PDA

View Full Version : Neznam kakvo se promeni?

seksi_kote_f
07-19-2007, 22:27
Istoriqta ni zapo4ka kato po prikazkite ili po skoto kato latinoamerikanskite filmi.Bqh s edno mom4e no ne6to mejdu nas ne vurve6e i to4no v toq moment se poqvi toi.S nego sme zaedno ve4e 1 mesec i ne6to 8) Vsi4ko vurve6e dobre s nego se vijdah hodih na work,samo 4e ne6to se promeni... po4nah me vseki den da se karame.az bqh ne dospala hodih na daskalo i na rabota i vsi4ko po4na da mi vliqe mn lo6o,iznervqh me se vzaimno,a predi tova ne se bqhme karali za ni6to a sega i za nai drebnoto ne6to si vikame az povi6avan ton i toi se nervi.Na rabota se nervq adcki mn i ne da iskam si go izkarvam na men ... po4nah da se durja gadno a toi me turpe6e ... durje6e se dobre.Doide momen v koito si razbrah gre6kata i po4nah da sum po spokoina i da se durja dobre ... no pak se oburna vsi4ko toq put toi stana lo6iq vuv vruskata :smt017 :smt010 Ve4e nz kakvo da pravq iskam pak da si e po starumo mn si go obi4am i durja na nego ne iskam da go zagubq.znam 4e i toi me obi4a no ... ne6to se e promenilo iskam da vurna staroto ni vzaimnootno6enie :smt009 no nz kak plsssssss ... dai te mi suvet kakvo da pravq i kak da si vurna starata ni vsu4ka a ne sega6kata s karanicite ni :smt011

mechtaq_za_teb
07-20-2007, 05:38
Edinstveniq nachin e da pogovorish s nego i da mu kajesh tova koeto napisa tuk.Obichash go,toi te obicha.Ne iskash da go zagubish.Kaji mu go!Izqsnete se. ;)

07-20-2007, 11:05
kaji mu 4e go obi4a6 i 4e prosto mn sujalqva6 za tova 4e se karate obqsni mu 4e ti u4i6 i raboti6 i ti e mn trudno i se izmorqva6 obqsni mu i ako e ot razbiraemite muje :wink: 6te te razbere i 6te bude po vnimatelen sus tebe :D

alex4eto0o
07-20-2007, 11:07
kaji mu 4e go obi4a6 i 4e prosto mn sujalqva6 za tova 4e se karate obqsni mu 4e ti u4i6 i raboti6 i ti e mn trudno i se izmorqva6 obqsni mu i ako e ot razbiraemite muje :wink: 6te te razbere i 6te bude po vnimatelen sus tebe :D
tva go napisah az oba4e ne si bqh vleznala vuv nika ;-)

kobrichka
07-20-2007, 11:46
Edinstveniq nachin e da pogovorish s nego i da mu kajesh tova koeto napisa tuk.Obichash go,toi te obicha.Ne iskash da go zagubish.Kaji mu go!Izqsnete se. ;)

Единственото което може да направиш е да разговаряш с него.

BaD_GiRl_mL2
07-20-2007, 13:48
bes razgovor ne stava..i ot moito lichnu mnenie shti kaja neshto-v vsichki vryzki e taka..prikazkata svyrshva..no ako se otkajesh vinagi shte stigash samo do kraq na tazi prikazka..a ako se borish <pri polojenie che znaesh i si siguren che tozi chovek go zaslujava>minava tozi period i posle..ne e prikazva no ima edni napalnu normalni otnosheniq.. :-)