Влез

View Full Version : eeee pisna mi ve4e

07-30-2007, 13:17
Pisna mi ve4e na6ta samo mrunkat!Kakvoto i da napravq vse e gre6no ili ako svur6a ne6to v ku6tata vse se namira ne6to ,za koeto da vikat postoqnno!EEEEEEEEEE!Ni moa povi4i!Samo krqsuci s moito ime 4uvam!Mi ne moa da sum prefectna kvo iskat ot men ne moga da razbera!I daje vuob6te ne se suobrazqvat pred koi 6te mi kresnat!Dali imam ili nqmam gosti nqma zna4enie idvat i vrqkat pred tqh! :smt013 Kakvo da napravq,4e da sprat da mi vrqskat?Vse sa nedovolni ot men!Kogato izlizam ne sa dovolni,kogato ne izlizam pak ne sa dovolni!I TE SA VE4NO OT VSI4KO NEDOVOLNI!Ne moga da gi traq ve4e!I samo s toa komp me zanimavat,4e mn sum stoqla!I ooooooooooooooooooooooooooooooooffffffffffffffffff fffffffffffffffffff!Nqkoi ima li idei kak da se spravq so tui? :smt017 :-k

Slave4You
07-30-2007, 13:34
Родителите си изкарват лошото настроение на нас. Едва ли искат да кажат тези работи насериозно,просто си изкарват на нас яда.Кажи им кво мислиш по въпроса.Като цяло трябва и ти да им вдигнеш скандал.Не мисля че ще се оправи ако мълчиш :?

07-30-2007, 18:57
Ami az mnogo puti sum im vdigala do sega i si e polojenieto vse su6toto!Maika mi kazva:"Az ve4e ne moga da se [romenq,takava sum si!" i to tam! :-k Ujast,6te zema da bqgam! :lol:

krizbeto_zleto
07-31-2007, 12:44
mam im deba na site roditeli :smt013

boy_free
07-31-2007, 13:12
4estno da ti kaja i pri men e po4ti sa6toto.no po-4esto ba6ta mi mi se kara za vsi4ko i mn me :smt013 i mi ide da go :smt070 . no se vazdarjam.za sajalenie ne znam kak da ti pomogna sorry :smt009

Reed
07-31-2007, 13:30
Поговори с тях.Може да е от полза.

roskbbb
07-31-2007, 13:58
gluposti nikoi ne si izkarva loshoto nastroenie ot vas ... ti moej da ne si perfektna i te go znaqt no ako ne vyrshish neshty kakto tqrbav sa dlyjni da ti kajat zashtoto ti si im dete te iskat za napred da znaesh i da popravqsh greshkite si kakvito i da sa ...kolkoto do tova che ti preshtqt pred hora prosto sedni seriozno s tqh i gi nakarai da te izslushat ne im vikai govori kato normalen golqm chovek ....taka che da te razberat i da razberat che ne si tolkova malka kolkoto smqtat dokaji im go kakto i na sebe si ..

roskbbb
07-31-2007, 14:00
izvinqvam se za pravopisnite greshki ama gi zabelqzah sled kato pusnah mnenieto :roll:

Presley
07-31-2007, 17:15
Поэната работа..
Еми повечето родители са такива-се нещо им пречи.И да ти кажа с това не можеш да се справиш.Каквото и да направиш,няма да подейства,или поне не эа дълго време :-D !Просто си трайкай и това е.Като ти викат-иэслушай ги(или поне се прави :-D ) и готово.А эа компютъра-и мене ме увикват ,ама да не ти пука,важното е ,че не правят нищо по въпроса освен да викат :-D !

Presley
07-31-2007, 17:17
izvinqvam se za pravopisnite greshki ama gi zabelqzah sled kato pusnah mnenieto :roll:
Вместо да пускаш мнение ,можеше просто да го редактираш. :-D