Влез

View Full Version : Няколко предложения

Mo6no3
07-28-2007, 18:54
Мисля че ги е имало и преди, но аз желая отново да повдигна въпроса.

Не смятате ли, че е добре да бъдат премахвани ранговете и да се слагат само на специални потребители, за които да се знае, че са сериозни (или евентуално несериозни). Защото има малки дечица, които пишат безмислени мнения, за да имат по-висок ранг. А аз мисля, че е добре същевременно да се покаже кои юзъри са качествени.
Например на Dr.Smurph, които май не влиза вече често да се сложи ранг, с които да се разбира, че мнението му в областта на здравословните проблеми е над останалите, за да не се получи случай човек до послуша съвета на друг потребител различен от съвета на Dr.Smurph и да стане лошо.

Второто ми предложение е да направите Dr.Smurph направо модератор на "Здравни проблеми и венерически болести".

Третото ми предложение и донякъде въпрос е дали не може да се направи, така че да не се изписва броя мнения на потребител? Мярката е заради хорица, които пишат като луди, за да имат повече мнения, а пък сред младжите имаме много подобни екземплюри.

Четвъртото ми предложение е да се направи отделен раздел или подфорум (не знам как се казва) "Игри" за игрите във фън раздела, защото аз, а предполагам и други отдавна спряха да го посещават заради игрите. Мисля, че по този начин всички ще са доволни.

Пето - Ако може да ми махнете бана на оригиналния профил - Mo6no ?
Е няма как да не си прокарам и собствените интреси. :lol:

koalka
07-28-2007, 19:31
Интересни неща предложи, особено петото. :lol: Май няма да стане.
Четвъртото-да, хубаво би било, обаче какви теми ще се пускат после в тоя раздел?Нямам представа.
Третото-Все едно е дали ще се махнат мненията или не, защото хората пак могат да си пускат безмислените мнения.
Второто-няма да го обсъждам, не е моя работа и не мога да кажа.
Първото-Съгласна съм.

Mo6no3
07-28-2007, 19:48
Четвъртото-да, хубаво би било, обаче какви теми ще се пускат после в тоя раздел?Нямам представа.
Да се пускат найстина забавни теми. Навремето имаше забавни теми, но тъпите игри ги убиха. Идеята е да се махнат тъпите игри в отделен раздел, за да може отново да има забавни и интересни теми. :)

Третото - найстина има хора, които ще намалят безмислените мнения, ако им махнат броя на мненията. Повярвай ми.

namina
07-28-2007, 21:11
подкрепям четвъртото =D>

Peshito
07-30-2007, 03:00
Сичко е бизнес не разбирате ли?

namina
07-30-2007, 06:33
то се знае...... =D>

bulgarche
08-06-2007, 14:57
Dr.Smurph, които май не влиза вече често

да направите Dr.Smurph направо модератор на "Здравни проблеми и венерически болести".
Дай ние да го направим мод, пък той нека не влиза вече във форума...

за да не се получи случай човек до послуша съвета на друг потребител различен от съвета на Dr.Smurph и да стане лошо.
Въпросния "доктор" има най-компетентно мнение и не трябва да се взима под внимание мнението н останалите потребители? Щом "доктора" каже нещо...това трябва да се прави, той присъжда най-правилната диагноза по кабела

Mooo6no
08-12-2007, 15:29
Окей не влиза и съм сбъркал с това. Надявам се не съм сбъркал, но той найстина е лекар. Патил съм си доста от лекари, но неговата диатноза ще бъде по-правилна от тази на 90% тийновете и по презумция трябва да се приема, че диагнозата му е по-вярна от тази на останлите. Дори и да не се приеме въпросния за добър пример мисля, че трябва да има определени юзъри, които да имат ранг показващ, че мнението им е над останалите в дадена област. Те, обаче, не трябва да се избират на принципа приятел на мод\админ както бяха назначавани някои модератори навремето.

Вярно, че форума си смени админите, ама обикновено за това време се получава отговор поне от мачока, а общо взето и той е админ. :roll:

machoka
08-14-2007, 14:56
Видях ти темата още като я пусна, всъщност следя всички теми в този раздел, нищо че не пиша в повечето.
Просто нямам какво толкова да кажа по тези въпоси.

1. За ранговете съм съгласен. Само че спама няма да намалее по този начин - това, което ти търсиш като ефект, но въпреки това съм 'за' идеята.

2. Др. Смърф няма да получава мод права за сега, по принцип така през форума трудно може да се сложи каквато и да е диагноза. Съветите му са ценни, но това не значи че който се съмнява в здравословното си състояние не трябва да иде на лекар, а да разчита на виртуални диагнози .

3. 'За'

4. съм пас, но принципно 'против'.. игрите са хубаво нещо, но гледам да ги ограничавам до това да имат поне минимален смисъл. Въпреки всичко са много - ноооо, в онзи раздел е позволено )