View Full Version : Kak da razbera????
anGeL4e```
07-21-2007, 16:45
uff hora nz ....problema mi ako moje da se nare4e taka e sledniq:Zna4i hodq s edno mom4e ot okolo mesec ve4e oba4e trygnahme po dosta neobi4aen na4in ...zapoznahme se na rd na edna fr-ka i tam sy6atta ve4er spahme zaedno. I na dr sutrin az si trygnah malko typo dokato toi spe6e...i sled tova toi e razpitval za men i mi e vzel tela i syotvetno mi se obadi... i ot togava izlizame i toi se dyrji spr qkoo s men , ujasno e mil obry6ta mi vnimanie i t.n. Oba4e si go imam onzi strah 4e e s men samo ei taka zaradi sexa i nz kak da razbra dali iska ne6to pove4e...Nqkakvi idei ?????
vij sex navsqkade moje da nameri,pak ako e samo zaradi sexa nqma6e da ti t1rsi nomera i da razpitva toz i onzi za teb.ako ste ot mn vreme zaedno trqq da mu ima6 doverie pak ako trq go pitai i vij reakciqta mu.Edva li e s teb samo zaradi sexa.Pak ti kazvam sex moje da se nameri na vsqkade
a toi ot kad e6te razbere 4e go haresva6 ako ne mu se obvadi6??? misli6 li 4e toi ne se pritesnqva i ne si misli kakto tebe ...i go e strah! i mom4etata sa hora we, mn 4esto se pritesnqvat i 4akat . i nakraq _)_ 6toto 1 ta ovca 4aka dr ta s izvinanie!!!
anGeL4e```
07-21-2007, 17:59
a toi ot kad e6te razbere 4e go haresva6 ako ne mu se obvadi6??? misli6 li 4e toi ne se pritesnqva i ne si misli kakto tebe ...i go e strah! i mom4etata sa hora we, mn 4esto se pritesnqvat i 4akat . i nakraq _)_ 6toto 1 ta ovca 4aka dr ta s izvinanie!!!
mi ne vij nie hodim az sam mu se obajdala ve4e ...ama tam erabotata 4e nz dali toi e s men za6toto taka iska ili za6toto iska samo sex....razbira6 li ? Za6toto okolo men v ob6ti linii pove4eto mom4eta hodqt s gadjetata si ei taka zaradu sexa i me e strah 4e i toi moje da kato tqh...
russianmafiaboss
07-21-2007, 19:22
ми просто спри да му даваш секс и виж сама какво ще се получи
eXtRaoRdinaRy
07-21-2007, 19:44
Според мен има 2 варианта :
:arrow: 1.Да те е потърсил заради секса, ако му е харесало.
:arrow: 2.Да има сериозни намерения към теб и въпреки, че си си тръгнала без да му се обадиш е намерил по всякакъв начин да се свърже с теб.
:roll:
s7oRmBlSt
07-21-2007, 21:09
uff hora nz ....problema mi ako moje da se nare4e taka e sledniq:Zna4i hodq s edno mom4e ot okolo mesec ve4e oba4e trygnahme po dosta neobi4aen na4in ...zapoznahme se na rd na edna fr-ka i tam sy6atta ve4er spahme zaedno. I na dr sutrin az si trygnah malko typo dokato toi spe6e...i sled tova toi e razpitval za men i mi e vzel tela i syotvetno mi se obadi... i ot togava izlizame i toi se dyrji spr qkoo s men , ujasno e mil obry6ta mi vnimanie i t.n. Oba4e si go imam onzi strah 4e e s men samo ei taka zaradi sexa i nz kak da razbra dali iska ne6to pove4e...Nqkakvi idei ?????
Ако си някои крокодил бъди сигорна че не е заради секса. Но ако си някоя здрава цеф може и за това да е защото си супер лесна. Здрасти аз се казвам о няма значение хаиде да ми го сложиш отзад. Еми прави си изводите сама. пак и се правих на пепеляшка да чупиш кънките на сутринта бас ловя че и ти си разпитвала за него но това няма значение
sladko_sramejlivo_girl4e
07-22-2007, 00:18
spored men ne e s teb zaradi sexa ina4e vuob6te e nqmalo da si pravi tryda da ti tursi tel i pr.
kura_debel
07-22-2007, 00:43
ami spored men iska samo sexa ot teb i kato te naebe tolkova 4e ve4e da ti se iztarka anala 6te te zareje .. ama kvo ot tova
ми просто спри да му даваш секс и виж сама какво ще се получи
Мисля, че ш' се случи тфа, коет' се случва най-често - бай, довиждане лека нощ и т.н.@!
Manenkoto
07-22-2007, 10:11
Мисля че не е само заради секса щото ако беше вобще нямаше и да те потърси сигурно има сериозни намерения към тебе :wink:
gPa3HuTeJl
07-28-2007, 16:51
аз си мисля, че иска нещо повече... ако е с тебе само заради секса е нямало да те т1рси след прекараната вечер.. помисли.. проблема единствено ти можеш да си го решиш... ;)
GaNgStAz
07-28-2007, 17:08
аз си мисля, че иска нещо повече... ако е с тебе само заради секса е нямало да те т1рси след прекараната вечер.. помисли.. проблема единствено ти можеш да си го решиш... ;)
дам.. пък и тфа да спреш да му дааш секс и да вииш кфо ше напраи също е идея.. ;]
Е какъв е проблема да го питаш.Да питаш нас няма да помогне само той си знае какво иска ,нали?
хах ми как няма да подозираш че е с теб само заради секса като аз доколкото разбрах покрай него сте се запознали :smt005 :smt005 :smt005 Емм никой не знае какво иска и защо е с теб пича ама.... честно казано си мисля че няма да е само заради секса :mrgreen: ами така де... щом ти се е обадил значи... иска и нещо др. :smt017
playful_baby
07-28-2007, 17:37
хах ми как няма да подозираш че е с теб само заради секса като аз доколкото разбрах покрай него сте се запознали :smt005 :smt005 :smt005 Емм никой не знае какво иска и защо е с теб пича ама.... честно казано си мисля че няма да е само заради секса :mrgreen: ами така де... щом ти се е обадил значи... иска и нещо др. :smt017
ехх боже така е като не проверявам дали съм влезнала в профила си
това горе бях аз :smt011