View Full Version : Подходящо ли е...за подарък ??
eXtRaoRdinaRy
07-21-2007, 19:59
Темата незнам дали е за този раздел, но тук ми се стори най-удачно да я пусна.Извинете ме ако не е така. :oops:
Така..
Според вас подходящо ли е за подарък за Рожден ден за приятеля ми - да купя едно албумче, в което хем снимките се слагат, но отстрани може да се напише по нещичко за съответната снимка .
Понеже той навършва 18 години и последната е прекарал с мен и мисля да сложа в албумчето последователно снимки от началото на годината до сега и да пиша за случилото се до снимката. И освен албумчето да му купя и някакъв парфюм ..или просто незнам :roll:
Като се замислих албумчето не е хич подходящо май за Рожден ден.
Искам да чуя и друго мнение.
Посъветвайте ме !
Благодаря ви! :smt006
eXtRaoRdinaRy
07-21-2007, 20:00
Сигурна съм, че повечето от вас ще кажат, че аз си го познавам най-добре и аз трябва да мога да преценя, но повярвайте винаги ми е било трудно да избирам подаръци, независимо за кого, пък и друго е да чуеш отстрани мнение. :smt006
krisi_pisi
07-21-2007, 20:02
Според мен идеята с албумчето не е лоша ...да си има за посмен :) на мен поне ми харесва :)
ем за албумчето е яко що слагасх снимки с негу като си или като е на някфо парти иииии пишеш яку там отстрани ко е ставало и схте си го има за спомен от теб и нека последната снимка да е твоя и да си написала та да му е як спомен от теб ... и вече отделно можиш да му купиш един парфюм ... #-o
eXtRaoRdinaRy
07-21-2007, 20:30
На повечето снимки сме 2мата. :D
Enjoy_yourself
07-21-2007, 20:40
na men ideqta mi haresva no 6te ti dam o6te edno predlojenie skoro gadjeto na nai-dobrata mi priqtelka ima6e rd i te se bqha razbrali da si pravqt samora4no podaracite 6toto parvo e negoviq rd a sled 3 dena be6e neiniq =)
i tq mu napravi ramka ot glina vav formata na sarce i v ednata 4ast zalepi tqhna snimka a v drugata napisa nqkakvo stih4e koeto tq be6e izmislila ;]
boqdisa ramkata lakira q i se polu4i mn qko ;] nz na men li4no mnogo mi haresa no i idqta s album4eto e super ;]
Според мен албумчето със снимките е най-подходящо за годишнина..
Мале аз ще се побъркам и разтопя от любов по моето пиле, ако ми подари такова нещо. Супер яко си го замислила, ама за Р.Д. не точно..
Гривни, синджири, пръстени няма ли?
Парфюм пак става.. ама ще мине и ще се забрави.. Особено ако е за кръгла годишнина трябва да е нещо дето да се помни.
А бе нз, аз така мисля :)
Момче съм ;)
MakeMeLaugh
07-21-2007, 20:43
Оф писна ми да се логвам....
Това горе беше мое творение :)
eXtRaoRdinaRy
07-21-2007, 20:50
Според мен албумчето със снимките е най-подходящо за годишнина..
Мале аз ще се побъркам и разтопя от любов по моето пиле, ако ми подари такова нещо. Супер яко си го замислила, ама за Р.Д. не точно..
Гривни, синджири, пръстени няма ли?
Парфюм пак става.. ама ще мине и ще се забрави.. Особено ако е за кръгла годишнина трябва да е нещо дето да се помни.
А бе нз, аз така мисля :)
Момче съм ;)
Прав си! Най-добре за годишнината (след месец) да му подаря албумчето. :P Друго си е да чуеш мнение отстрани :) !
Иначе не носи сребро нито злато.На врата си носи едно герданче от тия, където ги има в Мухоморките и На тъмно - нещо подобно на дървени (ама не точно).
А за парфюма, да и аз се замислих, че ще го изпръска и няма да остане и следа.
Искам да му подаря нещо практично и в същото време и за спомен да остане..
Пък и все пак Рожден ден му е и трябва да му подаря нещо, което е не до такава степен свързано с връзката ни (както албумчето) ......,а по-скоро нещо за главно за него.
Дайте още идейки..
Благодаря! :roll: :smt006 :smt006
MakeMeLaugh
07-21-2007, 21:04
Това може да ти помогне :)
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=72023
Vikitooo
07-21-2007, 21:17
Сетих за постъпката на една моя приятелка. Точно на рожденият му ден тя го покани в "Море От Любов". ИИииИи няма да казвам каква беше реакцията. Много добре се получи,наистина :D Чакай сега ми е дошла музата за подараци така...
Запалка(ако пуши) е много добра идея, защото винаги ще си я носи с него и ще си спомня за теб :lol: Ама някаква по екстевагантна( да не е някаква обикновена).
Ако е някакъв футболен запалянко- оригинална топка или фанелка, също е добра идея. :lol:
Аз незнам как е в БГ ама тук момчетата много носят Кожени гривни, зависи от цената може да му купиш.
Сетих се за такива плочки с надписи на тях, които могат да се окачат на стената. Някакво любовно послание :lol:
Ваша снимка в някаква по такава рамка.. ;-)
Аз лично на моя му купувам каквото има нужда. Помня клавиатура му подарявах едно време :smt005 Дрехи, сувенири, козметика,белиоо :mrgreen:
Ако обича сладко може торта, ама да я ядете с раце..това е лудо недеи :smt005
Боксерки е добра идея :lol:
Ако пиее- Jack Daniels :-D върши добра работа
Знаесх ли к'Фо? Някоя джаджа, нещо за връта..или пък нещо Гравирано с твоето и неговото име.
Или пък някоя еротична нощ а? :lol:
eXtRaoRdinaRy
07-22-2007, 07:29
Долу/горе се ориентирах вече.
Вики, еротичните нощи и без повод си му ги подарявам.
Иначе не може да се каже, че е футболен запалянко - фен на ЦСКА.
Не пуши.:roll:
Може да му взема някаква гривна. :)
Снимки в рамки съм му подарявала.
Някоя джунждурийка ще е, която ще му хареса.
Благодаря на всичкииии! :smt006
MimityYy
07-22-2007, 08:21
ideqta e velika ! :)
Честити му от всички в форума пожелай му всичко най най най в живота и да има много любов в сърцето му и да ти я дарява на теб!!!Айде да си искарате хубавичко!!!!! =D> =D> =D> =D> =D>
eXtRaoRdinaRy
07-22-2007, 11:01
Честити му от всички в форума пожелай му всичко най най най в живота и да има много любов в сърцето му и да ти я дарява на теб!!!Айде да си искарате хубавичко!!!!! =D> =D> =D> =D> =D>
Добре! Мерси за пожеланията :smt041 :smt051
Благодаря ви изключително много на всички!!! :smt058
swords1010
07-22-2007, 16:50
Mda ideqta s albumcheto i parfiuma dosta mi dopadna, nikak ne e losha :)