харесват момчетата не само заради външният им вид или парите,а и заради характера им.Бившият ми не беше нито фрашкан с пари нито някое конте,но много момичета му се лепяха и все още му се лепят.Вярно,че е голям сладур,но има и страхотен характер-човек на когото винаги можеш да разчиташ,човек,който винаги се старае да те развесели и най-добър приятел.Тъй че не се отчайвай,всичко е комплексно.Ако се регнеш може да драснеш едно ЛС да си поприказваме малко.

Успех и умната :!:

Iv4eTy
07-17-2007, 12:24
Еми явно на теб не ти връзва никоя и давай ся да обиждаме наред. Недей слага всички под общ знаменател.
Пък и както казаха нагоре и външността е важна все пак неможеш с един поглед да видиш какъв е човек... Все пак и момичетата и момчетата виждат първо външността и е нормално. Ако харесваш някой като характер спокойно може да си бъдеш просто фр с него, но нали трябва да има и още нещо за повече от фр.
За ланците и колите пък... там вече всичко е до манталитета на един човек.

young_rich_famous
07-17-2007, 12:29
Хапченцата, преспивната песен и в леглото ... после на сутринта пак валерянче и всичко, ще ти е минало ... просто другия път като те зареже момиче недей пускай глупави теми :smt005 :smt024 :smt075

Mr.White
07-17-2007, 12:38
Т'ва е първият сигнал ,по който животните си избират партньор -външния вид, а ние все пак сме животни. Абе доколкото знам животните не си "избират" партньор по външния вид :lol: Просто женската като е разгонена и мъжките й налитат... А другото е че хората не са животни /пише го във всеки учебник по биология от 7-ми до 12 клас ::: /

MaRiNkA_16
07-17-2007, 12:44
ami spored men dosta si zavisi ot haraktera na 4oveka i v edna vruzka vinagi ediniq 6te e po bogat ili po krasiv nemoje vse da sa naravno.vseki sam si izbira s koi da e,dryg e vuprosa 4e ima nqkoi koito se prodavat za pari i to v pove4eto sly4ai tova sa jenite.

GaNgStAz
07-17-2007, 13:00

един човек ф тоя форум да мисли като мен :D ейй мацка full respect 'n' peace

MimityYy
07-17-2007, 13:08

които искат да постигнат не6то в тоя живот са пренебрегвани и отбъсквани.Така 4е моми4енца недеите да се правите на големите
сте искали да сте с 'гъзарите' тип яко фе6ани с о4ила 'азис вакраи ми го'.с розови блузки и скъп телефон??

moga samo da te pozdravq za temata .vapreki 4e sam momi4e ,sam absolutno saglasna osobeno s parvata 4ast...

macka123
07-17-2007, 14:01
ЗНАЧИ...
аз съм на 15 години и наистина гаджето ми е на 22 , НО...
майка му и баща му са разведени...той живее с майка си и я издържа.взима 400 лева заплата с която трябва да плати тока и водата , с която трябва да се хранят.вярно е ... когато има пари настоява да ме черпи ... но във втората полувина от месеца , когато вече парите са му ... хм... на привършване го черпя аз!наистина има момичета които си мислят , че момчетата да длъжни да им плащат сметките в кафенето и в ресторанка , но защо???да не сте женени????

та моя въпрос е...

материалистка ли съм?

07-17-2007, 14:56
ЗНАЧИ...
аз съм на 15 години и наистина гаджето ми е на 22 , НО...
майка му и баща му са разведени...той живее с майка си и я издържа.взима 400 лева заплата с която трябва да плати тока и водата , с която трябва да се хранят.вярно е ... когато има пари настоява да ме черпи ... но във втората полувина от месеца , когато вече парите са му ... хм... на привършване го черпя аз!наистина има момичета които си мислят , че момчетата да длъжни да им плащат сметките в кафенето и в ресторанка , но защо???да не сте женени????

та моя въпрос е...

материалистка ли съм?
na toq vapros trqbva ti sama da si otgovori6,a ne nie...no kakto i da e
az po princip ne obi4am da me 4erpqt, no ai edin ili dva pati moje samo da ne ti stava navik

Ice
07-17-2007, 15:37
Тва, че 70% процента от момичетата са такива не означава, че всички са материални! И само да те светна не си момиче, че да знаеш какво харесваме в едно момче и какво не..Аз например не гледам толкова тялото, но ще ти кажа да НАИСТИНА гледам външния вид, и не защото само това ме интересува, а защото и то е от значение! НЕ съм материалистка, ТЪПО Е!Познавам такива момичета и ги виждам що за стока са...Но не всички сме еднакви! :lol: 8)

Nadelina
07-17-2007, 15:41

Daaa.. az ne sym takava.. az gledam dushevnata krasota na momchetata.. vynshnia vid e bez znachenie za men...

P.S. Porednata tema ot tozi tip.. na koqto nqma da obyrna vnimanie... dori me domyrzq da q izcheta cqlata...

Barbie
07-17-2007, 16:11

2.Гледам много комплексари има сред тиин4етата-някакви мом4ета
които са слаби4ки ходят да дигат във фитнеси за да заякват и да са по
харесвани от мацките.Пичове възрастта в която моми4етата си избират
гаджета по това колко са им 6ироки раменете или колко им е голяма
ръката е до към 22-23 год.После на пове4ето от тях умът им постепенно
запо4ва да се завръща .Така 4е недеите да блъскате като ненормални
ж фитнеса и да пиете разни помиики които само ще ви скапят организма!

3.За6то мъжете гледат да пе4елят много пари и да си купуват скъпи
апартаменти и коли??-За6тото искат да се изфукат пред жените.
Е ЗА ТВА СЕ ПРАИ СИ4КО ЗАРАДИ ТЪПИТЕ П*ТКИ!
Мислят си 4е като имат лъскава кола някоя мноо яка кака 6те им
върже.То всъ6тнсот може и да им жърже ама друг въпрос е 4е в
тиквата и няма никои.хахаха

отговори.
О4АКВАИТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ сега ме мързи да пи6а.:)

:-D Ех, колко житейска мъдрост си събрал за тея 19 години - ум да ти зайде.
Първо, поклон пред тая статистика - тия 99% как ги изчисли?

Второ - А всички притеснени девойчето, дето издъхват от глад покрай диетите, за кого мислиш, че слабеят. Един мъж, както и една жена, е редно да се поддържа заради самия/самата себе си (и то в границите на нормалното, разумното и здравословното). В противен случай става въпрос за ниско самочувствие, за което не е редно да виним противоположния пол - то си е личен проблем.

Трето - защо мъжете печелят пари. Ами, ако са умни, ще ги печелят, за да осигурят един по-сносен стандарт на живот за самите себе си. Е, да, ако нямат с какво друго да впечатлят една дама, ще се опитат да я шашнат с пари. Но умният мъж знае, че жена, която припада след лъскавия му автомобил, не му трябва (е, освен ако не става дума за едното чукане, но за мен това не е умен мъж - това е курва). Тъй че, момчета, правете си сметка кои точно са "тъпите п****".

Единственото, което аз виждам в поста ти е че изкарваш мъжете комплексирани идиоти с проблеми в комуникацията (което всъщност важи за една мнооооого малка част от мъжкия пол). Да ти имам и...обективната истина... :-s

IKisseDAGirL
07-17-2007, 16:22
хехе, Valar пак ме разби с последния си пост. Keep it up mate!

Авторе,
мъжът който има успех с жените, намира нови и нови причини защо да ги обича.
Мъжът който няма успех, намира нови и нови причини защо да ги мрази.

Не говори за комплекси пич, виждам мнооооого комплекси в поста ти.
Ee поздравления.. точно това исках да кажа в предния си пост, само че не стана с толкова малко думи :lol:

bebitooo___
07-17-2007, 16:27
Евала на авторката! Тук имало и свестни хора! =D>

free_spirit
07-17-2007, 20:13
Т'ва е първият сигнал ,по който животните си избират партньор -външния вид, а ние все пак сме животни. Абе доколкото знам животните не си "избират" партньор по външния вид :lol: Просто женската като е разгонена и мъжките й налитат... А другото е че хората не са животни /пише го във всеки учебник по биология от 7-ми до 12 клас ::: /

Добре,бе деца,образовайте се малко преди да пишете и да се заяждате....не е мястото в този форум да ти обяснявам как се размножават животните,но това е поредното което потвърждава колко сте незаинтересовани и непросветени...някои ](*,) не ми се обиждайте...ама... :?

drozila
07-17-2007, 20:19
pi4 q se uspokoi malko 4e ima kompleksarki ima. 4e imam momi4eta eto gledat samo parite i vun6niq vid ima ama q pomisli malko dali nqma i takiva muje A?

BunnYY_f
07-17-2007, 20:31
Пфф недей така, че някой ще вземе наистина да ти повярва :lol:

Сега ще ти кажа как стоят нещата при мен, ама да не вземеш пак да си вадиш изводи и за цялото женско общество, че така както си почнал..:roll:
Някой беше казал: "Някои жени твърдят, че всички мъже са еднакви, но не е ли това твърде богат опит?", та и ти така, само че относно момичетата..

Да, гледам винаги първо външният вид. А какво да гледам? Как да разбера какъв е характерът на един човек, когато го виждам за първи път? Освен това, ако просто харесвам характера му, не е ли това предпоставка за добро приятелство? Ами извинявай, ама за да има нещо повече, нали трябва да съществува някакво физическо привличане, химия ако щеш, м/у нас? Как да съм с някой, който просто не ме привлича външно, няма тръпка, няма влечение? Защото преди чувствата е точно това, те не могат да се появят ей така изведнъж, първо мочето трябва да ми привлече вниманието по някакъв начин, след това да го опозная и на края да го заобичам.

Сега за "пичовете" с пари, кола и т.н. :arrow: не държа човека до мен да ги има, няма да го избера по това. Но пък ако ги има никак няма да ми е лошо. :wink:
Смятам, че има много нормални момчета, които с поведение на ниво, излъчване и държание могат да спечелят много повече от тези богатите.. познавам такива, въпреки че не са бъкани с пари, не им липсват момичета просто защото са самоуверени, знаят как да се държат и вдъхват уважение 8) Най-важното, което е - и те се отнасят с уважение към другите и по-специално към жените - възприемат ги като равни и не ги наричат "тъпи п*тки" като познай кой :wink:
За това, че мацките бягат от теб, за да отидат при някой по-осигурен материално, можеш да виниш само себе си ::: Явно отношението и нагласата ти са под всякаква критика. Дори от това, което си написал, си личи.
Плюс това не всички, които имат коли, веднага могат да бъдат причислени към групата на глупаците и тъпанарите, има и свестни. Не всички, но има такива, и какво сега, дай да го изкараме виновен само защото може да си го позволи ли? Комплексарско е от твоя страна, не от на някой друг...

И мога да ти кажа само, че постът ти е провокиран от изключително много завист и яд, които толкова явно изпъкват, че лично на мен не успя да ми въздейства по никакъв начин :roll:
Подкрепям мацката :smt006

miloto_girl_4e
07-17-2007, 20:38
Ghostа, явно нещо жегата не ти се отразява добре..
Щом си на 19 години, значи трябва да си достатъчно голям, за да знаеш, че не може така да слагаш всички под общ знаменател :!:
1. Това, че момичетата харесвали богати момчета :arrow: да, има и такива момичета, различни хора - различни предпочитания и интереси. При мен лично с гаджето ми сме еднакво добре материално, което е много по-добре, отколкото той да е по-богат или аз.. А и аз не давам да ми плащат сметките.., нито да ми купуват нещо, все пак наще трябва да ме издържат, а не гаджето ми :!:
2. Това, че момчетата блъскат по фитнеси :arrow: както казах - всеки с интересите си :!: Доста момчета предпочитат да имат хубаво и добре оформено тяло и блъскането във фитнеса всъщност им действа разтоварващо(иначе и аз съм против това да се тъпчат с разни боклуци). Такаче не си мисли, че го правят насила :wink:
3. Относно изкарването на парите :arrow: не само мъжете изкарват повечко пари, доста жени също го правят :!: А това, че повечето мъже си харчат парите за хубави коли, за да возят безмозъчни ***** вътре си е лично техен проблем и показва липсата на мозък :!: :!:

Ето, че и аз съм тук
07-17-2007, 20:42
Към автора: Можеше да се включиш в моята тема, там бях понаписал малко, което беше в общи линии доста разлято като мисли и пак обхващаше това, около което се въртиш.

В краен случай се разбра - тук няма момичета, които да избират приятелите си според материалното им състояние, всички са искрени, но не крият факта, че фиешъните все пак са по-привлекателни за тях.

И в момента, когато напишеш малко истина, всички ти скачат, че слагаш жените под общ знаменател, но това явно го правят единствено онези, които се чувстват по някакъв начин засегнати от фактите в темата, не до толкова, че не са схванали, че никого не съм слагал под общ знаменател.

07-17-2007, 21:56
Така... някой спомена относно размножаването н животните.(АВТОРА НА ТЕМАТА ДА ЧЕТЕ ВНИМАТЕЛНО... ОТТУК НАТАТЪК! :mrgreen: :mrgreen: ) Знаеш ли, че едва 4% от мъжките лъвове, ебат 88% от женските? А за останалите какво остава - еми чекии и ергенски живот. Май не ти се струва честно, а? Да, ама не. Защото тези 4% са лидерите, тези със силните гени, тези които са най силни и най - здрави. Останалите... ами останлите, ще бъдат отсранени завинаги от генетичния код на Земята. Еволюциия. :)

При хората е същото, само дето лидерски качества се демонстрират по - доста по различен начин. Харата с пари, хората с голяма слава, забавните, умните, красивите, etc.... можеш да ми изброиш още 20 такива качества. :) Но най - голямото качество на лидера е.... увереността. Увереността, че каквото и да правиш, каквото и да искаш, каквото и да вземеш, то ти принадлежи по право.

Нямаш право да се сърдиш на 4те процента, само защото ебат а ти - не. Съжалявам, такъв е живота. Или ще предприемеш нещо по въпроса, и ще си вкараш мрънкащия живот в релси... или нямаш никакво право да се сърдиш на наосителите на добри гени. ТИ НЕ СИ ДОБЪР ЗА ЕВОЛЮЦИЯТА. Ако не ти харесва - помогни си. Дори ще бъда достаъчно добър да ти кажа СТЪПКА ПО СТЪПКА какво да направиш:

1. Престани да обвиняваш някой друг за собствените си грешки. Ако не си успял да свалиш някое момиче, тя в никакъв случай не е "курва"... просто ти си се осрал.

2. Гледай на грешките си, като на позитивен опит, извличай поуки от тях... света няма да свърши, ако те отшие одно момиче, нали?

3. Сприятелявай се с колкото можеш повече хора, всеки ден.

4. Опитай се да мислиш ето така : "Каквото и да правя, то е правилно... ако някой има проблем с това което върша... еми, негов проблем."

5. Започни да се уважаваш. Накарай другите да те уважават.

6. Забавлявай се във всяко нещо, което правиш.

7. Поддържай се чист и спретнат!

8. Усмихвай се повече! :)

УСПЕХИ!

ПП : Колкото до очилата, прическите, лъскавите дрешки и ланците.... Напиши в google "peacock theory" .... ще ти се изяснят много неща. :)

07-18-2007, 09:44
Към автора: Можеше да се включиш в моята тема, там бях понаписал малко, което беше в общи линии доста разлято като мисли и пак обхващаше това, около което се въртиш.

В краен случай се разбра - тук няма момичета, които да избират приятелите си според материалното им състояние, всички са искрени, но не крият факта, че фиешъните все пак са по-привлекателни за тях.

И в момента, когато напишеш малко истина, всички ти скачат, че слагаш жените под общ знаменател, но това явно го правят единствено онези, които се чувстват по някакъв начин засегнати от фактите в темата, не до толкова, че не са схванали, че никого не съм слагал под общ знаменател.

EVALA !

nqkoe detence
07-18-2007, 10:59
:( abe hora kajeta kakvo vi e mnenieto 14godi6no momi4e da hodi s 23 hodi6no mom4e,pomagaite :cry:

07-18-2007, 11:15
ИМАМ ВЪПРОС КЪМ ГОСТ-А!

а що момчетата се гледат да впечатлят мацките... тея и големите цици... добре облечени... или не до там облечени... а напрао раголени. Не искат някое по-скромно момиче...а а а а а?

Се гледате да натопите женските вееее, бахти!