Влез

View Full Version : Как да залича стара дупка?

Венета
07-29-2007, 05:57
Такаа.... Като съм била бебе, майка ми е пробила 2 дупки на лявото ухо и 1 на дясното. НО просто не ме кефи да имам втора дупка на лявото ухо, та я махнах още преди 2 години и пак не иска да зарастне (дупките са ми били пробити когато съм била на 1 год. а сега съм на 14). Кажете какво да я правя, с нещо да я мажа ли, с какво да я крия. Пробвала съм да я скрия с фон дьо тен, с грим но не става, пак си личи

Втория ми въпрос е, ако не може да се заличи, кажете вие какви обеци носите в вторите дупки, за да е по-красиво?

honey741
07-29-2007, 07:17
Не разбирам какво толкова ти пречи. Но да ти кажа, доколкото знам, когато е оставиш да ти зарасне остава едно като белег..
Аз на втората дупка си слагам малки обици, известно време ми стоя медицинската, с която ми пробиха ухото, след това си купих със същата големина сребърна обица. Но всеки си има различен вкус.
Просто не и обръщай голямо внимание на втората дупка..

_PuNk`PrInCeSs_
07-29-2007, 07:45
и аз съм така. мн се кефя когато на втората дупка има малка обица примерно с едно синьо камъ4е или нещо от рода...или пък малко сребърно сър4ице - супер яко седи :wink:

AliceSw
07-29-2007, 09:50
съвсем тънка халкичка с топченце :-D

sexa_na_kompleksa
07-29-2007, 10:07
С извинение , но майка ти е луда ...
Посъветвай се с лекар как да зарастне по-бързо дупката.

AliceSw
07-29-2007, 11:10
почти съм сигурна, че ще останат белези от питолета, ако зарастнат някога самите дупки, 14 години ги има, няма да се махнат лесно, по-добре просто да си сложи обеца, която харесва...

Jamalska
07-29-2007, 13:11
Аз до сега не съм чула на някого да му е седяла толкова време дупката и да му е зарастнала...аз имам от повече от 10 години дупки и съм седяла мн време без обици и н са се махали...А майка ми има от 30 години дупки като последните 10 да е слагала обици 1-2 пъти и никога не е било да тръгва да зараства дупката.

AliceSw
07-29-2007, 14:00
в този ред на мисли флешовете затварят ли се, някакви малки примерно 10мм