View Full Version : мухахахаха писна ми
писна ми цял живот да броя калории, да съм вечно гладен и тъжен, да гледам как всички около мен ядат вкусотии, да припадам от глад, да се мъча в залата! ДОТУК!!!!
ПО ДОБРЕ ДЕБЕЛ, НО ЩАСТЛИВ!!!!!
аххаха ей ся отивам за пици,дюнери,сандвичи, баници, торта и всякакви други вкусотийки!!!
Swinkenhoffer
07-17-2007, 09:24
лично мен, хубавата фигура ме прави по-щастлива, отколкото баницата. :lol: и не е задължително да умираш от глад, пак може да си хапваш вкусотии, ама не като разпран, де...
но щом ти харесва - лошо няма! :D
:smt005 :smt005 :smt005
sorry ama ne se sdarjah/e ne sam se smqla mnogo/samo malko/ :smt005 /
po temata-abe ti si qj ama se ograni4avai nqkak.ne da se tap4e6 kato za posledno
FairyNymph
07-17-2007, 11:23
що му казвате кво да прави..той не ви е искал съветите, асамо споделя радостта...всеки си избира как да живее...и аз съм на този принцип..макар че съм 45 кг..дори да стана 100 няма да пазя диета...аз не ям, за да живея....живея, за да ям :))))
що му казвате кво да прави..той не ви е искал съветите, асамо споделя радостта...всеки си избира как да живее...и аз съм на този принцип..макар че съм 45 кг..дори да стана 100 няма да пазя диета...аз не ям, за да живея....живея, за да ям :))))
ne mu kazvame kakvo da pravi-prosto mu davame savet (edin savet nikoga ne e izli6en)
Kisses_P
07-17-2007, 14:01
Правилно! един човек да се усети най-накрая.Яж каквото искаш, остави я фигурата.Научи се да се харесваш такъв какъвто си
Не е ли по-добре слаб,здрав,щастлив и дълголетен
отколкото дебел,мазен,потящ се,тъжен, който на 50 години едва ще ходи с 2 бастуна?
Ти си решаваш.
Това вече да припадаш и т.н. си е чиста простотия,ама нали трябва "да НЕ се цепим" от останалите,трябва да сме като всички-прасета правещи боклук,замърсяващи планетата,само и само да си живеем както разлигавените и ограничени хора живеят.
Броенето на клаории, гладуването и тн. Не са задължителни. Просто не си избрал правилната диета. Пък "мъката" в залата си е жив кеф. Аз си се радвам на мазолите.
АЗ си плющя свински вратни пържоли, омлети, ребърца . бе от лиспа на вкусотии не се оплаквам.
FairyNymph
07-17-2007, 16:49
Глеайте си ралтъата и остаете момчето да си прай кот си иска...
Ако се харесва така къв ви е проблема..
И дебел не означава задължително мазен и потящ се...
Не може всички да са като фотомодели, всеки си е красив по свой уникален начин, а относно оня гостенин дето ме цитираше..точно там е работата, че човека не ще съвети...
лично мен, хубавата фигура ме прави по-щастлива, отколкото баницата. :lol: и не е задължително да умираш от глад, пак може да си хапваш вкусотии, ама не като разпран, де...
но щом ти харесва - лошо няма! :D
absoliutno! e, sled kato tolko mn ti se qdat - qj si prez den po ne6to; izqj go i go izgori vednaga vyv fitnessa, mn na4ini ima.
oba4e evala, 4e ne ti puka! malko sa horata, koito mislqt taka :P :P
мазен и потящ се
Айди де!Ще ми кажеш,че като си по-дебел и се потиш по-малко ли?!
Пък и не е нужно той са смята,да брой и т.н.
Просто да яде умерено
да спортува нещо-примерно колоездене
да набляга на продове,зеленчуци,сирене,м со също,но не мазно
и да пие мн вода и да не яде след 6 часа,толкова ли е трудно??!!??!?
Определено ще има успех,по тази схема за 1 месец ще свали 3-4 кг.
Ноооо щом си е решил да е оп-дебел и щастлив да яде банички,дюнери и каквото си поиска..
Jamalska
07-17-2007, 18:28
А така...яденет0 рулз :D
ralica94
07-17-2007, 18:53
бравос щом тва ти харесва ама не ми се вярва че ще изядеш всичко на един път (считам по себеси , това ще ми стигне за седмица -две) дето си го написал :D
мазен и потящ се
Айди де!Ще ми кажеш,че като си по-дебел и се потиш по-малко ли?!
Пък и не е нужно той са смята,да брой и т.н.
Просто да яде умерено
да спортува нещо-примерно колоездене
да набляга на продове,зеленчуци,сирене,м со също,но не мазно
и да пие мн вода и да не яде след 6 часа,толкова ли е трудно??!!??!?
Определено ще има успех,по тази схема за 1 месец ще свали 3-4 кг.
Ноооо щом си е решил да е оп-дебел и щастлив да яде банички,дюнери и каквото си поиска..
\:D/
Deni4ka93
07-17-2007, 19:07
Правилно! един човек да се усети най-накрая.Яж каквото искаш, остави я фигурата.Научи се да се харесваш такъв какъвто си
Бравооооооо =D> =D> =D> =D> =D> =D> много умна мисъл- нема що!Еми,ти можеш да се възприемаш с чувал на главата,надолу гола и цялата в тиня, и водорасли, и к'во така ша ходиш ли?!
live2beCooL
07-17-2007, 21:19
awe temata e ebavka we balaci !
awe temata e ebavka we balaci !
Що да е ебавка? Наистина повече няма да пазя диети и ще си ям на корем. Съветът ми е и вие да правите това, защото веднъж се живее. :!:
Жджижек Бжежински
07-19-2007, 13:55
писна ми цял живот да броя калории, да съм вечно гладен и тъжен, да гледам как всички около мен ядат вкусотии, да припадам от глад, да се мъча в залата! ДОТУК!!!!
аххаха ей ся отивам за пици,дюнери,сандвичи, баници, торта и всякакви други вкусотийки!!!
Абе, Пешо, ти ли си?
MistyMonster/LikeViolence
07-19-2007, 15:58
Абе, Пешо, ти ли си?
хахаха :smt082
Абе, Пешо, ти ли си?
тихо бе :evil: :smt013
Бъди малко по-дискретен.
ПЛюСКАЙТЕ ЗА ДА СТЕ щАСТЛИВИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИИИИИИИИИИИИИ
Евала пич, че не ти пука! =D> O:)
FairyNymph
07-20-2007, 07:31
Бравооооооо =D> =D> =D> =D> =D> =D> много умна мисъл- нема що!Еми,ти можеш да се възприемаш с чувал на главата,надолу гола и цялата в тиня, и водорасли, и к'во така ша ходиш ли?!
Има мнооого голяма разлика!А и кво да прави, като е дебел?!Да се тръшка и да реве, да се депресира, да се намрази и само да си брои тъпите калории, да си купува диетични безвкусни "храни"...? :smt011