View Full Version : свирка
Эдравейте!Вчера гаджето м много искаше да му духам!Аэ не бях навита ,ама все пак го направих.Направих му свирка,свърши,дори му глътнах спермата.А какво стан-каэа ми,че не духам хубаво :smt013 Как да се науча? :smt013
mi s praktika to drug na4in nqma :smt016 ama az si mislq 4e e drug problema mislq 4e priqtelq ti se pravi na vajen i si misli 4e si4ko se vurti okolo nego i sushto mislq 4e ako te obi4ashe kolkoto i da ne mu e xaresalo nqmashe da ti kaje to4no tova [-X zamisli se dali prosto ne te izpolzva :smt012 :smt017 :smt012
изгонена__от__рая
07-29-2007, 13:07
С опит :-s
i na men ne mi hareswashe w nachaloto , no mi naprawi 5-6 pyti i posledniq pyt beshe wylsheben , makar che sym momche she ti dam nqkolko syweta : namokrqi si ustnite , pazi si zybkite , zashtoto mnogo draznqt glawichkata , gledai da nalapash kolkoto se moje po-golqma chast ot penisa , razbirase po twoite wyzmojnosti , a drugi raboti koito weche sa prosto za da dostawqt po-golqm kef sa zasmukwaneto na glawichkata (ama gledai da ne q glytnesh :P) i obikalqneto na glawichkata s eziche , syshto taka moje da obikolish celiq mu penish s eziche predi da pochnesh samata frenska.
krem4et0
07-29-2007, 13:21
Вкарай малко фантазия следващия път. Просто си играй и се забавлявай с пениса му. Прави го с кеф!