Влез

View Full Version : kak da tragne s men

07-28-2007, 18:22
kak moga da nakaram mom4e,koeto me haresva,no ne iska seriozna vrazka da tragne s men(ne nasila,a toi da si poiska).Kakvo trqbva da pravq, da go vpe4atlqvam s ne6to?Kajete i bez podigravki :(

koalka
07-28-2007, 18:23
Това си зависи от него, от неговите чувства.Няма как да го накараш.

cashmere
07-28-2007, 18:29
hah iam gore-dolu sa6tiq problem... mom4etu prostu ne iska seriozna vrazka ni6tu ne moje6 da napravi6... az mu kazah KATU RE6I6 4E ISKA6 SEIOZNA VRUZKA IMA6 MI TELA do togava sme si samu fr i tfa e ne moje6 da go prinudi6

07-28-2007, 18:58
kak moga da nakaram mom4e,koeto me haresva,no ne iska seriozna vrazka da tragne s men(ne nasila,a toi da si poiska).Kakvo trqbva da pravq, da go vpe4atlqvam s ne6to?Kajete i bez podigravki :(
Ужас. И как ще стане тоя номер, ти да го накараш той да поиска да тръгне с теб? Няма начин, най много да успееш да го впечатлиш, та да те оправи за една нощ и да те заебе(в случай, че не изпитва нищо към теб)

07-28-2007, 19:23
iskam o6te mneniq tezi sa nedostata4ni

cherinka
07-28-2007, 23:41
Не!
Такъв тип момчета, които описа... мамка им - НЕ СА ТАКИВА, ПОВЯРВАЙ.
То просто се случва - първия път като те видят - подсъзнателно им щуква сериозни или несериозни намерения има към теб...
Вече е късно да мислиш, според мен.

Актрис х.Х
07-28-2007, 23:44
kak moga da nakaram mom4e,koeto me haresva,no ne iska seriozna vrazka da tragne s men(ne nasila,a toi da si poiska).Kakvo trqbva da pravq, da go vpe4atlqvam s ne6to?

Ами ако си супербогата със сигурност ще го впечатлиш и той ще тръгне след теб по свое желание... разбира се после има опасност да те убие и да ти вземе парите, но ти ще го преживееш... или пък не? о.@

Candyy
07-28-2007, 23:54
xaxa ami da ti kaja bqh veche vyv takava situaciq ...nqma kakvo da napravish prosto chakai da reshi che e gotov za vryska sled 3 meseca chakane stanaha neshtata makar i za kratko :)

oziato
07-29-2007, 08:14
ako kakto kazvash naistina ima 4uvstva kam teb ne bi trqbvalo
da se distantzira.moe da ti e kazal taka samo za da te svali i da si na4eshe krastata,a posle da te e opoznal i da e reshil 4e ne iska da te narani kato ye izpolzva.ne mi se vqrva da te haresva ,i da znae 4e i ti go haresvash i da ne tregne s teb stot tva negovo opravdanie zvu4i mnoo tapo.siguren sam 4e v momenta ima nqkoe dr mom4e koeto te obi4a bezumno i bi napravilo vsi4ko za teb ,no ti si zaslepena po onq i ne moesh da vidish 4oveka koito naistina darzi na teb

07-29-2007, 13:43
ako kakto kazvash naistina ima 4uvstva kam teb ne bi trqbvalo
da se distantzira.moe da ti e kazal taka samo za da te svali i da si na4eshe krastata,a posle da te e opoznal i da e reshil 4e ne iska da te narani kato ye izpolzva.ne mi se vqrva da te haresva ,i da znae 4e i ti go haresvash i da ne tregne s teb stot tva negovo opravdanie zvu4i mnoo tapo.siguren sam 4e v momenta ima nqkoe dr mom4e koeto te obi4a bezumno i bi napravilo vsi4ko za teb ,no ti si zaslepena po onq i ne moesh da vidish 4oveka koito naistina darzi na teb

znae6 li.....men vse me haresvat nqkakvi izrodi,ot koito napravo mi se gadi i vaob6te ne me interesuvat

_SilencE_
07-29-2007, 13:50
стига сте търсили сериозните връзки и обвързващите отношения! никога неможеш да кажеш една връзка каква ще бъде, защото в повечето случей очакванията съвсем не се окават правилни. остави се на течението както обичам да казвам аз, и нещата ще си дойдат от само себе си.
пък и дори връзката ви да не бъде "сериозна", то какво губиш?! изживей миговете, които можете да си дадете един на друг, запази едни невероятни спомени... какво друго по-хубаво можеш да искаш ;)