View Full Version : ideq za podaruk???
luda_ta glava
07-28-2007, 13:22
zdraveite na vsi4ki:)
iskam da pomolq za suvet : skoro mama ima RD i iskam da i spretna iznenada...i suotvetno da i izbera podaruk
znam 4e edva li mojete mn da pomognete 6toto ne poznavate rojdeni4kata kato li4nost i neznaete kakvo bi i haresalo,no vse pak spodelete kakvo e podhodq6to i originalno,kakvo ste podarqvali vie i t.n.
mersi predvaritelno :wink:
PS:ako ima nqkakvo zn moga da otbeleja 4e parite ne sa ograni4eni( e nqkude do 50 lv)
Slave4You
07-28-2007, 14:02
Според мен не трябва да е нещо супер оригинално... важното е да й хареса. Аз на мойта й подарявам или парфюм/дезодорант и цвете и винаги мн се радва. Може да й подариш няква картина ако си пада по такива работи или рамка и в нея няква готина снимка на теб и нея или на цялото семейство ....
swords1010
07-28-2007, 14:24
Попринцип може да не е нещо голямо, важен е жестът. Наппример можеш да подариш парфюм, лак за нокти или нещо такова, а може и да е дреха, сещам се и за саксийно цвете. Аз смятам, че ти я познаваш най- добре и знаеш какво би харесала. :wink: Успех, честити и от мен. :)
Не е задължително да е нещо грандиозно. Виж от какво има нужда, какво иска да си купи, предполагам, че знаеш. Аз примерно купих на майка ми ключодържател за колата с червено цветенце, защото колата й е червена. Каквото и да вземеш на майка си, дори дребно, съм сигурна, че ще я зарадваш много! :wink:
white_chik
07-28-2007, 18:23
Ами мойта майка лично не се кефи на букети,ами предпочита цветя в саксия,тма й е нещо като хоби.Иначе за оригинален подарък,веднъж и бях подарил оскар за най-добра майка и тя супер много се зарадва даже се просълзи.
Еми има мнооого вариянти.Ако харесва парфюми,вэеми и някой нов.Или пък и поръчай сребърна плочица с името и,или пък само сребърни букви,обраэувайки името и.Може пък и да и поръчаш торта-някаква готина,голяма и отгоре да пише нещо.Дрехите са доста банален подърък,особено в случая,но пък ако мислиш,че е я эарадва и вэеми дрешка.Ахахаха и най-доброто е да и поръчаш стриптиэьор-това съм го правила на един рожден ден на майка ми :-D :-D :-D НО баща ми не беше много щастлив :-D :-D :-D
shadow4e
07-28-2007, 23:51
Обича ли снимките или се натъжава от тях? Ако обича, можеш да купиш един цветен картон и да залепиш три снимки твои като бебе, на 6-7 годинки и сегашна, а защо не й рамка :wink:
Отделно торта с надпис, ако не е традиция тя да купува, де. Можеш да й купиш синджирче с плочка има много хубави, както ти предложиха, но на задната страна нека бъде твойта буква, но само отзад, само тя да си знае :wink: А оптпред да бъде достатъчно готинко, че да си го носи с кеф и да си го съчетава с дрешките :)
И естествено баналните подаръци :)
dark_player
07-29-2007, 07:23
Нещо малко, но от сърце подкрепено с един прекрасен букет свежи цветя!
Мойта направо получава душевен оргазъм, като и дадат цветя:)
ХАхАХаХАхХА =D> =D> :-D :-D
sladku_bebzi
08-01-2007, 15:56
Подари й нещо златно.Дори само едно сърчице ще е достатъчно :)