View Full Version : Nevazmojna Lubov
frozen91
07-18-2007, 21:53
Pishe vi edno momiche bukvalno bolno ot lubov.Nito moga da spq, nito moga da qm.Lubovta ni e nevazmojna parvo za6toto razlikata v godinite ni e golqma(13)az sam na 16,a toi na 29 i vtoro toi si ima priqtelka.Nie se poznavame ot mnogo godini,za6toto toi e nai-dobriq priqtel na vui4o mi i dori jivee v na6iq kvartal(samo edin blok ni deli).Kogato bqh po-malka toi vse me zaka4ashe i mi be6e priqtno i postoqno kogato me vijda mi bibitka s kolata si,daje me e vozil.I taka po4nah da go haresvam ama taka po decki,oba4e ve4e kato porastnah useshtam 4e lubovta mi stava vse po-golqma i po-golqma i po-istinska.No tazi godina az q usetih nai-silno.Neprestano mislq za nego(den i no6t).Nikoga ne sam se vlubvala taka i tolkova vreme da go haresvam.Tolkova mi e priqtno s nego i toi se darji s men tolkova vnimatelno.Obi4am kogato si govorim i vidq negovata usmivka,togava se raztapqm cqlata.Tova lqto imah 6tastieto da me povozi na motora si.Adrenalina be6e na 6.Izjivqvaneto be6e varhovno,kogato cqloto mi tqlo be6e platno do negovoto i go pregra6tah silno i togava neiskah da svar6va tozi mig.Po4nahme da si pishem po internet.Mislq 4e toi ve4e znae kakvi sa mi istinskite 4uvstva kam nego,no dali toi izpitva ne6to kam men?Strahme e kak 6te reagira?Kakvo trqbva da napravq?Pomognete.
Самоубииството ще е целесъобразно в твоя случай.
(Не съм чел какво си писала но това е универсален отговор)
http://knifebg.com/lat.to.cyr.html
например
thefreak
07-18-2007, 22:04
Нищо не трябва да правиш.
Sladinka_f
07-19-2007, 12:48
spored men e nai-dobre da ste prosto priqteli...opitai se da se otdale4i6 ot nego za izvestno vreme moje bi 6te go zabravi6..nameri si nqkoi na tvoqta vuzrast i go zabravi ina4e nz... :-s
sexa_na_kompleksa
07-19-2007, 12:57
Според мен той гледа на теб само като на едно малко дете(казвам го,защото той те познава от малка и е приятел на вуйчо ти) и се съмнявам да зареже приятелката си заради теб.... Какво да направиш ли ? Ми по-добре виж за някое друго момче,което е малко по-малко - примерно до 25г става,ти не си вече чак толкова малка :-k И да е свободен,най-важното.Знам,че от начало ще ти е трудно да мислиш за други момчета,но според мен между вас никога няма да стане нищо и това ще си е само загуба на време.Отдръпни се докато още можеш... Пък и ако евенутално нещо стане между вас,той най-вероятно ще иска да спи с теб ... ако те устройва това ... То ти много лесно можеш да го вкараш в леглото си за една нощ,но това ще бъде чисто физичекса връзка и ако не си го правила друг път това ще ти е най-голямата грешка в живота.Но според мен ти искаш нещо повече от секс за една нощ,така че по-добре се опитай да го забравиш.
Scared_Straight
07-19-2007, 13:04
Просто си прекалено малка за него и нещата са невъзможни да станат между вас. Поизлез с приятели и се огледай за други момчета.