Влез

View Full Version : баща ми пие...

Анонимка
07-29-2007, 08:26
Моля ви, кажете ми какво да правя...Баща ми е алкохолик.Майка ми държи фирма която той бпроваля.Непрекъснато пие и профуква парите ни, а не можем да го пратим на лечение, защото не е плащал здравни осигуровки от 4-5 години.Откъде тея 7-8 хиляди лева...Майка ми изтегли всевъзможни кредити за да плаща дълговете му.Не ни посяга, кротък е, но вече е до такава степен зависим, че дори от една бира е пиян като мотика...Освен това е с панкреатит, бъбречна недостатъчност от дете, така че и да сме събрали някакви пари за алкохолиизма му, отиват за нещо друго.Сега аз отивам да уча в друг град. Моля ви кажете ми с какво ще живея там??Най - вероятно с едната мизерна стипендия, защото съм отличничка.Родителите ми се занимават с ресторантьорски бизнес...Баща ми е готвач...Ненадминат е, когато не е пиян, но успя да си изгони всичките клиенти, и дори се наложи да продадем единствения имот, който имахме...Е, излях си душата...

sladku_bebzi
08-01-2007, 15:48
Говори с него, когато е трезвен.Кажи му, че по този начин, съсипва не само собствения си живот, ами и твоя и този на майка ти.Кажи му, че ако те обича трябва да спре.Спомени му да помисли и за теб...

Seducti0n
08-01-2007, 16:23
Твоя проблем,е доста често срещан в много семейства.Хубаво е поне,че не оказва физическо насилие върху вас,защото тогава нещата стават длеч по-сложни.Направи така,че баща ти час по-скоро да постъпи в клиника за лечение на алкохолици.Знам,че на теб и на майка ти не ви е лесно,знам че е трудно да изкарваш пари и те просто да се изпаряват заради един човек,превърнал се в паразит.Дано лечението да помогне и той,отново да стане такъв какъвто е бил преди да започне да злопотребява с алкохола. :wink:

theEXPLOITED
08-01-2007, 17:34
А ТОЙ ИСКА ЛИ ДА СПРЕ?ЗА6ТОТО ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО,И ПОВЯРВАЙ МИ АКО СЕ СТИГНЕ ДО ТАМ ТОЙ ДА ЗАПО4НЕ ДА ОТКАЗВА АЛКОХОЛА-НИКАК НЯМА ДА ВИ Е ЛЕСНО НИТО ПЪК НА НЕГО.ТОГАВА ТИ И МАЙКАТИ КЪДЕ 6ТЕ СТЕ?АКО МИСЛИ6 4Е ТОВА Е АД САМО ПО4АКАЙ......ЗНАМ ГО ВИЖДАЛА СЪМ ГО ,ПРЕЖИВЯЛА САМ ГО....

looool
08-01-2007, 23:07
Хвани го за ръка, заведи го в една кръчма и го черпи пет-шест бири, след което му кажи, че трябва да седнете и да си поговорите сериозно за едно важно нещо. Мисля че тогава ще е готов да те изслуша и повече никога няма да пие.

*rolleyes*

deem registered
08-02-2007, 13:56
Съжалявам.