View Full Version : Втора дупка на ухото.
sladkata_presi
07-24-2007, 15:48
Значи аз много искам да имам втора и трета дупка на ухото,а майка ми и особено баща ми не ми дават!
Не зная защо,но баща ми има много скептично отношение към тези неща.
Майка ми пък все обещава да помисли по въпроса или казва едно вяло Ще видим колкото да смени темата.
Какво да правя-говорила съм с тях около повече от милион пъти и пак няма никакъв резултат.
Вече съм напълно отчаяна и съм се заканила че ще ходя да ми продупчат ушите-със или без тяхното съгласие-едно решение което никога не бих взела.
Но кажете-те ме поставят във такова положение че просто ми убиват надеждата,мн.е гадно.
Посъветвайте ме какво да правя,защото вече идейте ми се изчерпаха и съм наистина много отчаяна.
](*,) ](*,) ](*,)
Уф и аз имам същия проблем майка ми само ми казва как са щели да ми забират ушите и почва да ми чете някакви лекции и т.н. :?
Enjoy_yourself
07-24-2007, 16:17
az minalata godina si probih 2-ra dupka na uhoto i situaciqta pri men be slednata
ba6ta mi neiska6e i da 4uva za podobni gluposti a maika mi se prave6e na razseqna kato q popitah..
re6ih 4e nqma smisal da prodaljavam da obejdavam ba6ta mi .. i po4nah da umolqvam maika mi.. kazah i 4e ne e koi znae kakvo mnogo hora go pravqt a i az neiskam fle6 ili ne6to ot sorta a prosto o6te edna dup4ica..
kazah i 4e ako slu4aino se polu4i vazpalenie vednaga 6te mahna obicata abe sqkakvi takiva i govorih i tq nakraq kaza off ok eto ti parite opravqi se
\:D/ i
eXtRaoRdinaRy
07-24-2007, 16:24
Аз отдавна имам 2ра дупка на едното ухо, но не съм имала проблем с наще :roll: . Даже сега толкова ми е излишна, че дори и обеца няма и скоро ще зарастне, но ми е все тая, като знам, че недай си Боже пак да ми дойде на акъла, че искам 2ра дупка - отивам и се дупча.
Вече не ми харесват такива неща. :smt006
Аз имах проблем и за първата дупка защото бях на 14-15 когато си я пробих, а и за мъж баща ми изобщо не приема такива неща. Месец след това вече имах не само една дупка, а още 3 такива. Само след около 30 минути приказки всичко отмина и това беше. Проблем е обаче ако си пробиеш втората и третата много скоро една след друга или едновременно защото могат да ти се възпалят. За това между втората и третата почакай. А ти най-добре си познаваш родителите и това как ще реагират. Но можеш да ги успокоиш че дупките могат да арастнат винаги и да носиш или не обеци. Аз вече не нося обеци но си направих кефа преди когато исках да имам много такива :)
Аз нямах проблем с родителите ми за това. Все пак тялото си е мое и сама решавам какво да правя с него. Е, разбира се, исках съгласието им, но не ги питах "Може ли?", а просто си им заявих "Решила съм" и точка :-D Те нямаха нищо против. Единствено държаха да знаят къде ще си я правя (в смисъл да е в хубаво студио, а не някой ученик да ме дупчи :roll: ) Но честно да ти кажа, дори и да не си направиш, няма да е кой знае каква загуба. Съгласна съм с eXtRaoRdinaRy, че дори е излишно. Ама..както решиш. Или по-точно както решат родителите. Успех все пак ;)
MeTaL4eTo`f
07-24-2007, 16:51
Аз нямам проблем :) На едното ухо имам 4 дупки,а на другото имам 2 :P Нашите не знаеха,че ще си правя,но като разбраха просто ми казаха "Защо си дупчиш ушите?" :D :lol: :lol:
Аз искам да си направя още 9 дупки на едното ухо,но родителите ми и една не дават...соу.... :roll:
Lucky&Crazy
07-24-2007, 18:42
Maika mi nisto ne mi kaza daje sega iskam da si pravq dupka malko po nagore kum izvifkata ama oste se 4udq i sega q navivam za obica na pupa
SlAdKa_YsMiVkA
07-24-2007, 20:11
МИ АЗ НЯМАХ ПРОБЛЕМЧЕТА ЕДИН ПЪТ БЯХМЕ С МАЙКА МИ НАВЪНКА И С ЕДНА FR ИМАЙКА И И МОЙТА ПРИЯТЕЛКА ПИТА МАЙКА СИ ДАЛИ МОЖЕ И ТЯ И КАЗА НЕ АМА АЗ РЕШИХ ЧЕ ТРЯА ДА ИМАМ ОЩЕ ЕДНА ДУПКА И КАТ ПИТАХ МАЙКА МИ (ТО БЕШЕ РЕШЕНИЕ АМА ПОД ФОРМАТА НА ВЪПРОС) И ТЯ КАЗА ОК И ДАЖЕ ДОЙДЕ С МЕНЕ ОЩЕ ТОГАВА.ПЪК ВАЩЕ КАТ НЕ ТИ ДАВАТ КАЖИ ИМ ЧЕ СЯ ПР Е ТАКА МОДЕРНО И ЧЕ ЩЕ ОТИДЕШ ПРИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ДЕТ С ТВА СЕ ЗАНИМАВАТ И ЧЕ НЯМА ДА ИМА ПРОБЛЕМИ...УСПЕХ
Ami da ti kaja ne sym imala problemi s tova az sama si gi dupcha v kashti i imam 4 na ednoto i edna na drugoto :) sestra mi e dosta malka no i na neq dadoha ne nzma za tova nashite ne mi kazvat nishto.. :roll:
Аз имам 2 дупки на ухото и не са ми правили никакъв проблем до сега за дупки на ушите
FelisDirus
07-24-2007, 23:22
Хахааа! Какъв бой ядох за 2та и 3та дупка на едното си ушенце.
Ама съм инат - изядох си боя, махнах обиците и пак ги сложих.
Нашите бяха против, защото било зарибявка - първо, ушите, после пъпа, езика, носа, татуси и т.н.
Е, не споря, бяха прави! :lol:
Постави ги пред свършен факт. Даже не е нужно да им казваш, ако видят - видят. Ако не, още по-добре.
От кога има тийнс, които слушат родителите си? :-s
Нашите бяха против, защото било зарибявка - първо, ушите, после пъпа, езика, носа, татуси и т.н.
Постави ги пред свършен факт. Даже не е нужно да им казваш, ако видят - видят. Ако не, още по-добре.
Много добри съвети даваш! (bow) Добре, че не всички са като теб, teen girl! :wink:
FelisDirus
07-24-2007, 23:49
Много добри съвети даваш! (bow) Добре, че не всички са като теб, teen girl! :wink:
Може би.
Но чакай малко.. защо пък трябва да ми пука? :-s
Това си е моето тяло и ще го дупча, където пожелая. Пък и това е пиърс, човече - винаги можеш да го махнеш и все едно въобще не си го имал/а.
Какво точно не одобряваш в поведението ми?
Или това е пост на някой възмутен родител, защото подтиквам ангелчето да се перфорира и му провалям живота? :-s
Пич, стегни се, моля те. :lol:
Може би.
Но чакай малко.. защо пък трябва да ми пука? :-s
Това си е моето тяло и ще го дупча, където пожелая. Пък и това е пиърс, човече - винаги можеш да го махнеш и все едно въобще не си го имал/а.
Какво точно не одобряваш в поведението ми?
Или това е пост на някой възмутен родител, защото подтиквам ангелчето да се перфорира и му провалям живота? :-s
Пич, стегни се, моля те. :lol:
Ш******о ти генерално заключение ме подразни. А именно "от кога има тийнс, които слушат родителите си". Звучи едновременно с това и подбудително. Виждаш ли, казано тук някой може и да го вземе насериозно, там е проблемът! :wink: Заради личните ти проблеми и неразбирателство със собствените ти родители се опитваш да подведеш хората! Някои "не разбират и не разбират" има и такива родители, но не всички са така. А и не подценявай фактът, че и парите за това и след това всичко, в следващите няколко години (на колко беше ти тогава?) идват от тях!;] Точно защото от скоро не съм тиийн вече, говоря така. Родител не съм и не желая да бъда. Хайде, да не казвам никога. Изразявам си мнението - момичето дори не е споменало възрастта си. Ами ако е на 12? Тогава пак ли да се вслуша в "умните" ти съвети. Дупките остават за разлика от клипса, например! :wink: Имам приятелка, която носи от време на време точно по този начин. Не твърдя, че не трябва никога да си пробива ушите - нейна си работа, но трябва да се разбере по някакъв начин с родителите си също. И да ги постави пред свършен факт е най-детинското и най-тъпото възможно решение в случая!;] Не мислиш ли?
FelisDirus
07-25-2007, 00:42
Виж, пич, всеки решава сам за себе си, а форумът е, за да изказваш мнение - тоест начина ти на мислене и какво би направил/а ти, сещаш ли се? Точно поради тази причина не можеш да дефинираш 'съветите' ми или просто мненията като 'умни' или 'тъпи' - това е моят начин на мислене, който ти нямаш право да критикуваш, тъй като гледаш на нещата от друг ъгъл. Истините са много, коте - всеки човек си има истина. :)
Аз просто обяснявам как стоят нещата при мен. А относно това, което те е подразнило - беше по-скоро израз на учудване, отколкото желание да подтиквам някого да върши каквото и да е било. НО, това все пак е пост и понякога стават недоразумения (с подходящата интонация и физиономия съм сигурна, че би ме разбрал/а). :D
Моля те, не се прави на психолог и не си мисли, че знаеш какви са отношенията ми с родителите ми. Няколко шамара не означават, че имам кофти отношения с тях. :)
П.С.
Тази дискусия (нека го наречем така) ми допада! :mrgreen:
Очаквам пряко включване! :lol:
Виж, пич, всеки решава сам за себе си, а форумът е, за да изказваш мнение - тоест начина ти на мислене и какво би направил/а ти, сещаш ли се? Точно поради тази причина не можеш да дефинираш 'съветите' ми или просто мненията като 'умни' или 'тъпи' - това е моят начин на мислене, който ти нямаш право да критикуваш, тъй като гледаш на нещата от друг ъгъл. Истините са много, коте - всеки човек си има истина. :)
Аз просто обяснявам как стоят нещата при мен. А относно това, което те е подразнило - беше по-скоро израз на учудване, отколкото желание да подтиквам някого да върши каквото и да е било. НО, това все пак е пост и понякога стават недоразумения (с подходящата интонация и физиономия съм сигурна, че би ме разбрал/а). :D
Моля те, не се прави на психолог и не си мисли, че знаеш какви са отношенията ми с родителите ми. Няколко шамара не означават, че имам кофти отношения с тях. :)
П.С.
Тази дискусия (нека го наречем така) ми допада! :mrgreen:
Очаквам пряко включване! :lol:
Виж, кукло(равносилно на "пич" за мен или поне не се сещам за по-подходящо обръщение в момента), начинът ти на мислене е погрешен и обясних защо. Има си факти - оттам нататък, това, че ти мислиш и наричаш "начин на мислене" някакви детински, характерни за ранния пубертет реакции и "решения" е съвсем друг въпрос. Визирам конкретно тази тема за момента! :wink: Това за многото истини си е живо философствоне, изместване на темата и на "проблема" в случая. Приемай го така, ако искаш или ще ти е по-лесно - точно спрямо моят начин на мислене съм дефинирал " 'съветите' ти или просто мненията като 'умни' или 'тъпи' ". То е ясно, че форумът е за изразяване на лични позиции. Не е лошо, обаче, да можеш и да обосновеш и мотивираш своята. Ако не можеш да го направиш - не бягаш от темата, а просто не се включваш отново в нея, след като вече си я изразила. Ако някой може по-аргументирано да я отхвърли или окачестви като детинска, тогава какво - стана твърде лично вече и трябва задължително да има обръщения и възклицания "пич, я се стегни" и други подобни ли?
Да приемем, че според мен не си употребила подходящия емотикон, например или съм изтълкувал погрешно нещо - ето сега е моментът да го поправиш, можеш веднага да дадеш един бърз "едит".
Не е нужно да съм психолог, за да мога дори на базата само на тази тема да си направя извод за разбирателстово ти с родителите ти. Постъпките ти в случая също са повече от показателни. Дори и този ти коментар, който в момента съм цитирал. Принципно това дълбоко не ме интересува и не бих го засегнал, ако нямаше пряка връзка с темата в случая. Създадена от теб, аз само я продължих/коментирах. Но ще спра, разбира се. Това повече няма да го коментирам.
На мен тази дискусия пък вече доста безинтересна ми стана и е твърде вероятно почти, каквото и да напишеш да не се включа отново в нея. Не ми се занимава нещо в момента да давам толкова много пояснения, да не говорим, че скоро и на други хора ще ми се наложи да го правя. Единствено се надявам авторката да сподели възрастта си и да постъпи разумно.
lunnoto_momi4e
07-25-2007, 06:40
И аз имах такъв проблем.Два-три месеца ходех след майка ми като поклисар"Ама мамо моля ти се деее,половината момичета от моя клас имат 2ра дупка.Аре деее,моля ти се де.То изобщо не боли,нали е като на мекото,моля ти сеее!".Нея най я беше страх че щяло да ме боли и че задължително щяло да се възпали.И най-накрая ми каза "Прави квото знаеш - като искаш да те боли,дупчи се".А баща ми само ми каза"Ако майка ти ти дава - дупчи се.Аз тия работи не ги знам".И отидох с мама и се пробих.А за 3та и 4та изобщо не съм ги питала - имах пари отидох и се продупчих.Като я показах на мама 3тата,тя вика "Е що на ми каза?" и аз"Ми щото пак щеше да ми викаш" и "Ми хубаво".А баща ми незнае,се едно ги не е видял,ама не ме бърка.
mechtaq_za_teb
07-25-2007, 06:51
Az vednyj im kazah,4e 6te si napravq oshte dupki na ushite i te nishto ne kazaha.Estestveno az si bqh reshila da go napravq i oshte na sledvashtiq den si gi probih :lol: Ehh super mnogo se nakefih i kato se pribrah gi pokazah na nashte.Ne bqha osobeno ocharovani,no ne mi se karaha.
Ta neznam kak mojesh da nakarash vashte da si promenqt mnenieto za tova.Osven da go napravish bez tqhno pozvolenie,no posle si nosish posledstviqta. ;)
FelisDirus
07-25-2007, 08:38
Госте, отново не съм съгласна с теб.
Не смятам отново да пиша дълги коментари и да се аргументирам при положение, че може ти въобще да не влезеш.
Имам предложение - регни се и ще е малко по-лесно. :smt006
Аз пък имам по 2 и на 2те уши! :D
Wicked_Kid
07-25-2007, 09:10
Аз имам 7 дупки по ушите и една обица на пъпа, но не съм имала никакви проблеми с нашите, просто си имаме споразумение- мога да си дупча каквото си искам, освен лицето, което напълно ме устройва :-D
Cherlotte
07-25-2007, 09:50
Имам три дупки на лявото ухо. Две от тях си направих миналото лято - ами какво могат да ми кажат, даже се зарадваха. Все пак става дума за ушите, не съм си пробивала гениталиите или зърната все пак. А на твоите какво да кажеш - ами де да знам, мен ми се струва, че и да не ми даваха щях да си пробия, ама ти си решаваш. :wink:
Боже .. тя майка ми има повече дупки на ушите от мен .. сега ще си прави татоси .. защо вашите родители имат нещо против 2-ра дупка на ухото ? 21 век сме ! :smt019
време е да се пусне тема и да се направи "важна" - относно правилата за водене на спор...
otherworldly
07-25-2007, 15:13
Аз имах преди с баща ми, защото не му бях казала, че ще си правя ощте две дупки. Не чак койзнае какви проблеми, обаче малко ми се поскара. :-)
Ами преди,в самото начало..Когато попитах майка ми за втората дупка ми каза,че не и харесват такива неща.След месец вече и беше все тая,даде ми пари и се продупчих.Сега съм горда притежателка и на един industrial на дясното ушо :-D Та тва ще рече общо 5 обеци (практически са 4,защото industrial-а свързва две дупки с един барбел) ;р
Еми не съм имала проблеми... :roll:
Дори и да си направш,едва ли ще забележат веднага :)
`Death`Whore``
07-26-2007, 08:11
Моите родители дуднаха за първата ми обеца...после сестрата си направи, аз направих втора...и оттам даже започна да се кефи. Допреди 1 седмица не се бях дупчила почти година и пак се стресира...но аз не я питам, поставям я пред свършен факт.
_Ice_DiaMoNd_
07-29-2007, 17:01
Ами мойте родители ми дават да се продупча кадето си искам ( пъпа,езика .... ) само ,че ... мен ме е бъз и неща :smt005 :smt005 .. явно за тва ми дават :smt005 :smt005 :smt005
еми аз само ги предупредих че ще си правя,баща ми не искаше обаче отидах направих си я и като му казах и показах тои взе че я хареса и вика : ако искаш си направи още една готино седи хаха
аз пък не помня да съм имала проблем за втората и третата дупка на ухото....все пак тва е на мекото на ушото, к'во лошо има, нито ще ти изтекът червата нито нищо. Просто малко повечко украшенийца по ушанките.
А за проблема ти, просто им казваш, че ще си направиш дупки и отиваш, дупчиш се и направо им се вясваш.
Друг вариант, без предупреждение отиваш и се дупчиш, след т'ва чакаш до като та забележат....
незнам защо не ти разрешават, все пак т'ва не е език или обеца по лицето, че да имат кой знае какви претенции. Аз втората дупка си я напрайх на 12, а третата на 14....даже баща ми ми купи златна обичка за втората дупка :D ....незнам за теб, желая ти успех с убеждаването :wink:
na ednoto uho imam 3,a na dr 2 i da ti kaja maika mi ne mi dava6e vuo6te,no kogato predstavi6 ne6tata pred svur6en fakt.....nqma na4in da ne se primirqt.ako go iska6 mn deistvai,za da ti mine merakat,za6toto koi ne znae 4e zabraneniqt plod e nai-sladuk...
Backfire
08-05-2007, 22:25
:smt091
няах проболеми с наще напротив мама ми предложи за 2 ии сега понеже леля ми е медицинска сестра ше ме надупчи още :-) искам целите уши... и татоси...но татосите има вр за тях...след 1-2 год
miloto_girl_4e
08-06-2007, 18:35
На едното ухо имам 3 дупки, на другото една, на носа също имам обичка..
Първоначално имах по една дупка на ухо ... в седми клас поисках още две на лявото и наще не бяха против, отидох заедно с мама и ме продупчиха ...
Тази година поисках обичка на носа .. майка ми не беше възхитена, баща ми нищо не каза, но не ми забраниха и ходих да се дупча.., такаче аз такива проблеми нямам :wink:
Говори отново с ваще и им кажи, че ти ще си платиш за всичко и ако се възпали ще махнеш обичката и дупката сама ще зарасне...
nikincii
08-07-2007, 18:15
na men maika mi mi probi vtora dypka
[m!s$_k@pr!$]
08-08-2007, 11:03
на мен целите ущи са ми надупчени и майка нищо не може да ми каже :-D :-D
Имам абсолютно същия проблем :-o
Pedigree
07-13-2008, 13:10
Темата е от една година. :)
mihichkaaa
07-13-2008, 13:25
ми те и наште не ми даваха обаче аз си отидох направих си и даЖе ми купиха обица :D
отиваш и се дупчиш и я криеш до извесно време ..
Girlicious
07-13-2008, 13:42
Аз не съм имала проблем с родителите ми за пробиването на ушите,пък и да не ми бяха разрешили пак щях да се продупча..не е кой знае какво
oth-oth-oth
07-16-2008, 00:17
супер е сладко!!! :grin:
Аз имам 6 :) Ии в началото не бяха мн съгласни..После си викат ..кфо пък Айе са,дете ни е :D
лятото на 2006 година някъде средата на юли имах голям мерак да си пробия втора дупка на ухото ...но бащами и майка ми не даваха особено бащами ..всеки път като го питах и той ми отговаряше няма да се правиш на циганка с 2 дупки ти е добре!!!но аз мн исках и след някъде седмица трябваше да си ходя на село и сутринта преди да тръгна отидох и се пробих след товаси хванах автобуса и си отидох на село радвах се като циганче на вафлла ..после майка ми разбра и ме накара да я махна махнах и я и пролетоната ваканция на 2007 ( още първият ден от нея) отидох пак се пробих след 3 4 месеца бащами разбра като я видя и ми каза да я махна и аз не я махнах тогава ами след около месец два щото ми беше мн близо до другата дупка ... и сега пак ще ходя да се дупча даже майка ми знае вече не ми пука
Продупчи се сама(ако можеш) или отиди някъде да те продупчат и после пред свършен дфакт няма какво да направят :razz:
xAddicteDx
07-16-2008, 12:35
като ви чета мненията чак се чудя ,че има такива родители :-o моята втора дупка я пробих в 6-ти клас и даже майка ми ме освободи от полседния час, за да хвана работното време на фризьорския :lol: просто и казах че искам и тя се съгласи тва е :)
Mi az imam 3 na dqsloto,bqha 4 ama ednat se zapushi i sa6to 2 na lqvoto.Naoraih si gi bez da pitam na6te i 1 den maika mi vika aa ti kade ima6 obici be i az off te sa mn otdavna.. :D i tq po4na da se hili,tatko i toi ni6to nwe mi kaza tai che po smelo :) (pak i na6te gi zabelqzaha okolo 2 meseca sled kato si gi napravih)
Loshotia
07-21-2008, 05:47
Оххх и аз имам проблеми с родителите, но като че ли преодоляхме. До скоро бяха категорично против, сега пак са, но не ме спират. Тея дни ще ходя да се дупча.
Karin_Vall_Gabbriel
07-21-2008, 11:54
ami maika mi vinagi e bila ZA tezi ne6ta! i mai za tova imam ob6to 5 dupki na u6ite :D
Loshotia
07-21-2008, 17:34
Уаааааа продупчих сееее :grin: Вече имам по две на ухо лелееееее много е готино
Karin_Vall_Gabbriel
07-21-2008, 17:37
ee,spr,4estito! koga se sdobi s dup4icite?
и аз вече си имам 8 на едното уше и 3 на другото :grin: :grin: :grin: :grin:
Значи аз много искам да имам втора и трета дупка на ухото,а майка ми и особено баща ми не ми дават!
Майка ми пък все обещава да помисли по въпроса или казва едно вяло Ще видим колкото да смени темата.
Какво да правя-говорила съм с тях около повече от милион пъти и пак няма никакъв резултат.
Вече съм напълно отчаяна и съм се заканила че ще ходя да ми продупчат ушите-със или без тяхното съгласие-едно решение което никога не бих взела.
Но кажете-те ме поставят във такова положение че просто ми убиват надеждата,мн.е гадно.
Посъветвайте ме какво да правя,защото вече идейте ми се изчерпаха и съм наистина много отчаяна.
](*,) ](*,) ](*,)
emi i na mene ne mi davaha i si napravih ne samo vtora no i treta i nikoi ne zabelqza mn vreme za6toto imam dulga kosa i rqdko se vruzvam.. kato si go naprai6 kvo tolko 6ti kajat nai mn da te nakajat malko..
Loshotia
07-21-2008, 19:00
ee,spr,4estito! koga se sdobi s dup4icite?
Към 18.30 днес и хич не боля
Kub4e_Led
07-21-2008, 19:26
az imam na lqvoto tri ,a na dqsnoto samo edna :P
rich_girl_usa
07-24-2008, 21:29
Виж мила , аз съм си дупчила ушите 8 пъти! :-D И все ги оставям да ми зарастнат защото много ми берат ушите.сега съм с 3 на едното и 1 на другото ухо-и така си ми и харесва.доколкото наще-проблеми не съм имала... :) но ти се опитай кротко да им обясниш , че така ти харесва и ако започне да ти бере ухото-просто ще оставиш дупката да зарастне и готово :)
BrookeDavis
07-25-2008, 15:46
Общо 5 дупки имам :D
iveto__91
07-26-2008, 09:51
Amiii i moqta maika ne dava6e da si napravq vtora dupka,no az otidoh i si napravih,tq vidq i ni6o ne mi kaza :D Ve4e mi omruzna i ne si slagam obicata :)
Gothique♫
07-26-2008, 12:42
Имам 7 в началото малко ме гледаха :shock: ама ся и нова да си напрая няя забележат :D 8-)
FucKtheSyStem
07-26-2008, 15:14
Аз имам 3 :) Нашите не ми правиха проблем :]
havajskite ga6ti
07-26-2008, 15:17
Аз на едното имам 4 дупки и ще си правя о6те...майка ми кат разбра се скара,4е не съм и казала и сега понеже искам да си пробия или устна или вежда тя казва не...кат стана на 18 да праа кот искам..аз не мислех да я моля пове4е 6от тва не ми е толко важно сега....
hellwoman
07-26-2008, 16:15
Абсолютно.Нямам втори и трети на ушите, преди време исках и ми позволиха , но се отказах, била съм на 12-13 тогава.Миналата година си направих на езика и изобщо не съм питала.Показах я на майка ми веднага щом се прибрах, баща ми я видя сам чак месец и половина по-касно...Като го направиш, няма къде да ходят... :D
miss_survivor
07-26-2008, 18:43
da vi kaja li tainata kak mi razre6iha na6ite???? :D 1vo nali gi moleh za 2ra dypka na yhoto (ne mi razre6avaha)....no kato zagovorih za obica na pypa, ustata, ezika i vejdata kak byrzo se syglasiha za yhoto ne e istina...maika mi daje mi kaza ako iska6 si naprai 10 dypki na uhoto no na pypa ne :D probvai i ti! :-P
Аз имам 2 дупки на ухото и не са ми правили никакъв проблем до сега за дупки на ушите
StEfIt0o0o0o0
07-27-2008, 07:44
Понеже искам да си правя втора дупка на едното ухо бих искала да попитам някой ако случайно знае в дом Младост Варна колко струва услугата ?
ExTaSy__BaBy <3
07-27-2008, 15:00
Аз си пробих още 5 дупки на ушите когато бях на 11 и сега имам общо 7 на 2-те уши 8-) и наще бяха против но кой ги пита xD
raichEbaichE
07-27-2008, 21:12
аз имам 3 на едното ухо...майка ми беше навита,но баща ми беше адски против...в крайна сметка ми постави ултиматум...ако искам още обеци,ще имам отличен успех в училище :D а една приятелка просто отиде и се продупчи,въпреки забраната...техните я видяха чак след месец :-D
ко може да правиш пробиваш си и тва е !
:shock: :shock: :shock: :shock:
Loshotia
07-29-2008, 11:11
Бе като си говорим за дупки по ушите...аз миналата седмица в понеделник си направих вторите, пак на меката част на ухото- всяка вечер и сутрин си ги минавам с антибактериален сапун, кислородна вода и антибиотика с изключение на събота. И...възпали ми се едното ухо и още не може да се махне възпалението, въпреки че пак си правя процедурата. Коментар?
А и искам да питам колко време ще ме болят като лежа на тях?
LittleFallenAngel
07-29-2008, 20:34
Аз си пробих втора дупка и нямах проблеми с майка ми. :) Сега искам и трета и за нея е съгласна. Общо взето ми разрешава всичко, освен да си пробия устната :D , но ако се реша и за нея, няма да я питам. :D
не съм питала дали може да се пробия ;) просто отидох и си пробих ухото дори си сложих не 1 а 2 обеци :D реших че не ме боли толкова и си казах какво пък толкова :P и така а иначе като се прибрах се показах на майка ми и тя само ме попита "не те ли боля" а баща ми и до сега продължава да ме пита ти кога се проби а вече обеците ми са на година и половина :-D аа и да ушите ми и до сега не са се възпалили ;)
BurningDesire
07-31-2008, 13:43
Имах такива проблеми. Не ми даваха НИКАКВИ дупки, но им се наложи да го преживеят, след като си направих още 5 дупки на ушите ( 2 от тях вече нямам), една на пъпа и една на езика. След обицата на езика напълно се отчаяха и се отказаха от мрънкотене, още повече щом по същото време брат ми (който е по-малък дори) си проби устната. Извод - винаги ще мринкат, докато знаят, че има ефект и ти се съобразяваш с тях. Ако спреш да им обръщаш внимание и те ще спрат да мърморят.
love_rock
08-17-2008, 09:23
имам 7 дупки на ушите :) ако толкова много ти се инатят и не ти дават направи си ги без да знаят :-) почти няма шанс да я видят :) аз така си ги направих почти всички,но после на наште им харесаха :) споко направи ги пък те ще свикнат :-) пък и все пак какво толкова .. това е обицана ухото,не флеш на бузата :D
DanG3r_z0n3
08-17-2008, 11:10
темата е стараа
а някой може ли да ме светне кви са цените горе долу за 1 дупка :}
Когато аз си пробих втората дупка на ухото изобщо не казах на нашите. Просто на момента го реших (даже избягах от английски) и отидох в поликликата и го направих. Бях 10 клас тогава. Иначе нашите не ми казаха абсолютно нищо, не знам дали защото по принцип са нямали нищо против, или защото бяха изправени пред свършен факт, но и думичка не обелиха
LovelyGirl
08-17-2008, 20:12
Аз отдавна имам 2ра дупка на едното ухо, но не съм имала проблем с наще :roll: . Даже сега толкова ми е излишна, че дори и обеца няма и скоро ще зарастне, но ми е все тая, като знам, че недай си Боже пак да ми дойде на акъла, че искам 2ра дупка - отивам и се дупча.
Вече не ми харесват такива неща. :smt006
Аз съм същата.А проблеми с наще ли-та мама ми предложи,а тати дойде с нас и на него му хареса даже :D Имах мерак преди 3-4год,ама вече хич не ми трябва :?
аз на едното ухо имам 4 обеци , а на другото 1. За това нямам проблеми с родителите. Позволяват ми да си дупча само ушите , по носа , веждите и устата - не ми дават. Аз и на това съм доволна. :)
Loshotia
08-18-2008, 11:18
^same here. Скоро и трети ще правя.
Bl@ck_angel
08-18-2008, 13:57
Около 6 лева за дупка заедно със медицинска обица 8)
Аз на едното ухо имам 1 дупка на другото 2. Нямах проблем с мама за това, но ако поискам пиърсинг... :-x
:D
Loshotia
08-18-2008, 14:30
ако си правиш и си от София, ходи в трип хаус
Pliok0019
08-18-2008, 15:05
ОМГ.. аз не ъм питала наште за това. Майка ми видя, че на едното ухо имам 3 дупки и каза "Утре ще ти купя нови обици, че тези не струват". Следващия път като си пробих и другото веднъж забравих да кажа...
сЛаДкЪ ЛиГлЪ
08-18-2008, 19:27
toku 6to navih maika mi da si probiq 2ra dupka na ednoto uho i mn se kefq :grin: :grin: :grin:
BiSkViTTa
02-01-2009, 15:54
toku 6to navih maika mi da si probiq 2ra dupka na ednoto uho i mn se kefq :grin: :grin: :grin:
i az sq navih maika mi
a moje li da popitam kolko struva da si produp4e6 2 dupka na yhoto
dorsichh
02-01-2009, 16:14
уф майка ми не ми дава дори втора..накрая ще отида сама ще ми я продупчат,да видим какво ще направи :D
3lv za edna dupka s med. obica..
.. DeViL mAy CrY ..
02-01-2009, 17:35
Наще ми даваха само втора,но аз исках и трета и след 2-3 месеца просто им аказах отивам за трета супка и те нямашпе какво да ми кажат.Сега искам още няколко но няма д ами дадът. :smt021
Аааа наще нищо не ми казаха :D
Аз имам общо 8 дупки на ушите,пък имам и на езика и на пъпа 8-) Наще незнаеха като се дупчех ама после като им покажа малко ми крещяха после свикнаха :grin:
](*,) ](*,) ](*,)
Ами не знам какво да правиш, аз когато бях на 16 си пробих 2ра дупка, беше ме мн страх, но и мн исках.Както стоях с една приятелка, докато я чакам да я лакират и ми скимна да си пробия и си пробих :grin: :) А майка ми ме забеляза, че имам 2ра дупка на ухото.. преди месеци.. сега съм на 18 :).Нито съм крила, нито нищо. :P
:D :D Ot 2 godini se moleh na maika mi da mi pozwoli za 2ra dypka.Tq ne iskashe i da chue.A puk tatko e protif vsqkakvo takiva dypki i tatosi.Predi 1 sedmica reshih che trqbva da se prodypcha.Vzeh edna obiknovenna igla i se probih chisto sama v detskata.Dori ne dezinfekcirah iglata.Tui akto tq beshe mnogo tuna obicata mi ne vleze i dovurshih dypkata s obicata.Ne ysetih pochti nishto,dori obicata mi ne e nito srebro,nito zlato.Maia mi nishto ne mi kaza kakto i tatko.Imam malko iztrupvane no nishto seriozno.Ako iskash poerc ne pitai a deistvai.Sled sedmica shte dypcha ezika.Pak nqma da uvedomqvam nashte. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: i nqma strashno-----deistvaite 8) 8)
Callisto
03-23-2010, 15:40
Аз имам по 3 дупки и на 2те уши и никой нищо не ми е казвал. За първите баща ми ме води, за втория ред аз ходих сама и баща ми ме видя чак в кръчмата и ме се расърди, че не съм го взела и него да се продупчи. :D За третия ред се пробих сама без проблеми и наще цели 3 месеца не забелязаха, че имам нови оцици...викат ми, ама те не бяха ли си там? :D Пъпа си продупчих нищо не ми казаха, езика си продупчих, отивам в кръчмата при баща ми с лилава коса и пиърсинг на езика и некаф много ми се радваше. :D
А отностно това за позволението ето как "измолих майка ми да си направя пиърсинг на езика"
Аз: мамо отивам да си продупча езика
Мама: не може
Аз: ама аз не те питам дали може, аз само да ти каза, че отивам, че да не се чудиш къде съм. :D
Аз нямам ама според мен ако си направите и после им кажете те няма какво да направят и ще трябва да се примирят със станалото. :wink:
Аз нямам ама според мен ако си направите и после им кажете те няма какво да направят и ще трябва да се примирят със станалото. :wink:
Определено :D Колкото и да се карат вече е свършено и няма какво да направят. Иначе моите родители няма да ми забранят. Само малко ще поговoрят, ще ме питат дали съм сигурна и това е.
Да, няма -само може да те накарат да ги махнеш и да си си дала парите за нищо...
А на мен ми дадоха да си ги дупча колкото си искам... :D
Да не ви стряскам,ама на 10 годишната ми сестра и пробиха. Без майтап. Малко над първата. Нищо особено. Нито боляло. Просто всяка сутрин я плюнчи 8-) и не маха медицинската обица 30 дни. Т'ва е!
ch0c0late44
01-18-2011, 12:57
Страшно се кефя :grin: Тези дни бягам да се дупча.Майка ми ми позволи,каза колкото искам да си кича ушите,само да не е на носа,веждата или някъде другаде :D А баща ми дори предложи като ходя да ми сложат и трета,да не ходя пак после ако ми се доприиска,и без това дупчат две.Една приятелка знаела някакво студио,и ще ме ходим двете.Тя ще си дупче трета.
DesireToFire
01-18-2011, 13:13
Не виждам какъв е проблема, ако искаш втора, нормална, малко над първата (смисъл не на хрущяла) Даже с пистолет могат да ти я направят във всяко козметично студио. За точно 3 минути стана моята. Само трябва да си имаш елементарната отговорност да я промиваш 1месец всеки ден със спирт(примерно) и да не я махаш 20 дни и готово.
KaPrIzZcHeTo
01-18-2011, 14:39
аз попитах майка ми преди 2 години дали може да си продупча лявото ухо още един път тя не ми даде ,но аз все пак го продупчих по точно една приятелка с игла ми го продупчи а другите с обеца 8-) няма проблем да искаш 2 -ра дупка какво толкова .. и моята викаше че можело стане инфекция и тн ама като видя че на мен не ми стана инфекция и немислеше така повече 8-)
П.п- леле колко некъдърно го написаххх 8-) 8-)
stelkastel
01-18-2011, 14:59
Аз моите 2-ри дупки на ушите си ги направих още 9 клас и родителите ми нямаха проблем с това. Само малко се стреснаха, когато им казах, че искам и на пъпа, но не ми забраниха и аз си направих! :D ОБАЧЕ, когато казах на майка си: ''мамо, искам трета дупка на ухото, на хрущяла точно, където е!'' определено не беше във възторг...и до днес нямам 3-та дупка на ухото! :D
iinwisible
01-18-2011, 15:04
Преди две години исках втора дупка а сега имам 4 :grin:
tanch3t093
01-18-2011, 15:45
И аз така направих, но очаквах да ми викат повече :-D Даже не ми направиха проблем
Ще използвам тази тема да питам бургазлийки къде си правихте дупките :D
олеле .. малко е старичка темата, но и аз да се включаа..
такам-преди изпитите ми питах майка ми дали може да си направя втора дупка на ухото, ако вляза в желаната гимназия и тя се съгласи :grin:
Влязох в гимназията, та затва трябва да подсетя майка ми за обещанието й :D Но сега пък аз се разколебах-ако не ми хареса, дали ще зарасне дупката ? Иии ще ви питам къде в София има наистина хубаво студио ? (Ама моля ви не ме забутвайте в някое в Люлин 108 .. ;дд)
не знам дали съм писала тук 8-) аз имам 5,родителите ми даже не забелязват,когато се дупча,към края на август отивам за още 2 :)
Аз имам 3 на едното ухо и имам намерение да си правя още :D Не боли, не сърби, не изисква някакви специални грижи..
Четох само, че не е хубаво да се правят с пистолет, а на мен точно по тоя начин ми ги направиха и нямам проблеми. Една даже сама си пробих, ама зарасна :D
Colombia
08-01-2011, 10:47
Аз имам на едното 2 и сега искам да си правя 3-та.Обаче малко по-горе на хрущяла...
нещо такова...
http://tattoo.blog.bg/photos/17988/helix[1](1).jpg
Вижте намерих това,като инфо:
helix
Този пиърсинг се прави от външната страна на извивката на ухото. Всички пиърсинги в тази област могат да бъдат наречени хеликси. Дори индустриала (прочето по-надолу) минава през два хеликса. Хеликсът, както и всички други пиърсинги на хрущяла, зараства малко по-бавно от останалите пиърсинги.
Зараства напълно за: от 1 до 12 месеца.
SmAllViILee
06-16-2012, 07:03
Ще използвам тази тема да питам бургазлийки къде си правихте дупките :D
Ако искаш на меката част на ухото, тоест lobe - в на тъмно с пистолет с обицата 5 лева. Може и в някой метъл shop :) Но запомнете на хрущяла с пистолет - НИКОГА! Има хора които нямат проблеми след такъв вид пробиване,но .. по-добре не рискувайте, за да си нямате ядове после.
marin4itu
06-17-2012, 16:53
Още една стара тема си изкарала..
Виж не е толкова яко да си направиш 2 дупка на ухото. Аз си я направих лятото между 3 и 4 клас и сега много трудно да намирам подходящи обици. А ако искаш толкова много и се помоли повече или започни да и обещаваш че ще имаш по добъе успех в у-ще или нещо такова :)
Баща съм... и вчера дъщеря ми си пробила втора дупка на ухото... Не разреших да и пробиват ушите ,като бебе защото за мен това са бабешки дивотии, а и не харесвам обеци по принцип. Признавам си! Та сега като порасна дъщеря ми реши преди месец да си пробие ушите. ОК, няма проблем. На 11 е вече. Никога не и се карам и никога не забранявам! Просто искам за всичко да си говорим и да вземаме заедно решения. Но явно се е унесла в това, че няма проблеми с мен и не ме попита за втората дупка... Можеше поне да ми се обади.
Много се ядосах! Насъбраха се и други неща,който разбрах... За които мисля,че е още малка ... Та снощи се прибрах и без да кажа нищо отрязах кабела за нета и и прибрах скъпия телефон. Тя излезе в коридора ,като чу че се прибирам... явно искаше да ми се похвали с обецата, но видя че съм ядосан и се прибра в стаята си...
Днес цял ден ми е криво,че така я наказах! Цял ден се ровя по форумите и търся отговори на разни въпроси, и ето ме тук .
Глупаво ли постъпих ?
Довечера мисля да си поговорим за всичко и да отменя наказанието, което е първото за 11 години.
Дайте ми съвет,какво да направя !
mMemories
07-12-2012, 11:07
Изчакайте да станете на 18 и се надупчете целите .
Sarafina
07-12-2012, 14:15
Ем... аз явно не съм късметлийка в това отношение... два пъти си правих втора дупка ухото и двата пъти ми се възпаляваше, ставаше топче, нещо започна да излиза оттам O.O и махна ли обецата, зарастваше за седмица O.O а стои много яко, както не обичам кичозни обеци и нещо такова обожавам:
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSsks0Z00OX5OQ1yS0BQIlqARS3bY3aH Lf1lkX0YUeJsev8cgHnF0qb0-Ds
Но шанс...
P.S. - Не знам кой е на снимката, намерих я в интернет.