PDA

View Full Version : Книга по Психология,подходяща за един тийн

Seducti0n
07-29-2007, 23:22
Здравейте,сладури.Искам да Ви помоля да ми препоръчате някоя книга по Психология,подходяща за моята възраст-на 15 съм. :-D Много ми е интересна тази наука и ще съм много благодарна на всеки,който ми даде някакво съветче. :smt008

Presley
07-29-2007, 23:52
Мило с тебе по тоя въпрос се раэбрахме ,че ще съдействам :-D

Seducti0n
07-29-2007, 23:59
Мило с тебе по тоя въпрос се раэбрахме ,че ще съдействам :-D Да сладурано и да благодариш на сестра ти от мое име. :-D

07-30-2007, 05:55
след като сте пуснали тема- дайте и някой отговор, ако ще си остане между вас, да се бяхте свързали лично. :(

RoyTheReaper
07-30-2007, 07:11
Дефинирай "книга по психология за твоята възраст". Книга, която е написана на достъпен стил и се занимава с психологията като цяло или книга, която се занимава с психологията в тийнейджърската възраст.

За второто - Книга за всяко момиче. Става въпрос за нормални неща, вълнуващи момичетата в тази възраст - секс, бременност, венерически болести, родители, момчета, мастурбация и т.н.

И аз съм я чел. Беше доста интересна. :lol:

Seducti0n
07-30-2007, 08:14
след като сте пуснали тема- дайте и някой отговор, ако ще си остане между вас, да се бяхте свързали лично. :(Спокойно нищо няма да остане скрито,покрито.Сестрата на Presley`n`Sum-ще ми препоръча книга и а аз ще я напиша в темата ако не бъде заключена или изтрита до този момент. :wink:

belerofone
07-30-2007, 14:19
Кажи кое в частност те интересува от Психологията....АКо не можеш да отговориш се замисли кое те е подтикнало към тази ти идея и търси книги в тази област....
Аз лично изключително много харесвам книги Когнитивна псохология , Психо-корекционни методи както и моят фаворит Психодрама....

xSaShEtOx
08-02-2007, 08:19
Ami kakvo shte kajete za psihologiq for dummies az vse oshte se chudq dali da si q vzema.

HopeLesss
08-02-2007, 08:27
http://www.book.store.bg/c/p-l/c-102/psihologia.html

А ето и един много готин сайт, ако не го знаеш ;)

http://www.bulsite.com/

50cent
08-02-2007, 11:05
mani gi tiq knigi zakvo sa ti ne ti stiga daskaloto ami i knigi are stavai i jivei dokut moje6 as su6to sum na 15 i ne se rakovodq ot nikvi knigi i se 4uvstvam strahotno

Seducti0n
08-02-2007, 14:23
mani gi tiq knigi zakvo sa ti ne ti stiga daskaloto ami i knigi are stavai i jivei dokut moje6 as su6to sum na 15 i ne se rakovodq ot nikvi knigi i se 4uvstvam strahotnoНе съм съгласна с теб.Психологията ми харесва и ми е интресно.В това да четеш няма нищо лошо.Има си време за всичко.Благодаря на всички,които изказаха мнение до този момент. :wink:

Mimka_sweet
08-02-2007, 19:58
Дефинирай "книга по психология за твоята възраст". Книга, която е написана на достъпен стил и се занимава с психологията като цяло или книга, която се занимава с психологията в тийнейджърската възраст.

За второто - Книга за всяко момиче. Става въпрос за нормални неща, вълнуващи момичетата в тази възраст - секс, бременност, венерически болести, родители, момчета, мастурбация и т.н.

И аз съм я чел. Беше доста интересна. :lol:

Засрами се! :-D

Аз имам някфа "Тайна книга за момичета" много е яка :-D