PDA

View Full Version : Studia varna?

07-17-2007, 13:18
Kude vuv varna moga da se probiq (izob6to za probivane pitam a ne za ne6to specialno) misleh v Na tumno, ama vsi4ki kazvat da ne hodq tam, za6to? i kude dr moga da otida

dessi___
07-18-2007, 09:53
Ам имам приятелки в Варна,който са ходили в ,,На тъмно" и казват че не е толко зле колкото всички говорят...а при Нептун има също-можеш да отидеш там. :wink:

N0_feAR
07-18-2007, 10:24
защо пък да не ходиш в "На Тъмно" :? разбрах, че На Тъмно в Содия са зле. но то няма нищо общо с това у Варна. Имаш 3 варианта, сравнително добри: Дом Младост(но е при лекарка, а от тях доста се оплакват, но чух че тази главно с пиерсинг се занимавала) На Тъмно( препоръчвам ти го) и Озз(за там не знам много, ама....)

Th3WildAng3l
07-20-2007, 14:00
Ами от досега направените ми три пиърсинга на пъпчето най-много ми хареса как работи лекарката в дом Младост. Слага упойка и нищо не усещаш. За сега нямам проблеми.
Не знам как се казва студиото .. намира се надолу от Тракия в посока център - има и за татуировки там - не ми хареса изобщо. Моят съвет е да не ходиш там.
За "на тъмно" - няколко приятелки са си правили пиърсинг там - не се оплакват. Аз лично не бих отишла там, въпреки това.