PDA

View Full Version : Priqtelite i q revnuvat ot men

lqlqlql
07-30-2007, 13:40
zdr za 1vi pat pisha tuk i mi e malko stranno no sam mn oburkan i iskam vasheto mnenie ako moje.Zna4i problema e sledniq..az si imam priqtelka s koqto mn se obi4ame i postoqno sme zaedno..ve4e sme zaedno ot 10 meseca i si4ko e perfektno..typoto v slu4aq e 4e neinite priqtelki q revnuvat ot men..draznqt se 4e izliza pove4e s men 4e obrashta pove4e vnimanie na men otkolkoto na tqh.i v malkoto vreme kogato sa zaedno me pliuqt i obijdat..pravqt i nameci razni da me skysa..nastroivat q super mnogo sreshtu men :( tq po princip ne se vliqe 4ak tolkova ot tqhnoto mnenie no malko li mnogo sa i "priqtelki" i nemoje da se pravi 4e nqma nishto.Neznam kakvo da pravq..Tova da zavijdash na priqtelkata si 4e ima seriozen priqtel s kogoto se obi4at spored men ....Nz jenskata zavist nqma granici.. Daite nqkvo mnenie savet shte sam vi blagodaren .

eXuSe My FrEnCh
07-30-2007, 13:44
Мисля,че някой път трябва да поискаш да излезеш с тях и очи в очи да обсъдите положението.Попитай нейните "приятелки" какво имат срещу теб и защо не искат да си с гаджето ти.Може да се получи.Успех![/i]

koalka
07-30-2007, 13:46
Това, че я ревнуват от теб, не означава, че й завиждат.Просто преди да те срещне е излизала по-често с тях, а сега е различно, за т`ва е.Всички, за да са доволни, най-добре говори с приятелката ти и й кажи да излиза по-равно, да уравновесява нещата, за да няма недоволни.

П.П.Няма смисъл да ти пука чак толкова, все пак ти излизаш с нея, не с тях и обичаш нея. :wink:

lqlqlql
07-30-2007, 13:50
takava zavist "priqtelska" nevijdam nikade .. i moite nai dobri priqteli si imat priqtelki s koito se obi4at .. no nikoga ne sam si mislil da gi skaram ili da se razsardq za deto neizlizame kakto predi po majki ....nemoga da q razbera kato q vijdat shtastliva za kvo taka trqa da i skapvat vryzkata i si4ko dr. Izlizal sam mn pati s tqh..i moga da zaqva 4e ne sa moi tip...li4no dori i tq se drazni ot nqkoi tqhni postupki i reakcii...razli4ni harakteri sme i moje bi zatova se polu4ava taka.v nikakav slu4ai nemoga da kaja 4e ne me haresvat
prosto zavista se vijda po tqhnite lica..

AliceSw
07-30-2007, 13:53
най-добрият ми приятел ме ревнува и се дразни адски много на всички лица от мъжки пол около мен, мн братя ревнуват сестрите си, или обратното, в този вид ревност има огромна доза загриженост

lqlqlql
07-30-2007, 13:54
Nai-typoto e 4e pred men se darjat normalno "uj" mi sa radvat tam prikaami si i na sledvashtiq moment kato ne sa tam po4vat da ma upliuvat.. da prikaat za seki..licemerieto e navsqkade okolo nas... tova da ne haresvash nqkoi i v sashtiq moment da mu se pravish na priqtel..da govorish zad gyrba mu kav bil ko prael ne e normalno...

eXuSe My FrEnCh
07-30-2007, 13:57
Ми не е нормално,но явно завистта и глупостта са над всичко :roll:

LofYou
07-30-2007, 13:58
Чесно да ти кажа щом се държат така те явно не са и истински приятелки ... ако бяха щяха да се радват че е намерила човек с които се обичат ... според ме ще е добре да и го кажеш това да се змаисли малко ... вярно е че приятелките са по важни но ако са истински и не завиждат .. Успех :roll:

sasha_90
07-30-2007, 14:03
Не обръщай внимание на приятелките й.Нека си ревнуват.Ако връзката ви наистина е много силна и се обичате,тя няма да те изостави заради приятелките си.

lqlqlql
07-30-2007, 14:04
Tochno tova iskah da kaja 4e moje bi ne sa i tolkova dobri priqtelki shtom prikazvat taka za men..ta naskoro dori i za neq... i to pred sestra i..
Se pak nemislq 4e dori i da iskat shte promenqt neshto v nashata vrazka..zashtoto nqma da go pozvolq.

lqlqlql
07-30-2007, 14:06
Kolkoto i da sam siguren v nashata vrazka.. v neq..malko li mnogo me e strah te da ne promenqt neshto..zashtoto adski mn q obi4am i nemoga da si predstavq kakvo bih pravil bez neq.

Presley
07-30-2007, 14:07
Нищо необичайно.Во повечето случай приятелките на момичето ревнуват.Няма какво да направиш.Това ще е така винаги.Важното е вие двамата да не се скарате эаради тях.

sasha_90
07-30-2007, 14:08
Kolkoto i da sam siguren v nashata vrazka.. v neq..malko li mnogo me e strah te da ne promenqt neshto..zashtoto adski mn q obi4am i nemoga da si predstavq kakvo bih pravil bez neq.
Не вярвам,че те ще я откъснат от теб и ще те зареже.Само заради глупавите й и ревниви приятелки.Но ако все пак те зареже(дано не стане)толкова й те е обичала.

djuki
07-30-2007, 14:50
Ами тия нейните приятелки голяма са работа . Можеш да останеш с тях на саме и да им кажеш да престанат и че нямат никакво право да го правят . А от друга страна да се оправят ако мацката те обича не мисля че би те скъсала заради това . Ама има и различни хора нз кво може да и скимне . Все пак говори с гаджето си и виж как стоят нещата !

AFT
07-30-2007, 15:53
Говори с тях и им кажи, че я обичаш и т.н. или кажи на приятелката си да излиза и с тях. :::

07-30-2007, 16:53
Trqbva da govorish s priqtelkata si.Budi izkliuchitelno diplomatichen v tozi sluchai.Ne biva da obijdash priqtelkite i nito da govorish direktno protiv tqh.Osven tova ne se pali.Govori spokoino i nqkaksi umolitelno.Trqbva da izglejdash kato jertva kakvato si de.Kaji i che ako priqtelkite i ne mogat da priemat che tq e shtastliva s priqtelq si,to te ne sa i nikakvi priqtelki.Kaji i che shtom gi turpi,mojebi e suglasna s tqh.Trqbva da q nakarash da se pochuvstva vinovna,moje da trugne da ti se izvinqva.Ne q poznavam i ne sum siguren dali shte reagira tochno taka,no moje da opitash vse pak.Ako se poluchi she cherpish,ako ne se poluchi pone nishto ne gubish(nadqvam se) :-D

lqlqlql
08-02-2007, 04:24
i vse pak nishto ne podeistva..dalgi razgovori...kakvo li ne opitah...tq prodaljava da zashtitava "priqtelkite" si.V4era govorih s tqh nasame nali..prikazvahme si savsem normalno bez nikvo naprajenie za da se razberem kato horata ..i vse pak i tova beshe greshka...zashto?zashtoto si pomisli 4e iskam da gi skaram ? a netrqbvashe li da si pomisli tova za tqh ? 4e te iskat da ni skarat?mn oburkano stana i ve4e naistina..nz..dnes zaminavame na more za nqkolko dni 4e da vidim.

alkobalko
08-02-2007, 05:08
Поговори с нея. Обясни и, че не жалаеш да прекъснеш приятелството им. Нека тя да им обясни, че ти означаваш много за нея, но това не значи, че те вече не са и приятелки.

hforce
08-02-2007, 08:36
na skoro az teglih edna na kompaniqta, posle i tq tegli edna na inata kompaniq... az se skarah s tqh ne zaradi neq, a po drugi pri4ini, kakto i tq se skara s neinata kompaniq poradi dr pri4ini (cqlata i kompaniq be6e samo ot momi4eta i te mnogo q revnuvaha ot mene ama taka e, kato se zaqjdaha s mene taka se polu4ava na kraq, malko sburkaha i na priqtelkata mi tova i be6e dostatu4no im digna bati skandala i ot togava ne sa se vijdali :))

na kratko, pogovori s neq, obqsni i 6to za priqtelka sa i te i t.n. puk posle se nqkoga priqtelkite i 6te se izdunat, vqrvai mi

Na^PoPa^RaSoTo
08-02-2007, 08:49
Тези патки ще ти провалят връзката,сериозно ти казвам!