Влез

View Full Version : ne se znae kvo da pravq

obyrkanata
07-22-2007, 13:38
zna4i istoriqta e takava!do skoro vsi4ko be6e super imam si priqtel ot blizo3 meseca s kogoto mn se obi4ame i nqmame nikakvi problemi.no eo 4e doide i problema.zaminah po rabota v kustendil s edna priqtelka.ve4erta izlqzohme da se pozabavlqvame i za zapoznah s edno mom4e koeto mi grabna pogleda kakto i az na nego.ano6ti razbrah kakvo ispitval i super mnoooo se obyrkah i nz kakvo da pravq.obi4am mom4eto s koeto sym,no drugoto mom4e me privli4a super mn.kakvo da pravq?pls pomognete po nqkakyv na4in.az sym na 16,gadjeto mi na 17,a mom4eto ot kustendil na 18.blagodarq predvaritelno

Valento
07-22-2007, 14:02
Mi ne 4e ne te razbiram ama taka luje6 mom4eto s koeto si iznqsni si kakvo izpitva6 kum nego dali toi te obi4a ako ne vurvi kakto trqbva varvi pri drugoto mom4e!!!! =D>

sexa_na_kompleksa
07-22-2007, 14:05
Послушай сърцето си ! Ако наистина обичаш приятеля си,изобщо нямаше да ти мине през акъла да се заглеждаш по други момчета,камо ли нещо повече ... Пък и в Кюстендил до кога ще седиш ? Ако е само за лятото няма смисъла много много да се задолбочаваш с това момче,защото после ще страдате и двамата (ако чувствата ви са искрени де,не като със сегашния ти приятел - много го обичаш,но сега понеже си за малко далче от него и веднага си си харесала някой друг [-X )

{!}sLuNcHeVaTa{!}
07-22-2007, 17:52
Според мене т'ва пъвично привличане,което си изпитала към момчето от Кюстендил,може да си остане само първично... А и сама каза,че с приятеля ти се обичате от 3 месеца вече... Недей да правиш неща,за които после ще съжаляваш!

playful_baby
07-28-2007, 17:57
zna4i istoriqta e takava!do skoro vsi4ko be6e super imam si priqtel ot blizo3 meseca s kogoto mn se obi4ame i nqmame nikakvi problemi.no eo 4e doide i problema.zaminah po rabota v kustendil s edna priqtelka.ve4erta izlqzohme da se pozabavlqvame i za zapoznah s edno mom4e koeto mi grabna pogleda kakto i az na nego.ano6ti razbrah kakvo ispitval i super mnoooo se obyrkah i nz kakvo da pravq.obi4am mom4eto s koeto sym,no drugoto mom4e me privli4a super mn.kakvo da pravq?pls pomognete po nqkakyv na4in.az sym na 16,gadjeto mi na 17,a mom4eto ot kustendil na 18.blagodarq predvaritelno
помисли си дали много държиш на приятеля си и дали можеш да му причиниш това... :wink: ако мислиш че си заслужава да пробваш с др момче давай!!!! Все пак живота си е твой и дори да допуснеш грешка не вярвам да е фатално!!! :-D

`Just_Love`U
07-28-2007, 18:02
Казваш че обичаш сегашния си приятел.......продължи с него.Може би момчето което е грабнало окото ти е просто временно положение и само прижличане.Не рискувай връзката си заради нещо подобно.Но пък както казаха и др. послушай сърцето си