PDA

View Full Version : da se izqsnim nai-nakraq

gazarka
07-29-2007, 18:49
Kolko ot vas,praktikuvat sex bez prezervativ i priqtelqt vi go vadi predi da svar6i?sigurni li ste v priqtelq vi ili vseki pat se pritesnqvate da ne ste bremenna?nadejdnno li e tova predpazvane ot bremennost?i 4uli li ste nqkoq da e zabremenqla vupreki 4e priqtelqt i uj go vadi na vreme?

Unexpected Error
07-29-2007, 18:56
Ние практикуваме без. Никога не сме имали проблеми - нито болести, нито сме родители, нито каквото и да е. Приятелката ми има абсолютно доверие, аз й и си имам абсолютно доверие. Никога не сме се притеснявали.

cvetelinkaaaaa
07-29-2007, 19:08
ми и ние с приятелят ми правим така! преди да свърши го вади и съм абсолютно сигурна в него! да и аз знам за такива ситуации в който са забраменели а пък гаджето им уж го бил извадил но аз съм си сигурна в моито мъжленце

GirL{P}
07-29-2007, 19:08
Ми и ние практикуваме без ама честно казано си се притеснявам :roll: и въпреки това го правим преди ми беше по притеснено сега вече не е чак толкова много но все пак... :|

07-29-2007, 19:26
malko im e mozuka na teq deto go pravqt bez! i edin den 6te razberat za6to go kazvam, ama kakto i da e...
ako avorkata na temata tursi sumi6lenici-tupo! puk i da gi tursi 4rez forum

07-29-2007, 19:32
ми и ние с приятелят ми правим така! преди да свърши го вади и съм абсолютно сигурна в него! да и аз знам за такива ситуации в който са забраменели а пък гаджето им уж го бил извадил но аз съм си сигурна в моито мъжленце

Много сте зле... вярвай си му, дано му имаш достатъчно доверие и след това като трябва да гледате бебето :-D

Unexpected Error
07-29-2007, 19:34
Последните двама гости, нещо страха ви е обвзел. Или просто се правите на много умни и предпазливи?

Вие за нас не се безпокойте, когато станем родители ще си ги гледаме децата, безпокойте се за вас и вашата сляпост.

07-29-2007, 19:37
Последните двама гости, нещо страха ви е обвзел. Или просто се правите на много умни и предпазливи?

Вие за нас не се безпокойте, когато станем родители ще си ги гледаме децата, безпокойте се за вас и вашата сляпост.

дано да си ги гледате :) ама тва да пестиш от презервативи... :roll: зле сте, като не ви е кеф с презерватив си вземете противозачатъчни бе!! Тва пък всеки път като еба да мисля, че трябва да си го извадя, къде отива кефа не ми е ясно

Unexpected Error
07-29-2007, 19:40

дано да си ги гледате :) ама тва да пестиш от презервативи... :roll: зле сте, като не ви е кеф с презерватив си вземете противозачатъчни бе!! Тва пък всеки път като е** да мисля, че трябва да си го извадя, къде отива кефа не ми е ясно
Лол, не го правим за да пестим. И за какво са ни противозачатъчни, като не правим гафове? От 5 години след нито един акт не сме имали проблеми.

И да, ако заимаме, ще си ги гледаме :)

07-29-2007, 19:43

дано да си ги гледате :) ама тва да пестиш от презервативи... :roll: зле сте, като не ви е кеф с презерватив си вземете противозачатъчни бе!! Тва пък всеки път като е** да мисля, че трябва да си го извадя, къде отива кефа не ми е ясно
Лол, не го правим за да пестим. И за какво са ни противозачатъчни, като не правим гафове? От 5 години след нито един акт не сме имали проблеми.

И да, ако заимаме, ще си ги гледаме :)

То проблема веднъж ще стане.. ама ако си готова да имаш деца, аз нямам нищо против, ама не подвеждай тия на по 14-15-16 години дето четат в тоя форум!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Unexpected Error
07-29-2007, 19:47
То проблема веднъж ще стане.. ама ако си готова да имаш деца, аз нямам нищо против, ама не подвеждай тия на по 14-15-16 години дето четат в тоя форум!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Никой не подвеждам. Целта ми не е да накарам някоя двойка да не ползват, дори винаги съм казвал на всеки, че е по-добре да ползва, защото тук са доста малко опитните хора.

До момента до който не разбере човек, че е намерил своята истинска любов и са били заедно дотатъчно дълго, че има пълно доверие на половинката си и ще е с него/нея до края, по-добре си ползвайте!

Но, незнам при повечето как е, някои казват че не е така, други казват че е така, но при нас презерватива определено намаляваше удоволствието и за двама ни.

И все пак, всеки има право на личен избор.

Котарана
07-29-2007, 20:11
Ние го правим по този начин от много време.Досега е нямало проблеми въпреки, че се е случвало примерно да попадне сперма по влагалището ми докато го вади, но не съм пила хапчета никога.И наистина смятам, че този начин никак не е надежден....Не се притеснявам особенно много постоянно или ми закъснява или ми подранява вече съм свикнала...

Бънгъл
07-29-2007, 20:13
И аз го правя без презерватив.

Иначе, да, имам доверие на приятеля ми, знам, че не е болен от нищо и няма да ме зарази, че познава тялото си и няма да се изпусне в мен..

Но... тревога дали съм бременна винаги има щом наближи датата, когато трябва да ми дойде.

На мнение съм, че сексът без презерватив трябва да се практикува само от отговорни и зрели хора, които знаят какво искат и ако се наложи, да поемат отговорност.

Според мен е достатъчно надежден. Честно казано всички тези глупости за забременяване от предекулационна течност и малко останала сперма.. не ми се връзват. Ако бяха истина, досега трябваше да съм родила доста деца. И все пак, кой знае, може след годинка да дундуркам бебе. ;)

изгонена__от__рая
07-29-2007, 20:31
sexita намали си аватараааааа :-s

gazarka
07-30-2007, 19:34
napravih tazi tema,za6toto se 4udq da praktikuvam li tozi sex s priqtelq mi. :roll: toi e mn navit,no az sum golqma panika.nz moje da se predumam

Sevt
07-30-2007, 19:45
Да не използвам презервативи.
Да смятам че съм достатъчно отговорен.
Да смятам че начинът е достатъчно сигурен.

shadow4e
07-30-2007, 20:16
Явно аз съм най-голямата бъзла :) Правила съм го и без да се пазя, но после е егати ужасът... А и го павим по 10 минути и спираме. Но с презерватив ми е гадно, затова си използвам вагиналните таблетки. Вярно понякога е гадно да се изчакат 10 минутки, а и първите пъти ме болеше, ама нямам никакви притеснения. Пък и понякога го изненадвам и въобще не се налага да чакаме 10 минутки :) Пък и те могат да се запълнят приятно.
Ако знаех, че ако стане гаф, имам възможност да пия Ескапел, нямаше да ме е страх.

Wicked_Kid
07-30-2007, 20:25
И ние не използваме презерватив, освен когато съм в цикъл или когато мъжа иска да се изхвърли в мен.Иначе пия противозачатъчни и почти не се тревожа, вярвам му, че е достатъчно отговорен, за да го изкара навреме :D

DIVINE_TIME
07-30-2007, 22:20

Много сте зле... вярвай си му, дано му имаш достатъчно доверие и след това като трябва да гледате бебето :-D
Няма нищо лошо да си имате доверие,но тук нещата не опират до него. Понякога е възможно да се изпусне момчето... Хора сме,грешим. :smt005 Та,тогава какво? Момичето ще гълта хапчета,ще се притеснява... И защо? От капризи... А и нека не забравяме предеакулационната течност..

ultra
07-31-2007, 00:22
Със сегашния ми,предния и по-предния приятел само така правихме секс.Най-важно е мъжа да се владее и да не изпусне момента.

SmurkamDoZori
07-31-2007, 00:26
има моменти които не зависят от мъжа .. :)

alkobalko
07-31-2007, 05:28
Много рядко го правим без. Не съвршва в мех. До този момент няма причина за притеснение. Иначе знам за слуаи, при които момичетата са забременяявали по този начин.