View Full Version : Moderated:Остават ли белези от дребна шарка?
Хора, остават ли белези от дребна шарка? Че много се притеснявам. Сега я карам и като открия някоя нова пъпка...направо се стресирам. 8-[ Ба*ти шита :smt013 Лято е, а аз трябва да стоя 2, че и повече седмици вкъщи :smt012 :smt005 Толкова грижи съм полагала за кожата си (и на лицето, и на тялото), а сега да ми останат някакви грозни белези и петна... :smt009 Цял ден се ровя из нета и търся всякакво инфо за шарката и в някои статии пише, че белезите се заличават от самосебе си до няколко месеца. Е, не да ти стоят петната, ама все пак сигурно личи, не знам :smt017 А в един друг форум прочетох, че има някакви мазила против подобни белези. Препатилите, помагайте, моля :-D
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Stefityyy
07-18-2007, 13:59
ponqkoga ostavat, ponqkoga ne ostavat... :-k
ostavat samo ako si 4e6e6 papkite
TheKeeper
07-18-2007, 14:12
И аз така знам :roll:
Gledai da ne se 4e6e6, a ako ti ostanat nqkakvi belezi otidi do aptekata i si vzemi krem za le4enie na belezi KONTRAKTUBEKS mnogo e dobyr az go polzvam v momenta (struva kam 12 leva za informaciq)
Благодаря за отговорите :wink:
белези остават понякога дори и да не чешеш пъпките, най-вече на лицето, знам какви белези имам и не ми се вярва контратубексът да ги оправи и все пак не ги чеши
ОМГ ... Ама аз верно се панирах:( Ми, ок, няма да ги чеша и да се надяваме, че положението след това няма да е чак толкова страшно (прей) 10кю отново (бау)
CuRly_Doll
07-18-2007, 18:17
4uvala sam go,ama i ot kojata si zavisi
az imam samo dva belega i sa savsem malki,ama za teb nz...... :|
4uvala sam go,ama i ot kojata si zavisi
az imam samo dva belega i sa savsem malki,ama za teb nz...... :|
Ами моята кожа по принцип изобщо не е проблемна, в смисъл чиста е. Дали съм имала една-две пъпки наведнъж, ама сега... Не знам и аз. Надявам се да нямам проблеми след това :)
CuRly_Doll
07-18-2007, 18:39
6tom ne e problemna mislq 4e nqq problem,ama se pak ne gi 4ovarkai......ako ti ostanat belezi ne mislq 4e 6e sa mnoo golemi...toest nqq da se zabelqzvat mnogo,ama se pak smqtam 4e nqma da ima6 :wink:
az karah 6arka i imam mnog belzi no samo ot teq deto sam 4oplila