PDA

View Full Version : Moderated:Искам пак плосък корем

.........
07-24-2007, 15:43
до преди няколко месеца нямах никакъв корем...а от скоро какжото и да ям ми се издува супер много...искам да си е пак плосък :D но нз какво да направя, за да стане пак такъв...ако може някой да ми предложи някаква диета....ще съм му много благодарна :)

Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!

MostHated
07-24-2007, 15:49
koremni presi ili citrusova dieta.... probvai dieta cql den samo dinq i malko hlqb! ama ne bql

07-24-2007, 16:25
syglasen sym koremnite presi bi trqbvalo da pomognat :wink:

mid_get
07-24-2007, 16:42
Подуването на корема може да е и от тия пусти горещини. Иначе и аз съм "ЗА" някаква диета и повечко спорт. Успех! ;))

Wicked_Kid
07-25-2007, 09:51
Подуването на корема може да е и от тия пусти горещини. Иначе и аз съм "ЗА" някаква диета и повечко спорт. Успех! ;)) Но може и да е от това, че ще ти идва, щото тогава тялото задържа много течности, които подуват...

Kisses_P
07-25-2007, 11:09
Аз пък ти препоръчвам да не правиш коремни преси.Или поне да не прекаляваш.Погледни секси тренировка за жени.Най-отгоре в раздела е.Има за корема, даден е за пример бритни спиърс.Като го прочетох се отказах от коремните преси и минах на въртене на обръч.Това ми прибра макар и малкото коремче което имах,а бях със съшия проблем като теб- подуваше ми се стомаха от квото и да хапна.Та аз ти препоръчвам скачане на въже или въртене на обръч 30-40мин дневно.Не е нещо трудно според мен, но е ефективно

namina
07-25-2007, 11:12
КОРЕМНИ ПРЕСИ!!!!!!!!!!!!

maroon
07-25-2007, 11:16
КОРЕМНИ ПРЕСИ!!!!!!!!!!!!
nqma li da nau4ite dr upr za korem?! stiga s tiq presi, izob6to ne sa effectivni sprqmo nqkoi dr uprajneniq!!! :wink: :P :P :P :P

banancho
08-02-2007, 09:52
koremni presi ili citrusova dieta.... probvai dieta cql den samo dinq i malko hlqb! ama ne bql

1во: коремните преси не на всеки помагат..зависи от гена на човек :) майката му е фитнес момиче и аз бях така,но сега не съм :wink: хода от 3-4 месеца на фитнес и се чуствам супер нямам коремче вече :)
2ро: относно диетата няма смисъл: просто не яж сладко,не пии газирани напитки ОСОБЕНО ТАЯ ВРЕДНА КОЛА ! без тестени изделия и може би най-важното - яж повече на закуска,а на обяд нещо леко...за вечеря или не яж или някаква салата без олио и мазнотии :smt018 :)

08-06-2007, 12:20
Попитали радио Ереван:
- Как може една дебела жена да отслабне?
- Да върти обръч!
- Ами ако е толкова дебела, че обръчът й стои като коланче?
Намесва се радио Истанбул:
- Не разваляйте хубавата жена, бе мискини!

CuRly_Doll
08-06-2007, 16:28
presi mnoo qsny..... :wink:

bezimennata
08-06-2007, 17:36
ami nz dali pri teb e taka oba4e moia korem beshe podut i nali strashno mn obi4am mlqko s musli po4nah da si kupuh tvaaa aktiviq s musli hem mn go obi4am hem ne mi epodut korema

Blacklisted
08-06-2007, 18:08
Аз само коремни правя и тичам :) супер си ми е корема :roll:

Katrina
08-07-2007, 05:10
коремни преси но не прекалявай с тех защото така ще натрупаш много мускули и корема ти няма да е малък а точно обратното просто се храни често но по малко и от всичко,за да си набавя организма ти всичко необходимо,не забравяй закуската,тя е най-важното хранене през деня,а също и не пий много течности наведнъж
-чрез коремните преси корема ти ще се оформи и леко ще си личат мускулите ти,което за мен е много яко,а с обрача резултатът от него ще е стопяване на мазнините и също плосък корем,но сащият ефект ще получиш и ако танцуваш-нещо много по-забавно от въртенето на обръч :D