View Full Version : Нищо не разбирам!
Някой запознат ли е с разделното хранене?Ако някой го спазва моля да ми каже какво трябва да се яде и какво не и да сподели с колко кг. е отслабнал.Изчетох мн. теми и статийки ама нещо не ми се изясниха нещата.Много благодаря предварително.
http://gotvarstvo.georgievi.net/a/article_21
po qsno ot tva, nz! :P :P :P :P :P :P
и да сподели с колко кг. е отслабнал.
честно казано се съмнявам че се отслабва от разделното хранене... :?
christina_aguilera
07-17-2007, 18:40
Не знам с колко кг се отслабва, не съм била на такава диета, но майка ми беше за 2 месеца някъде(не съм сигурна колко) отслабна с около 5-6 кг(пак не съм 100% сигурна).
Доколкото знам разделното хранене е хранене, при което не трябва да се смесват храни от различна група. В смисъл на едно ядене ако искаш белтъчини трябва само такова да ядеш (мляко, кашкавал, яйца и т.н.), ако например на друго ядене решиш да ядеш въглехидрати(а това включва плодове, зеленчуци, тестени и захарни изделия(макар че при диета не е препоръчително да ги ядеш)), то трябва да ядеш само това.
Не успях да се изкажа много добре, но дано си ме разбрала :smt006
Ne se zablujdavaite che s dieti shte imate dobra figura rano e za dieti, vsichko e sport.Treniraite yporito i shte ste vuv forma.Tainata e v sporta :smt006
belerofone
07-17-2007, 20:31
Аз лично използвам диабетични продукти...Освен , че са строго контролирани са и по вкусни и по здравослони пък и си контролираш теглото....
пък според мен само с диета и разделно хранене до никъде няма да стигнеш. По добре да ги съчетаеш и със спорт :wink:
siLenT_scReaMs
04-12-2008, 11:50
Не знам с колко кг се отслабва, не съм била на такава диета, но майка ми беше за 2 месеца някъде(не съм сигурна колко) отслабна с около 5-6 кг(пак не съм 100% сигурна).
Доколкото знам разделното хранене е хранене, при което не трябва да се смесват храни от различна група. В смисъл на едно ядене ако искаш белтъчини трябва само такова да ядеш (мляко, кашкавал, яйца и т.н.), ако например на друго ядене решиш да ядеш въглехидрати(а това включва плодове, зеленчуци, тестени и захарни изделия(макар че при диета не е препоръчително да ги ядеш)), то трябва да ядеш само това.
Не успях да се изкажа много добре, но дано си ме разбрала :smt006
razdelnoto hranene ne e dieta a e nachin na jivot..ne moga da razbera logikata vi : 10 dena gladuvash kato kuche i posle kato minat 10te dena i pochvate da naguvate shokoladi i takiva gadorii..i posle : e ama az si gi varnah kilogramite che daje i ot gore - mn gadna dieta..emi znachi neshto ne e nared v sistemata..?!
Seducti0n
04-12-2008, 12:43
Темата е стара!