View Full Version : krem4et0, защо бездействаш?!/
Форумът е пълен с безмислени теми, а никой нищо не прави!
krem4et0
07-30-2007, 07:48
Да виждаш да имам модераторски статус?
Да виждаш да имам модераторски статус?А, вярно! Що така? Кога ще станеш пак модератор?
krem4et0
Модератор "Тийн интереси и проблеми"
:?: :?: :?:
вирус ако го разбере това ше ни убие от спам и ебавки. Дано по - бързо да ни върнат модераторите!
Престанете да критикувате и псувате модовете бе глупаци, такива! Това е форум, не е общ чат! Тъпаци! Модовете си знаят работата и най малко вие можете да им казвате кво да праят.. Тряя тука да ви стегнат както ни стягат в data.bg да видите после как се праят скапаните теми и как модовете ще имат 10пъти по малко работа. Искате да се ядоса админа и да ви забрани да пишете с анонимен ник. Смотани борсуцИ! Не оценявате това което ви се предлага!
krem4et0
07-30-2007, 07:54
Ама не съм в червенко. Нямам права за сега. Има други модератори-споко!
Disasterss
07-30-2007, 07:57
Престанете да критикувате и псувате модовете бе глупаци, такива! Това е форум, не е общ чат! Тъпаци! Модовете си знаят работата и най малко вие можете да им казвате кво да праят.. Тряя тука да ви стегнат както ни стягат в data.bg да видите после как се праят скапаните теми и как модовете ще имат 10пъти по малко работа. Искате да се ядоса админа и да ви забрани да пишете с анонимен ник. Смотани борсуцИ! Не оценявате това което ви се предлага! Браво!
Престанете да критикувате и псувате модовете бе глупаци, такива! Това е форум, не е общ чат! Тъпаци! Модовете си знаят работата и най малко вие можете да им казвате кво да праят.. Тряя тука да ви стегнат както ни стягат в data.bg да видите после как се праят скапаните теми и как модовете ще имат 10пъти по малко работа. Искате да се ядоса админа и да ви забрани да пишете с анонимен ник. Смотани борсуцИ! Не оценявате това което ви се предлага!Отивай си в датата! Тук не си желан!
Престанете да критикувате и псувате модовете бе глупаци, такива! Това е форум, не е общ чат! Тъпаци! Модовете си знаят работата и най малко вие можете да им казвате кво да праят.. Тряя тука да ви стегнат както ни стягат в data.bg да видите после как се праят скапаните теми и как модовете ще имат 10пъти по малко работа. Искате да се ядоса админа и да ви забрани да пишете с анонимен ник. Смотани борсуцИ! Не оценявате това което ви се предлага!Отивай си в датата! Тук не си желан! Трябва да има ред ве льохман, кво сте тръгнали да плюете модовете, защото не ви заключват малоумните теми, защо не спрете да ги пишете?? И модовете са хора и те дишат. Не са длъжни да се занимават с вас постоянно. Научете се на ред малко! Изсипаняци!
Престанете да критикувате и псувате модовете бе глупаци, такива! Това е форум, не е общ чат! Тъпаци! Модовете си знаят работата и най малко вие можете да им казвате кво да праят.. Тряя тука да ви стегнат както ни стягат в data.bg да видите после как се праят скапаните теми и как модовете ще имат 10пъти по малко работа. Искате да се ядоса админа и да ви забрани да пишете с анонимен ник. Смотани борсуцИ! Не оценявате това което ви се предлага!Отивай си в датата! Тук не си желан! Трябва да има ред ве льохман, кво сте тръгнали да плюете модовете, защото не ви заключват малоумните теми, защо не спрете да ги пишете?? И модовете са хора и те дишат. Не са длъжни да се занимават с вас постоянно. Научете се на ред малко! Изсипаняци!ЕЙ, СВИНЬО ДЕБЕЛА, ШЕ ТИ НАПЪЛНЯ ЛАЙНАРНИКА С ГЪСТО ЛЕПИЛО И НЯМА ДА МОЖЕШ ДА СЕРЕШ НОРМАЛНО ЕДНА СЕДМИЦА МА, ПУТКО ДРИСЛИВА!
Престанете да критикувате и псувате модовете бе глупаци, такива! Това е форум, не е общ чат! Тъпаци! Модовете си знаят работата и най малко вие можете да им казвате кво да праят.. Тряя тука да ви стегнат както ни стягат в data.bg да видите после как се праят скапаните теми и как модовете ще имат 10пъти по малко работа. Искате да се ядоса админа и да ви забрани да пишете с анонимен ник. Смотани борсуцИ! Не оценявате това което ви се предлага!на бас, че си прекалено тъпа за датата и затова си дошла тука, да се правиш на голяма работа, обаче ВИРУz ше ти покаже вратата!
Dam.....ne si v 4erveno...6to ti zeha pravata...samo na tebe ili na si4ki moderatori?
Престанете да критикувате и псувате модовете бе глупаци, такива! Това е форум, не е общ чат! Тъпаци! Модовете си знаят работата и най малко вие можете да им казвате кво да праят.. Тряя тука да ви стегнат както ни стягат в data.bg да видите после как се праят скапаните теми и как модовете ще имат 10пъти по малко работа. Искате да се ядоса админа и да ви забрани да пишете с анонимен ник. Смотани борсуцИ! Не оценявате това което ви се предлага!Отивай си в датата! Тук не си желан! Трябва да има ред ве льохман, кво сте тръгнали да плюете модовете, защото не ви заключват малоумните теми, защо не спрете да ги пишете?? И модовете са хора и те дишат. Не са длъжни да се занимават с вас постоянно. Научете се на ред малко! Изсипаняци!ЕЙ, СВИНЬО ДЕБЕЛА, ШЕ ТИ НАПЪЛНЯ ЛАЙНАРНИКА С ГЪСТО ЛЕПИЛО И НЯМА ДА МОЖЕШ ДА СЕРЕШ НОРМАЛНО ЕДНА СЕДМИЦА МА, ПУТКО ДРИСЛИВА! Като навършиш 13 ми звънни.
Престанете да критикувате и псувате модовете бе глупаци, такива! Това е форум, не е общ чат! Тъпаци! Модовете си знаят работата и най малко вие можете да им казвате кво да праят.. Тряя тука да ви стегнат както ни стягат в data.bg да видите после как се праят скапаните теми и как модовете ще имат 10пъти по малко работа. Искате да се ядоса админа и да ви забрани да пишете с анонимен ник. Смотани борсуцИ! Не оценявате това което ви се предлага!на бас, че си прекалено тъпа за датата и затова си дошла тука, да се правиш на голяма работа, обаче ВИРУz ше ти покаже вратата! Що реши че съм момиче бе хипопотам еректирал?
Престанете да критикувате и псувате модовете бе глупаци, такива! Това е форум, не е общ чат! Тъпаци! Модовете си знаят работата и най малко вие можете да им казвате кво да праят.. Тряя тука да ви стегнат както ни стягат в data.bg да видите после как се праят скапаните теми и как модовете ще имат 10пъти по малко работа. Искате да се ядоса админа и да ви забрани да пишете с анонимен ник. Смотани борсуцИ! Не оценявате това което ви се предлага!на бас, че си прекалено тъпа за датата и затова си дошла тука, да се правиш на голяма работа, обаче ВИРУz ше ти покаже вратата! Що реши че съм момиче бе хипопотам еректирал?
квото и да си,си личи че си дете....ууу голямо момиче, ебат я в гъза и тя вече се мисли за голяма работа! горда е, че патка я е пронизала! Като стане на 30 ше мяза на адската пенсия ахахахахаха
квото и да си,си личи че си дете.... В тоя форум всеки си прави каквото си иска и пуска всякакви безмислени теми и деца като теб и някои други дрисли пускат теми "Защо кремчето ми локна темата" ... Или Кремчето е с тва кремчето е онова... модовете не са длъжни 24 часа в денонощието да ви трият лайната. научете се малко на ред. То тука на нищо не е заприличало.
квото и да си,си личи че си дете....ууу голямо момиче, ебат я в гъза и тя вече се мисли за голяма работа! горда е, че патка я е пронизала! Като стане на 30 ше мяза на адската пенсия ахахахахаха Тваа ууу не е от мене. Имам предвид че не е отговор към този на когото си писала
квото и да си,си личи че си дете.... В тоя форум всеки си прави каквото си иска и пуска всякакви безмислени теми и деца като теб и някои други дрисли пускат теми "Защо кремчето ми локна темата" ... Или Кремчето е с тва кремчето е онова... модовете не са длъжни 24 часа в денонощието да ви трият лайната. научете се малко на ред. То тука на нищо не е заприличало.
замълчи... Виж си огромния аватар и подпис, извинявай ама си супер безмозъчна.