Влез

View Full Version : pri kola maska na > (za momi4eta)

ah
07-23-2007, 06:28
Pri kola maska na trigulnika svalqte li si belioto? ne vi li e sram? az nikoga ne sum bila i se kolebaq..mn li boli :(

07-23-2007, 08:07
Дали си свалят бельото?! :shock:
a ti kak o4akva6 da stane?!
da,svalqm si go.boli mn purviq put ako si gi brusnal predi tova

SunnyG
07-23-2007, 08:18
Мен не ме боля чак толкова :-D

07-23-2007, 10:29
Дали си свалят бельото?! :shock:
гост-а явно има предвид ако ходиш на козметик дали си сваляш бельото, нали така?
по темата
отначало със самобръсначка действах но от скоро започнах да използвам епилатор и май това е най добрият вариант

07-23-2007, 18:09
ne e zaduljitelno da se maha belioto :P otivash s prashki i si gi murdash kato ti kaje kozmetichkata :wink:
a epilatorut izobshto ne e nai-dobriq variant! - stavat podkojni kosamcheta i pupchici [-X

07-24-2007, 15:01
ne e zaduljitelno da se maha belioto :P otivash s prashki i si gi murdash kato ti kaje kozmetichkata :wink:
a epilatorut izobshto ne e nai-dobriq variant! - stavat podkojni kosamcheta i pupchici [-X
ми със кола маска не ми се занимава защото няма къде да отида на козметик а и немога да ходя всеки път....а пък сама не мога да се справям и затова използвам епилатор

sladkata_presi
07-24-2007, 15:24
Тъй като аз обсъждам с моята майка къде да ходя и какво да ползвам за краката си,тя каза че коломаската много боли.
Аз наистина много и вярвам защото като съм гледала отстрани...
Аз или със самобръсначка или със епилатор.
Просто не искам да рискувам със коломаската,защото зная че ще ме боли и че може да остана разочарована. 8-[

Lucky&Crazy
07-24-2007, 17:59
Искам да попитам някой пробвал ли е с лентички Вийт, защото със самобръсначка стават ужасни те от една дупка излизат по 2/3. :-k