View Full Version : Голям ли ми е куpа?
Чепа ми е 17 санта, а едно момиче ми се изсмя че ми е къс! Сега ми е много кофти! Дали да не я хвана и да й го надъня в дупарката, че да я видим тогава какви ще ги говори?
CuRly_Doll
07-30-2007, 08:16
Чепа ми е 17 санта, а едно момиче ми се изсмя че ми е къс! Сега ми е много кофти! Дали да не я хвана и да й го надъня в дупарката, че да я видим тогава какви ще ги говори?
parvo da se izqsnim.....hvali6 li se ili se oplakva6?!?!?!
emi ddz otivai da q mine6...nali znai6 lafa "4udq sa dali da mina da ta zema ili da zema da ta mina?"
Wicked_Kid
07-30-2007, 08:47
Ми 17 санта е малък ве.... :smt012
Къс ти е разбира се - Застреляй се !
SmurkamDoZori
07-30-2007, 09:05
голям от 25 нагоре хаха
estestveno 4e ti e malyk hahah kvo se 4udi6 4e sa ti go kazali
nIkOl4OoO
07-30-2007, 13:30
Чепа ми е 17 санта, а едно момиче ми се изсмя че ми е къс! Сега ми е много кофти! Дали да не я хвана и да й го надъня в дупарката, че да я видим тогава какви ще ги говори? bate zemi prasni taq tupa putka :-D
Абе размера няма значение..реално погледнато тука се гледа дебелината ;) пък и за да може да се върши работа (възпроизвеждане на вида) ти тряат 15..останалото е егоизъм :D
bloodranger
07-30-2007, 21:51
голям от 25 нагоре хаха
verno e oba4e moq kat e 35 santima ne moga si namiram prezervativi oba4e 4uh 4e imalo nekvi 4uvali mnogo udobni bili
Po temata onaz ti rabota si e ok (i moq e tolkoz i ne sam imal oplakvaniq :smt005 ) a taz det ti go e kazala 4e ti e kas zemi q mini na 69 i 6e vidim kakvo 6e kaje togava
P.S.kat q mine6 da pusne6 nova tema da se pohvali6
DIVINE_TIME
07-30-2007, 21:53
Еми .. зависи и от възрастта... Ако си на 20 години , 17 сантиметра .. не са малко,но и не са нещо особено. Ако си на 15 е друга работа хаха :wink:
slavito007
07-30-2007, 21:57
17 :shock: малии режи го бе,той мноо малък за кво ти е ?!?
В днешно време не е важна дължината, а дебелината:) Т'ва е истината бате. Моя е само 12 санта обиколка и ме е срам:)
SmurkamDoZori
07-31-2007, 00:20
не в днешно време , а винаги е била..
i_love_house
07-31-2007, 12:50
Abe Nared si ti e penisa..ne se pritesnqvai..kakto kaza edin moi priqtel..ako taq 17 santa gi poeme 6te pla4e za analgin posle!!HAhAHAh........
sasha_90
07-31-2007, 13:00
Няма значение-малък или не.Работа да върши пък... :-D А пък на такива дето не го харесват да си гледат работата.
A ne sam saglasna ne e vajna daljinata nito debelinata vajnoto e da mu stava :lol:
кажи на съседката от отсрещния блока да го фане и да дъъъъъъъъъъърпа.....дърпа..... .че накрая като ти стане 2-3 метра...да можеш да си го увиеш около врата и да се удошиш :lol: :-D :lol:
доволно?? :-D
Rocko_perka
07-31-2007, 13:23
кажи на съседката от отсрещния блока да го фане и да дъъъъъъъъъъърпа.....дърпа..... .че накрая като ти стане 2-3 метра...да можеш да си го увиеш около врата и да се удошиш :lol: :-D :lol:
доволно?? :-D
Хахахах ти ме отрепа.
А по темата:Нищо ти няма ,добре си.
Ем хвания и я изпраскай и я задави с чепа ти, ама с брутална сила в гърлото, да повърне :-D Да знай какво да приказва занапред
beb4etyy
07-31-2007, 15:22
kakvo ti e pak na ~4epa~ mnogo si e dobre i bix se radvala na takav :-D :-D no tova ne e nai-vajnoto,kolkoto e golqm -tolkova ti moje6 da si svar6i6 rabotata i na 10sm. i pak 6te sa dovolni ot teb
Аве пич ти си много лек ве.Аз съм на 15 години и ми е 15 см.Може да ми е малак,но аз не се оплаквам.Ебах една голяма п*утка наскоро.В началото имах малко комплекси,че ми е малак,но си викам ко толкова т'ва не е болка за омирачка.Като не си и достасвял одоволствие и като не е свършила,защо не я лиза няколко пати както аз и да видим дали няма да е доволна.Даже ще ти каже,че си я задоволил щом на мене да ми каже,че 17-18 годишни не са я задоволили като мене си прави изводите.Не е важно размера.Важното е да си добар да не се мяташ като риба на сухо.Запомнете го най-после.Малак ми е малак ми е 32176321 теми с тия ебани комплекси.Следващия пат разцепи някоя п*утка и следващия пат ще дойде сама повярвайми !
cristiqn
07-31-2007, 15:55
Стига се хвали ве боклук кой го боли за чепа ти
17 sa malko. pone za men de.
Еми .. зависи и от възрастта... Ако си на 20 години , 17 сантиметра .. не са малко,но и не са нещо особено. Ако си на 15 е друга работа хаха :wink:
az sam na 15 i mi e 16 :lol:
ne se pritesnqvai bace.dobre si e zavisi kolko e debel 17 santa sa bomba ako e i debel 15,16 nqma ot kakvo da se oplakva6 vse pak stiga da zn kak da go izpolzva6 nqma da ima koi da ti otkaje
Dark_Angel_F
07-31-2007, 20:31
MMMM malko e
17 sa malko. pone za men de.
Interesno togava s kolko dulgi huiove te cepat tebe?
MMMM malko e
НЕНАСИТНИЦЕЕЕ щи намеря някой кон :lol: :lol: :lol: :lol:
Еее всички момиченца тука големи ебачки ... малък бил ... ми аре елате като е малък - после да не викате аз не исках ... аз такова,защо така стана ... ](*,)
MajeStic
08-01-2007, 07:52
Еее всички момиченца тука големи е**чки ... малък бил ... ми аре елате като е малък - после да не викате аз не исках ... аз такова,защо така стана ... ](*,)
:lol: :D :-D Важно е техниката дееева... после дебелината и после дължината :D Ако говорим само за секс :Р я ходете при батко ви bLq да ви разбие и после ще направим тема по въпроса :D