View Full Version : Moderated:Нормален ли е този бюст?
malki gurdi ? kak da se ugolemqt bez silikon i na kolko godini gore dolu e normalno grudnata ti obikolka da e 75 sm ? ](*,) :!: :?: :?: :?: :mrgreen:
Moderated by krem4et0
т.1 и т.7 от Правилата на форума!
Ми моята гръдна обиколка е 95 пък съм само на 11
UmnoMace
07-22-2007, 10:41
ох... пак тъпи теми...
едва ли с боза ще си увеличиш гръдната обиколка обаче :-D аве айде стига с тия комплекси вече, тялото ти ще се развива докато станеш към 21, така че недей да се шашкаш толкова.
освен това всичко е въпрос на гени и не можеш да ги промениш.
пък ако толкова мн се притесняваш, като станеш на 25-слагай силикон и мирясвай... :? баси, едни големи цици не те правят по-пълноценен човек, ве... :-k
sexa_na_kompleksa
07-22-2007, 10:43
Има разни хапчета за уголемяване на бюста,но с тях можеш само да си сасипеш здравето.Гръдната обиколка не е най-важното нещо,освен ако не си търсиш момчета само за единия секс.
Mitizaro
07-22-2007, 10:46
Има разни хапчета за уголемяване на бюста,но с тях можеш само да си сасипеш здравето.Гръдната обиколка не е най-важното нещо,освен ако не си търсиш момчета само за единия секс.
Irrepresible
07-22-2007, 11:27
гръдната обиколка зависи и от това колко голям ти е гърба ако имаш по широк гръб и малки цици например пак ще имаш нормална обиколка ама цици няма да имаш от чашката зависи :-k
Всичко трябва да е пропорционално, бе да ви ... , още ли не сте го разбрали? Дори момичето да има малки гърди, но то самото да е дребно - никакъв проблем!!! :!: :!: :!: :::
krem4et0
07-22-2007, 13:15
Аз съм на 22 години и бюстът ми е около 84-5 см. не е голям, напротив. Но все пак какво да направя? Карам си така и толкова. Поне е твърд и стегнат!
tova pre4ili ti ili pre4ilo li ti e ponqkoga ili predi??/
~`PrEtTy_!N_pUnK`~
07-22-2007, 18:41
Ох гръдната обиколка не е най-важното нещо бе хора!!Започни да се харесваш такава,каквато си...пък и не виждам по какъв друг начин,освен със силикон, ще си ги увеличиш!Да може и с хапчета или нещо такова,но само ще си съсипеш здравето... :roll:
Аз съм на 22 години и бюстът ми е около 84-5 см. не е голям, напротив. Но все пак какво да направя? Карам си така и толкова. Поне е твърд и стегнат!
az sam na 16 i moq e tolkova i si me kefi :)6te se radvam da porasne o6te malko de ... ne se pritesnqvai kolkoto tolkova
ох бе стига сте се оплаквали ... аз имам една приятелка на която бюста и е по голям от този на Преслава :smt005 напълно сериозно... не помня точно колко , но над 105 см. не е пълна даже напротив и тия цици и пречат както и да го погледнем , за да тича трябва да си ги държи , защото са прекалено големи и като тича започват да я болят :smt012 стига с тези комплекси , момчетата не се интересуват колко са големи , стига да ги има #-o :smt005