View Full Version : omraza ili lubov
znachi sus segashniq mi priqtel se poznavame sp otdavna no vinagi sme se mrazeli ili pone az taka si misleh okaza se che 4 godini me haresval i sega kazva che sp mn me obicha da mu vqrvam li ili ne
sexy_for_you
07-22-2007, 22:25
Зависи от отношението му към теб.И ти какво изпитваш към него?Аз не вярвам,че силна омраза може да прерастне в любов.Може или да те обича,или да те мрази.Ако и го мразиш,няма смисъл да се занимаваш.Но ако го обичаш,пробвай се.Може пък зад омразата,която е представял,да се е криела любовта.УСПЕХЧЕТА!
problema e tam che az sum veche pochti 2 meseca v nego i vijdam edin suvsem drug chovek toi kazva che sp mn me obicha i pri men e sushtoto no oshte nemoga da mu vqrvam sumnqvam se v nego trqbva li da spra
sexy_for_you
07-22-2007, 22:29
problema e tam che az sum veche pochti 2 meseca v nego i vijdam edin suvsem drug chovek toi kazva che sp mn me obicha i pri men e sushtoto no oshte nemoga da mu vqrvam sumnqvam se v nego trqbva li da spra
Ако ти показва,че те обича,а и щом е с теб,смятам,че те обича.Спри да се тревожиш и бъди щастлива.Той е с теб,ти с него,всичко си е ОК.Обичайте се и всичко най-най :P
mersi mn za suveta nai nakraq nqkoi koito da ne se ligavi a da otgovarq kato horata pak blagodarq :wink:
gPa3HuTeJl
07-28-2007, 16:43
Не то понякога когато мразиш един човек много рано или к1сно почваш да го обичаш... това е ясно... от личен опит ти го казвам... не мисля че трябва да му вярваш..я помисли ако има някакви задни мисли... примерно да те с1блазни само за да те вкара в леглото ? ... незнам т'вой си е живота прави каквото искаш, но ако бях на твое място... нямаше да му вярвам...
Но с1м сигурен, че ако му повярваш точно след 1-2 седмици ще пишеш в форума, че сте спали и той те е зарязал..
znachi sus segashniq mi priqtel se poznavame sp otdavna no vinagi sme se mrazeli ili pone az taka si misleh okaza se che 4 godini me haresval i sega kazva che sp mn me obicha da mu vqrvam li ili ne
хах ами ти трябва да си прецениш ако ти показва че те обича и се чувстваш добре с него както и той с теб.... значи изпитва нещо към теб а пък и иначе защо ще ходи с теб??? :smt017
playful_baby
07-28-2007, 17:35
хах ами ти трябва да си прецениш ако ти показва че те обича и се чувстваш добре с него както и той с теб.... значи изпитва нещо към теб а пък и иначе защо ще ходи с теб??? :smt017
опс това бях аз :mrgreen: