View Full Version : vechnata cherna ovca za maika mi
zdraveite na vsi4ki .az sam momi4e na 15 godini(9klas).problemat mi e 4e maika mi izbuhva za nai-malkite ne6ta.primerno 4e sam s4upila ili razlqla ne6to ...problemi ot takova estestvo.i nai -lo6oto e 4e kogato se slu4i podobno ne6to tq po4va da me narejda -4e sam bila uli4nica i samo za van6niq si vid sam mislela i takiva raboti.a az moga da kaja 4e opredeleno se razli4avam ot momi4etata na moqta vazrast .ne znam za6to sam si spe4elila takav prqkor "uli4nica" sled kato na men dori prez lqtoto mi e zabraneno da ilizam sled 8 ...prez jivota si ne sam stapvala na diskoteka,ne se grimiram,palna otli4ni4ka sam no tova o4evidno nqma zna4enie .edinstvenoto za koeto tq moje da se hvane e towa 4e az postoqnno si kupuvam drehi i vinagi gledam da izglejdam dobre a nai-strannoto e 4e tq me podkrepq kogato si gi kupuvam a posle sum uli4nica i taka. nz kajete mi kakvo da pravq
JoeBanana
07-18-2007, 18:35
спокойно, като пораснеш ще можеш да й теглиш една майна
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
sladkata_presi
07-18-2007, 18:43
Седни и поговори с нея за характера и към теб. :smt009
Vikitooo
07-19-2007, 01:46
Не и обръщай внимание!
tova e dosta gadno.maika ti da ti kaje 4e si uli4nica
...
spored men pak to4no obratnoto kato ne i obra6ta6 vnimanie kak 6te se opravqt ne6tata..tq 6te prodalji da se darji taka sas teb i da te obijda.po dobre pogovori s neq / drug variant ne vijdam
swords1010
07-22-2007, 15:19
govori s neq no shtom ti si znaesh che ne si ulichnica ne biva tva koeto tq kazva da te zasqga i vypreki tova i az mislq che ne bi trqabvalo da e tyka govori s neq :(
Tempestjuji
07-22-2007, 15:26
Седни и поговори с нея за характера и към теб. :smt009
nima si misli6 4e 6e pomogne ?? povqrvai s roditeli ne se govori...pravi se na udarena i tolko..a kato porasnesh naistina 6te mojesh da i tegli6 edna maina, kakto az chesto pravq !
Seducti0n
07-28-2007, 17:31
Ама,че неприятно положение.Аз лично,не намирам нищо лошо в това едно младо момиче да държи на външния си вид.Това,не означава,че е лековата,повърхностна и т.н.Нека майка ти се опита да погледне от твоята гледна точка,да се научи да бъде по-толерантна спрямо теб.Да не издребнява за това,че си счупила-разляла нещо и още други битови случки.Късмет и дано майка ти се очовече,че и на теб не ти е леко,предполагам. :?
Еми какво да ти кажа....!В подобни ситуации рядко се постига нещо с говорене,най-много да се иэпокарате още повече.Просто си трайкай и не я слушай ,докато ти говори :-D !В крайна сметка не е кой энае какво-вика,вика и спира.Иэтърпяваш я эа 5 минути и готово,така до второ пройшествие :-D !Ако искаш пробвай да и кажеш всичко това,ноо много се съмнявам да постигнеш нещо.
i az sum na sushtoto dirije.Predi se qdosvah i zapochvah da kreshtq zaedno s neq ,no s vremeto razbrah che e mnogo po dobre kogato prosto su mulchish.Vqrno e che mnogo boli ot takiva obidi,ot sobstvenata ti maika( osobeno kogato kaje ' zashto sum te rodila,jivotno' ).. no prosto gi preglushtash nyakuk si:) SSamo da navursha pulnoletie taka shte ya siktirdosam naburzo
gothic_angel
11-09-2008, 13:21
Ем..поговори с нея,може пък,нещата да се оправят.
Ем..поговори с нея,може пък,нещата да се оправят.
Цц... по добре я игнорирай.
Баща ми е същия,даже по зле.. като отида да му помогна за нещо ,почва да ми крещи за най-дребните наща.А като не отида ми вика "ти само гледаш да скиташ из улиците нищо не си помогнал".
Игнорирай я.Така поне няма да си хабиш нервите.
verdjitO
11-13-2008, 14:52
Аз съм по СЪЩИЯ начин, само дето не ми вика уличница :D Ами все ме упреква, че съм мислела само за гримове, дрехи и т.н. Преди бях пълна отличничка, ама сега вече не съм :D И почва да се хваща, че не съм си учела, защото съм си мислела само за прическата, а не е така .. :-x :shock: