View Full Version : IdEyAAAAAAAAA
abe za6to v tozi sayt nyama edin genekolog i edin psiholog,za da moje da otgovoryat na po serioznite vlprosi te .Taka 6te e po gobre nemisliteli? I kakva e veroyatnostta tova da stane?
marina star
07-30-2007, 09:37
ti li 6te im pla6ta6,ideqta e dobra,no foruma v momenta prelivas ot de4ica koito nqmat rabota i palnqt foruma s gluposti,edva li edin seriozen psiholog ili ginekolog 6te se zanimava s ligav6tinite na nqkoi
mi ne e losha ideqta ama edva li nqkoi shte se navie prosto taka da dava suveti :smt011 :smt009
Opredeleno ideqta e dobra...no trqbva na nqkoi hora mai parvo da se napravi konsultacia po domovete za da sprat da se darjat kato oligofreni i d api6at idiot6tini tuk,pak i ne samo.
bebito0o
07-30-2007, 11:27
ако му се плаща що не? мисля че тфа е много добра идея =D> =D> \:D/
gamercheto_
07-30-2007, 11:30
Абе вие хубаво го мислите ама от каде пари за генеколог и психолог!за какво им е на хората да стоят и да четат само глупости!който има проблем намира някои кабинет на такъв специалист и си решава проблемите! :smt011
nyakoy drug tryabva da izmisli tova,az samo davam ideyata.A li4no az mislya,4e ako ima takiva hora nyama da ima 4ak takiva prostotii napisani tuka ,poneje v momenta na tehnite vlprosi otgovaryat tehni nabori i naborki i si pravyat bazici.No ako ima takiva hora foruma 6te se prevlrne v smislen i nyama da ima tlpi vlprosi s tlpi otgovori. dano nyakoy da izmisli ne6to neznam to4no klm kogo da se oblrna i ne e kazano 4e vinagi nyakoy tryabva da ima da otgovarya dori v na4aloto e vlzmojno na den po edin dva 4asa ili plk pone vednl6 v sedmicata da ima taklv 4ovek vlv foruma.Povyarvayte mi tova 6te pomogne na mnogo hora v tozi forum :D
sasha_90
07-30-2007, 12:14
abe za6to v tozi sayt nyama edin genekolog i edin psiholog,za da moje da otgovoryat na po serioznite vlprosi te .Taka 6te e po gobre nemisliteli? I kakva e veroyatnostta tova da stane?
Ако ще даваш идеи поне се регистрирай.
Не мислиш ли че идеята ми е по-добра.
За 1 рег. не се иска много труд.
swords1010
07-30-2007, 12:19
Добре би било, но темата не е за тук. :wink:
Ако ще даваш идеи поне се регистрирай.
Не мислиш ли че идеята ми е по-добра.
За 1 рег. не се иска много труд.
v momenta ne vijdam nikalv smisal da se registriram poneje nyama ni6to smisleno v tozi forum,ako go pose6tavah redovno da bih se registrirala.A az prosto davam ideya da stane po smislen. no may pak ima hora koito pak se zayajdat za nesmisleni raboti edvali na nyakoy mu dreme dali slm registrirana ili ne,no vlprosa e 4e na mnogo hora ot foruma 6te posluji tazi ideya ako blde osl6testvena.NEMISLITE LI TAKA
I AKO TEMATA NE E ZA TUKA
I AKO SIM ZASEGNALA NYAKOGO S IDEYATA SI MOLYA DA BIDA IZVINENA
nIkOl4OoO
07-30-2007, 13:06
ideqta ne e lo6a ina4e :P