Влез

View Full Version : Махане на космите на краката

07-19-2007, 09:17
Значи,аз съм момче и реших сега за морето да си махна космите на краката(бая има за махане :lol: ),обаче се чуда как.Най-добрият вариант ми се струва някакъв крем на Veet,дето като го нанесеш и след малко като се измиеш космите сами падали.А дали ще има достатъчно крем и за двата крака,щото чух че бил малко? Ако знаете нещо по темата или можете да дадете съвет,казвайте,плз!

П.С. А дали след махането им ще почнат да растат още повече? :roll:

xXxScreamxXx
07-19-2007, 09:21
da ti kaja 4estno nai-dobre stava s epilator no 6tom si mom4e moje i da si gi ob1sne6 ili da gi mahne6 s kola maska

xXxScreamxXx
07-19-2007, 09:22
da ti kaja 4estno nai-dobre stava s epilator no 6tom si mom4e moje i da si gi ob1sne6 ili da gi mahne6 s kola maska

mid_get
07-19-2007, 09:23
За морето да си махнеш космите с КРЕМ Вийт?! :lol: Смятай, че още на следващия ден са се появили. Пък и да, тубичката наистина е малка и едва ли ще ти стигне само една. Най-добре с кола-маска. 2 и половина до 3 седмици никакви косми. И на въпроса дали ще станат повече - ами ще са по-дебели и по-тъмни, също като при бръсненето.

П.П.: Има ненормално (ба*ти определението :smt005 :roll: ) много такива теми, както и има търсачка :wink:

mechtaq_za_teb
07-19-2007, 09:24
Priqtelite mi momcheta si gi mahat s samobrysnachka.Mojesh da probvash i s depilirashtiq krem na Veet.Efekta e sashtiq.Izrastvat dosta byrzo.Nai-dobriq varqnt e epilator ili kola maska,no shte trqbva da boli malko :D no pyk pone 2 sedmici nqma da izrastnat.Veche ti si reshavash kak shte gi mahnesh.

07-19-2007, 09:42
А по принцип тези кремове вредят ли по някакъв начин? И вярно ли е,че може да ти се зачерви кожата и т.н.?

07-19-2007, 11:17
А по принцип тези кремове вредят ли по някакъв начин? И вярно ли е,че може да ти се зачерви кожата и т.н.?
Кажете де,плз

PollyPoi
07-19-2007, 11:44
момче да си маха космите???? :lol: :lol: :lol:
нали това им е чара :lol: :lol:

07-19-2007, 12:39
Ами щом си момче, наистина тоя крем на вийт ще ти свърши работа. Но една тубичка ще ти стигне само за единия крак, ще ти трябват две... и също така след 3-4 дена космите отново ще ти избият и тогава можеш за по-бързо с бръсначката или вече с епилатор да ги махаш, докато не са ти пораснали. Другия вариант е кола маска.
А относно страничните ефекти от veet, може да има леко зачервяване, но само на по-чувствителните кожи, иначе не...

RoSsiTo
07-19-2007, 16:03

Да, напълно възмоно е кожата да ти си зачерви след това.Затова и на опаковката пише преди употреба да си направиш тест за поносимост :wink: Но те съветвам да НЕ ползваш такива кремове или бръснач, защото ефекта ще е много краткотраен и след тово ще ти израстнат дори още по-дебели :!: Най добрия вариант е кола маската :wink: Ако не ти се ходи на козметик, можеш да пробваш и сам или да помолиш накого да ти помогне :) Но наистина НЕДЕЙ да използваш крем или бръснач [-X Дано съм ти помогнала :)