Влез

View Full Version : Ami vegitariancite?

zazy_to
07-29-2007, 14:55
Ей, кажете, моля ви се някоя диетка за хора дето не ядат месо! Тук пилешко, там пилешко! Уф! Аз като не ям месо и не мога 100 години само на зеленчуци да издържа излиза, че на практика НЕ МОГА ДА ПРАВЯ ДИЕТИ! Дайте съвет! К'во да правя???

Мерси!

AliceSw
07-29-2007, 14:57
замествай пилето с нискомаслена извара :wink:

Ниго
07-29-2007, 15:30
Дайте съвет! К'во да правя???
Яж свинско!
Що да не можеш да ядш месо? Между не мога и не исакм има голяма разлика!

Exothermic
07-29-2007, 15:34
И аз не ям месо,нямаш проблеми просто спозвай останалото от диетата

pathetic
07-29-2007, 15:44
Каква диета ти е нужна лятно време
особено при положение,че не ядеш
месо?

Хапваш си зеленчуци,оризче от време на време,плодчета,орехи.
И киселко млекце,ако все пак ядеш животински продукти.
Правиш си тараторчета,постни супички,сокчета.

И това е.
Не приемаш нищо тежко.
Не ядеш бял хляб,освен ако е препечен и то за закуска
да речем.
И толкова.

не ядеш и сладко освен мед и плодчета(и то не калорични като манго и банани)
и всичко е наред.

07-29-2007, 16:15
na kolko si,ne qde6 meso za6toto ne iska6 ili ne moje6?lipsata na meso v meniuto e dovelo do tva-pri nqkoi vegetarianci ima problemi s kostnata sistema ,vegetariancite dokazano ne sa tolkova umosposobni kolkoto horata koito qdat meso i pile6koto meso e nai poleznoto ili edno ot nai poleznite.dori e dokazano 4e konsomaciqta mu vodi do udaljavane na jivota.daje ima6e edin stoletnik deto qdql ujasno mn pile6ko i be6e v supere zdrave za godinite si

zloto
07-29-2007, 16:35
na kolko si,ne qde6 meso za6toto ne iska6 ili ne moje6?lipsata na meso v meniuto e dovelo do tva-pri nqkoi vegetarianci ima problemi s kostnata sistema ,vegetariancite dokazano ne sa tolkova umosposobni kolkoto horata koito qdat meso i pile6koto meso e nai poleznoto ili edno ot nai poleznite.dori e dokazano 4e konsomaciqta mu vodi do udaljavane na jivota.daje ima6e edin stoletnik deto qdql ujasno mn pile6ko i be6e v supere zdrave za godinite si
Това са глупости! Цялото ми семеиство сме вегетарианци, аз от 4, майка ми от 3 и баща ми от 8 години... засега никой няма никакви проблеми с костите, нито е по-малко "умоспособен" а за удължаването на живота не знам, баща ми е на 48 а изглежда с 10 години по млад а не побелял, оплешивял и шкембест чичка като повечето хора на неговата възраст.
А за диетата не знам, аз мойта сама си я измислих - ям предимно кисело мляко, много плодове, най-вече диня и само черен хляб...

Ниго
07-29-2007, 20:39
Като видя вегетарианец с 3% подкожни мазнини ще стана и аз. Ама само ако може да си зимам рибеното масло, че иначе палаво.

А вегетарианците наясно ли са, че фибрите от зърнените култури причиняват рак на дебелото черво?

Стани вегетарианец - умри млад и бъди красив труп.

Познавам хора, които ядат изключително и само месо и изглеждат с по 15 години по-млади и спортуват активно и се радват на перфектно здраве.

Позвнавам повече от 5 вегетарианеца с анамия.

Еволюционно погледанто човека е предимно месояден.