Влез

View Full Version : luje li ?

kriiistinaaa
07-28-2007, 18:07
znachi xodq s edno momche ot 1 sedmica oba4e toi vse e zaet s trenirovki zashtoto imat machove sega i pochti ne se vijdame ili pisheme... trqbvashe da se vidime i v posledniq moment mi pisa sms 4e ima neotlojna rabota... naistina li ima rabota ili me luje i ako e taka kak da go razbera ](*,)

playful_baby
07-28-2007, 18:09
znachi xodq s edno momche ot 1 sedmica oba4e toi vse e zaet s trenirovki zashtoto imat machove sega i pochti ne se vijdame ili pisheme... trqbvashe da se vidime i v posledniq moment mi pisa sms 4e ima neotlojna rabota... naistina li ima rabota ili me luje i ako e taka kak da go razbera ](*,)

а ние как може да разберем ](*,) да не съм врачка :smt011

kriiistinaaa
07-28-2007, 18:10
mi da i az ne sum za tfa pitam moje da ima nqkakuv variant .. off i az ne znam ve4e ](*,) :-k

CrIsTiaNo_
07-28-2007, 18:13
30% moje da kazva istinata ama moje ida laje . predpolagam 4e si ima telefon obadi mu se po nqkoe vreme kogato e zaet s ma4 ili ne6to takova ako digne zna4i laje nikoi neigrae football s telefon v raka :)

koalka
07-28-2007, 18:14
Може да има наистина някаква работа, но все пак, ако продължи да го прави постоянно, значи има нещо гнило...

cashmere
07-28-2007, 18:15

а ние как може да разберем ](*,) да не съм врачка :smt011
emi az sum vra4ka ama moga da gledam samu na raka :smt005 :smt005

`Just_Love`U
07-28-2007, 18:17
ние откъде да знем
Може да лъже, може пък и да не лъже.Може наистина да е толкова зает и сега в момента спорта да е на 1 място за него.след тези важни за него мачове пак продължава да прави така значи наистина лъже и трябва да му биеш шута.... :?

^_crazy_^
07-28-2007, 18:18
vzemi idi nqkoi den na stadiona kogato uj ima ma4.ako ne e tam varvi pri nego i mu kaji.kak minaha trenirovkite tui onui.ako kaje 4e e igral i tn ve4e ti e qsno....

SuN4o_F
07-28-2007, 21:20
vzemi idi nqkoi den na stadiona kogato uj ima ma4.ako ne e tam varvi pri nego i mu kaji.kak minaha trenirovkite tui onui.ako kaje 4e e igral i tn ve4e ti e qsno....
mnogo dobro mnenie :)

kofti_nick
07-28-2007, 22:36

Ти тъпа ли си ? :smt013

Жилав Сатър
07-28-2007, 22:41

Ми аз гледах на фиде и изглежда има 43% вероятност утре да валят сьомги. Наистина съжалявам.

shadow4e
07-28-2007, 23:06
Кажи му, че ще го вземеш от тренировка :wink: /не че ще стоиш там, защото ще го разсейваш/. Би трябвало да разбереш дали иска да те види или не.

А вие уж подите от 1 седмица колко пъти сте се виждали? Ако е само първият път и той дори не ти пише...може и да не смята, че сте гаджета. Сигурна ли си, че знае впрочем?