View Full Version : toaletnoto mlqko
za parvi pat si kupuvam toaletno mlqko.struva mi se mnogo gasti4ko :shock:
trqbva li da se izmiva samo sutrin li da se maja...abe kazvaite vsi4ko koeto znaete :roll:
Kisses_P
07-26-2007, 13:58
не се измива.Аз с тоалетно мляко си махам грима вечер
ami na akneto pre4i li?drazni li pap4icite :smt017
Какво тоалетно мляко си си купила?
А каква е кожата ти - суха, мазна, чувствителна, нормална?
По принцип тоалетното мляко се използва сутрин и вечер за почистване на лицето. Не пречи на акнето. Ще го обесня по-просто-когато кожата и порите ти са чисти, кожата диша по-лесно и не е толкова омазнена, което означава, че появата на пъпките е по-рядка. :-D
iLoveChocolate
07-28-2007, 15:26
абе за кво ще си клепаш тоалетно мляко по пъпките,
с него само се маха грима, доколкото знам от личен опит нито пречи, нито премахва пъпките
The_HappY_GiRl
07-29-2007, 10:55
toaletnoto mlqko sa6to i omekotqva kojata.moje da si slaga6 sled kato si izmie6 liceto
Тоалетното мляко го ползвам единствено за махане на грима и след това го измивам с измиващ гел.
Тоалетното мляко го ползвам единствено за махане на грима и след това го измивам с измиващ гел.
И аз, не мога да понасям да ми стой на лицето-мазно ми е и все едно кожата ми е мръсна. И това е с всички млека, които съм ползвала.
А и все пак три стъпки-почистване, измиване и тонизиране :-D
_PuNk`PrInCeSs_
07-29-2007, 14:50
аз пък не мога да я понасям тая гад, наре4ена ТОАЛЕТНО МЛЯКО ](*,) :-& ...просто ми лази по нервите тая повърня :smt071 без да обиждам тези, които я използват :D
sladku_bebzi
07-29-2007, 20:32
Аз с тоалетно мляко си чистя лицето, хубаво е да се използва всяка вечер.