PDA

View Full Version : Моля да ме посъветвате...

great_mari
07-26-2007, 14:03
Аз съм на момиче 13 години и мисля да отида на козметик да ми махнат косъмчетата на ръцете,подмишниците и мустачките,а също и да ми оправят веждите./на краката аз си ги махм косъмите с епилатора :smt016 / . Обаче проблема е в това че майка ми не е съгласна.Какво да правя - да отида или да не отида - моля посъветвайте ме [-o< [-o< [-o< :roll: :roll:

07-26-2007, 14:20
az vseki mesec si gi maham na kozmetik,ama podmi6nicite nedei,boli mnoooooooogo :(

07-26-2007, 14:22
emi az sam na 14 i si gi maham navsqkade kosmite podmishnici kraka race mustaci triagalnik navsqkade.. s epilatora ili s kola maska zavisi.. mahai gi spored men govori s maiak ti kaji i 4e ti e nekomfortno s kosmi i t.n. .. abe laji maji ako trqq ama da gi mahnehs i az moita malko trudno q nakarah ama.. \:D/ \:D/ \:D/ sq ne sajelqvam :smt016 :smt016 :smt016

Presley
07-26-2007, 17:50
Еми пробвай да я убедиш!Не е нормално да не ти дава,все пак си момиче :shock: !Пък ако се опъва,направо отиди (ако имаш пари де)....пък може и да не эабележи :-D !А пък ако эаблележи ,кво?Пред свършен факт,няма какво да направи :-D !

Presley
07-26-2007, 17:52
az vseki mesec si gi maham na kozmetik,ama podmi6nicite nedei,boli mnoooooooogo :(
Мда.Подмишниците най-добре вэеми едно ножче и готово ;-)

Poulet
07-26-2007, 17:54
Еми пробвай да я убедиш!Не е нормално да не ти дава,все пак си момиче :shock: !Пък ако се опъва,направо отиди (ако имаш пари де)....пък може и да не эабележи :-D !А пък ако эаблележи ,кво?Пред свършен факт,няма какво да направи :-D !
\:D/

sexa_na_kompleksa
07-29-2007, 11:10
Космите на подмишниците можеш да си ги махнеш и сама с епилатора.Аз така ги махам и съм много по-доволна,от колкото с бръснача.Да,вярно,отначало много боли,може и кръв да потече,но после вече почти не усещаш болка,пък и космите уредяват и изтъняват.
На ръцете няма смисъл да ги махаш,освен ако не са ти много големи,гъсти и черни.Пък и тях също можеш да ги махнеш с епилатора.
А "мустачките" ако до сега не си ги махала,по-добре не бързай.Ако веднъж ги махнеш,ще се налага после редовно да ходиш да ги махаш.
Веждите ако не си си ги скубала до сега,по-добре отиди на козметик,за да могат да ги оформят добре,пък после вече ти сама ще си ги оформяш с пинсетката.
Поговори с майката,нека поне за веждите ти даде.Но ако не ти даде,пробвай пак след месец-два или направо дествай сама.Тя сега не ти дава,защото все още си мисли,че ти си нейното малко момиченце,а и най-вероятно това така ще си остане за винаги.Но ти й обясни,че не си изибираш ти кога да ти поникнат космите и че вече имаш нужда да ги махнеш,защото е грозно (ако наистина е така,де).

07-29-2007, 15:25
mn mersi za suvetite ama o6te se zamislqm za podmi6nicite 6tot mi kazvat 4e mn boli s epilatora ama 6te vidim vse pak mersi na vsi4ki :-)

_`SoMeThInG_StRaNgE`_
07-29-2007, 16:29

Ахам.. :wink:

sladku_bebzi
07-29-2007, 20:25
Според мен трябва да отидеш, ако не можеш да се епилираш сама.

lunnoto_momi4e
07-29-2007, 20:58
Ами ако майка ти е категорично не,отиди сама без да знае.Ако разбере най-много да ти вика малко,ама пред свършен факт няма кво да направи...

great_mari
07-30-2007, 06:21
mi na4i tq kat e svur6en fakt nqma da mi vika samo 6e pita otde ze pari i ni6to drugo nai-mn da mi se kara na um :-D :mrgreen: