View Full Version : Премахване на пърхот
kasiopea
07-30-2007, 11:25
Значи имам пърхот повече от година.Купувах си разни шампоани за пърхот,които не бяха евтини-по 7-8 лв. и ефект никакъв,даже явно пърхотът ми се увеличи почти двойно .Има ли друг начин за премахване на пърхота,без тези шампоани,които не вършат никаква работа?Благодаря предварително!
Ivencenceto
07-30-2007, 11:44
Emi na men purhota mi se mahna ot edna maska!!!
Slaga6 v edna kupi4ka 1 jaltuk i malko nepreraboten zehtin i razburkva6.Sled tova s pamu4en tampon nanasq6 vurhu kojata na glavata.Premahva purhota,a e i super za kosata.Na men mi pomogna,dano i pri teb da podeistva.Uspeh :-) :-) :-) :-) :-) :-)
kasiopea
07-30-2007, 12:55
Emi na men purhota mi se mahna ot edna maska!!!
Slaga6 v edna kupi4ka 1 jaltuk i malko nepreraboten zehtin i razburkva6.Sled tova s pamu4en tampon nanasq6 vurhu kojata na glavata.Premahva purhota,a e i super za kosata.Na men mi pomogna,dano i pri teb da podeistva.Uspeh :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Ще пробвам с това.Много благодаря!По-късно ще напиша дали има някакъв ефект.Извинявай,че съм малко невежа,но нали непреработения зехтин може да го намеря в магазина?
KaTinCeTy
07-30-2007, 13:47
4uvala sam, 4e ''Nizoral" premahva purhota. :wink:
_PuNk`PrInCeSs_
07-30-2007, 14:18
само НИЗОРАЛ :wink: ...не съм имала пърхот, но майка ми имаше и не само и се махна, но и не дойде пове4е :smt007