PDA

View Full Version : да обичам го а той ме ненавижда

darling!
07-18-2007, 20:11
здравейте, имам нужда да споделя това с някого иначе просто ще избухна...
всичко започна преди 2 години, с НЕГО се запознахме по интернет, след като си писахме месец се видяхме и от първия ден бяхме заедно.
всичко продължи 9 месеца, беше невероятно, може би най-истинското нещо което съм имала
наложи ми се да замина за виена за 5 месеца по лично причини, приятелят ми реши че го изоставям, връщайки се от там откривам че ме е заменил още на 1вия месец с момиче приличащо адски много на мен-косата, лицето, дрехите дори имаме общи познати... всички виждат приликата, казвали са ми го. така и не разговаряхме след като се върнах освен един път, тогава той ми каза че искал да съм щастлива...ала бала колко бил влюбен в новата си приятелка и т.н.
но(тук идва голямото НО) защо след този разговор новата му приятелка идва да ми иска обеснение как така съм го преследвала и как все оюе говорел за мен..
кажете ми моля какво да правя вече 1 година е с това момиче, виждаме се всеки ден но не сме си проговорили, само аз ли чувствам неюо или си внущавам, моля ви помогнете ми!

07-18-2007, 20:53
:(

koli_nikoli
07-18-2007, 21:17
mila spored men toi mn te e obiknal, i kato si zaminala e bil mn ot4aqn, Ne go za6titavam, a naprotiv mn lo6o e postypil. Oba4e to4no lubofta mu kum teb go e sybral s tova momi4e koety mqsa na teb. Toi o6te te obi4a, vij 4e misli samo za teb, popitai go dali ima 4uvstva kum teb (razbira se ako ti ima6 kum negy de) a ako ima se syberete otnovo :wink:

авторката
07-19-2007, 08:06
е немога да му ги разделя, представям си как бих се почувствала аз на нейно място
просто аз все още го обичам и всеки ден започва и свършва с него имам чувството че се вманиачавам...

mechtaq_za_teb
07-19-2007, 08:11
Vazmojno e oshte da te obicha,shtom govori za teb.No spored men ne pravi nishto za momenta.Ne se opitvai da gi razdelqsh.Momicheto sigurno ima silni chuvstva kam nego.Ostavi neshtata taka.Kakvoto shte stava shte stane.Ako toi naistina iska da e s teb i te obicha rano ili kysno shte se saberete.No ako ne e taka,prosto go ostavi v minaloto i si gledai jivota.

07-19-2007, 08:25
въпросът е че е голям инат никога не би отстъпил, от друга страна момичето - нямам никакви лоши чувства към нея
просто ме е яд че всичко стана по стечение на обстоятелствата, ако всичко беше точно може би сега отново щяхме да сме заедно а не тайно да мислим един за друг и да се измъчваме

много ви благодаря за отговорите!

#~LuDa_FeNkA~#
07-19-2007, 16:32
I spored men toi o6te te obi4a zatova e tragnal s momi4e koeto e kato teb i na van6en vid i vatre6no.Opitai se da pogovori6 s nego za 4uvstvata vi edin kam drug

GaNgStAz
07-19-2007, 16:39
най дууре е да Поговорите и да си изясните всичко.. разбирам те, че нещеш да ги разделяш, НО все пак ти го обичаш.. и май, че той теб също - щом мисли за теб и т.н. .. опитай се да си го върнеш, иначе после може само да съжаляваш, че не си направила нещо. успех ;]