View Full Version : momi4eta kakvi tela iskate da imat va6ite gajeta?!?
live2beCooL
07-18-2007, 00:42
taka...vuprosa mi e sledniq....tui kato spored men ima dva vida tela...(za mom4eta stava vupros) ednite sa dosta ogromni s golemi muskuli.... no puk imat po-golqm procent maznini,ili po-malko kg... (s okolo 10-15) no po-iz4isteni?!? :)
sexa_na_kompleksa
07-18-2007, 07:33
Има много по-важни неща от външния вид,като например сивото вещество :wink:
Обичам натурален вид. Честно казано, стегнатото тяло на един млад мъж принципно е привлекателно, дори и да не се поти с часове във фитнес залата. Мускулната маса не ме привлича чак толкова - понякога е прекалено. Не много пълно момче със стегнато и хармонично тяло - това е достатъчно, когато става дума за телесните форми.
em as predpo4itam po "golemite" mom4enca a ne nqkakva harba kade e samo koja i kokali i da e po slab dori ot mene [-X
mademoiselle_de_Soleil
07-18-2007, 16:36
stegnato tqlo !!
klio6tavite i qko muskulestite .. kak da go kaja po-meko .... mi ne me kefat vaob6te! [-X
по-добре нормален, слаб дори, отколкото някакъв идиот, чиито теми за разговор са колко дига от лежанка, какви добавки пие и колко см му е ръката
Не прекалено мускулести..нещо от този сорт или малко по-слабичко за мен е перфектно
http://www.starstore.com/acatalog/wwe-randy-orton-l.jpg
:smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
^този е доста мускулест :-s
^този е доста мускулест :-s "Този" има единствено гърди и бицпс. Явно е посещавал комерсиален фитнес. Освен това е преразвили трапеца с цел да изглежда голям в тениска.
Едно тяло тип Аполон е идеално. Функционално!
Малко мускули - отблъскват ме тези с дебелите вратове, широките рамене. Може и да е без мускули, но да не е по - слаб от мен
Тези с мускулите са много хубави на снимка, но иначе са достатъчни силни ръце! Друго не трябва! ;-)
Котарана
07-18-2007, 20:30
Мускули не ми харесват никак дори.Предпочитам да е по нормален слаб и не много висок.
silvetka
07-18-2007, 21:21
sredno polojenie :D
^този е доста мускулест :-s
мммммм не
ето този е доста мускулест:
http://romdubois.unblog.fr/files/2007/03/batista11.jpg
Ето такива не харесвам :roll: прекалено е
Докато миналия еми той е злато O:)
PY_MACKA
07-18-2007, 21:24
http://pwbeat.publishersweekly.com/blog/wp-content/2007/02/rthj5f.jpg
това ме устройва ...
[Lucifer]
07-18-2007, 22:34
^този е доста мускулест :-s "Този" има единствено гърди и бицпс. Явно е посещавал комерсиален фитнес. Освен това е преразвили трапеца с цел да изглежда голям в тениска.
Едно тяло тип Аполон е идеално. Функционално!muahahaahahha ylqlqlqqllqlqql alalalala komersialen fitness.... zvezda ot ke4a mo i4ovek prerazvil trapeca za da izglejda po golqm....... nqma zna4enie toq e mnogo mazen i tova my ne e qkoto :) t.e. ne e 4ist :) a btw nqkoi prosto razvivat lesno nqkoi 4asti est .. :0
]
Едно тяло тип Аполон е идеално. Функционално!muahahaahahha ylqlqlqqllqlqql alalalala komersialen fitness.... zvezda ot ke4a mo i4ovek prerazvil trapeca za da izglejda po golqm....... nqma zna4enie toq e mnogo mazen i tova my ne e qkoto :) t.e. ne e 4ist :) a btw nqkoi prosto razvivat lesno nqkoi 4asti est .. :0
Да ти го кажа на прост език: На неговия ръст и приблизително неговите килограми Константин Костанов вдига 450 килограма мъртвя тяга. Този лешпер се съмнявам да отлепи 220. Липсата на релеф не е фатална. Хора като Бас Рутен или Мр. Ояма нямат релеф, обаче мачкат навсякъде. Естествено кеча е показност, ко няма цици няма да го пуснат. Някой развиват лесно дадени части, защото ги тренират повече от други. Разлгедай снимки на old strongmen при тях няма преразвити части за сметка на други, понеже тренират пълноценно и цялостно.
Нещо подобно
:arrow: http://crisronaldo764.skyrock.com/pics/695179473.jpg
Komshiikata
07-19-2007, 08:06
Спортен тип :D
[Lucifer]
07-20-2007, 00:41
]
Да ти го кажа на прост език: На неговия ръст и приблизително неговите килограми Константин Костанов вдига 450 килограма мъртвя тяга. Този лешпер се съмнявам да отлепи 220. Липсата на релеф не е фатална. Хора като Бас Рутен или Мр. Ояма нямат релеф, обаче мачкат навсякъде. Естествено кеча е показност, ко няма цици няма да го пуснат. Някой развиват лесно дадени части, защото ги тренират повече от други. Разлгедай снимки на old strongmen при тях няма преразвити части за сметка на други, понеже тренират пълноценно и цялостно. ei pi4 q mi pi6i na skypa da si pogovorim za tva onova 6toto si qko v gre6ka ... kato govorim za telq predpolagam izob6to ne e vajno koi kolko diga..... gotino tqlo ima toq ot tretata snimka spor nqma :) no mnogo trydno se 4isti taka :)
] ei pi4 q mi pi6i na skypa da si pogovorim za tva onova 6toto si qko v gre6ka ... kato govorim za telq predpolagam izob6to ne e vajno koi kolko diga..... gotino tqlo ima toq ot tretata snimka spor nqma :) no mnogo trydno se 4isti taka :)
Пич, ако не се лъжа въпросния тип от третата снимка участваше в Блейд III и по този повод имаше една много голяма и обширна статия в t-nation наречена "20 pounds of hollywood muscle". Работата е там, че мен такива мускули н е ме интересуват и саркоплазмената хипертрофия я смятам за абсолютно безполезна. За мен е важно колко вдигам, понеже е показател за тренираност на мускулите и на нерванта система (450 кг тяга на 125 кг лично тегло е в голяма степен тренировка на нерванта система).
Също атлетичноста е много по-важна за мен, отколкото голямата ръка. Предпочитам 42 ръка и разлика между "сгъната и стегната" и "разгъната и отпусната" над 7-8 сантиметра, отколкото да стой напомпана от саркоплазмена хипертрофия през вялото време и да издува тениската.
Чистенето въобще не е токова трудно. Просто погледни какво е нарпавил Christian Thibaudeau за 14 седмици (с добавки) и помисли, дали не е възможно и за 28 седмици без добавки. РАботата е там, че той почва от 18% стига на 4,5% мазнини, а мнозинството и на 7-8% ще изглеждат великолепно, а и много ще почнат на 12-13%. Статията се казва "refined physique transformation" пускаш си гугъла и търсиш. Същия тоя Thibaudeau е бил състезател пауърлифтър и хич не изглежда зле.
[Lucifer]
07-20-2007, 08:40
temata ne e za powerlifteri ;)
live2beCooL
07-20-2007, 10:25
http://www.data.bg/i.php?fid=12231915
Всички господа до тоз момент са ужасни. Може би само предпоследният е по-нормален... :roll:
кльощавввв :-D :-D :-D тва е перфекто
BunnYY_f
07-20-2007, 15:45
Харесвам добре оформени тела, но и бирените коремчета не са лоши :wink:
харесвам некво спортни телца..напр баскетболисти,футболисти и т.н. не некви билдерчета..не ме кефят многото мускули :::
Swinkenhoffer
07-20-2007, 16:43
нещо средно м/у хилав и нормален... мускули съкс.
Ако трябва да бъда честен и откровен ще кажа следното:
НИКОГА не питай жена какво иска. След 10 минути ще иска друго.
Ако тренираш някакъв спорт, прекарваш Х часа в зала, тичаш, скачаш, или каквото и да е и то не е за ТЕБ, а с цел да впечатлиш някого с нещо - това е точното описание на комплексарщина. Е по-добре е от гъзарията с телефон/кола/прическа и тн., но когато спорта се прави за някой друг става мазало. Сорта за някой друг е комерсиалния спорт. С него идва допингът, нечовешките тренировки, контузиите, обезболяващите.
За това и не харесвам билдърите в голямата си част. Особено 14-15 годишните отиват в залата с цел да направят гърди и плочки и да се гъзарят лятото. Хвърлят се веднага на добавките без да знаят защо се взимат и тн. Просто не знаят какво трябва да жертват и какво трябва да погълнат и да си набият в задника, за да станат като Рони Колман.
На мен ми е все едно дали ще имам 40 см ръка, 45 или 50. Аз тренирам и спортувам зта здраве, за хъс. Дали на жените им харесва това, което правя, или не, не е толкова важно.
А това някоя да те хареса само заради тялото - ако си на 18 и тя е 40 годишна незадоволена жена - може. Или е от типа "на 2-я етаж няма никой"
Спрете превръщането на фитнес залите в коземтични салони. Спорта трябва да си остане здраве, а не козметика.
Заставам твърдо зад:
тренирано подържано мъжко тяло. Поне на сватбата трябва булкта на ръце да я носиш.
Трениране за здраве със свободни тежести.
Малко коземтика и повече естествена красота. Няма нищо красиво в коса с 4 кила гел по нея или червило простиращо се на 2 пръста извън устните.
Ако някое момиче се кефи на хърбав мързел, който има нужда от 2 павета в джобовете да не го духне вятъра, това не ми е проблем. Явно не ми е в целевата група.
live2beCooL
07-21-2007, 15:16
vijda li se kartinkata deto postnah?!? :)
miloto_girl_4e
07-21-2007, 16:21
Честно казано никога не съм се вълнувала от телата на противополжният пол .. Наистина е готино гаджето ти да има оформено и готино тяло(имала съм такова гадже)и е некво готинко да си го гушкаш, галиш и да усещаш релефа ...
Но не бих тръгнала с някое момче само, защото има невероятно тяло или не бих отказала на някое момче, което ми харесва, само, защото няма маса мускули..
Абе важното е да има крака,ръце,глава и всичко, което има едно тяло :-D
Напълно съгласна с Ниго =D>
Според мен чара-общото излъчване е най-важно. Никога не съм вярвала,че ще го кажа,но все повече се убеждавам, че тялото не е от голямо значение (е стига да не е някой разплут мамут ) :lol:
MimityYy
07-22-2007, 12:52
mi ako 6i trqbva da izbiram mejdu tip "kle4ka" i tip "mutra" predpo4itam sreden vid ..koito pove4e da kloni kum tip "kle4ka" :)
spiderka
07-23-2007, 09:06
Има много по-важни неща от външния вид,като например сивото вещество :wink:
tva pa e nai-to4noto izkazvane